folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Tsk"Nın Gücü Silan Tank Donanma Vs Bilgi Varmı ?

Tsk"Nın Gücü Silan Tank Donanma Vs Bilgi Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avast
    avast's avatar
    Erkek

mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    2006- yada 2007 yılına ait kaynak arıyordum nasıl ulaşabilirim....
    ----------------------------

sahsım adına bu tip sorular soran yok bomba tarifi nasıl yapılır bilgisi veren insanlara devletin gücünü merak edip göz önüne seren sermeye çalışan insanlara VATAN HAİNİ sıfatını yakıştırmak istiyorum..

sizler kendinizi kendinizi hayır bizi yanlış anladınız sadece merak ediyoruz gibi saçmalıklara sıgınmalarını da inanmıyorum. fikrim zikrim bu.. the end

!.ne oldu zorunamı gitti.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    avast bunu yazdı:

mayrip bunu yazdı:

sahsım adına bu tip sorular soran yok bomba tarifi nasıl yapılır bilgisi veren insanlara devletin gücünü merak edip göz önüne seren sermeye çalışan insanlara VATAN HAİNİ sıfatını yakıştırmak istiyorum..

sizler kendinizi kendinizi hayır bizi yanlış anladınız sadece merak ediyoruz gibi saçmalıklara sıgınmalarını da inanmıyorum. fikrim zikrim bu.. the end

hacı ne diyon sen ya bende merak ediyodum ordumuzda ne var ne yok durumu ne die ayrıca adam bomba nasıl yapılır diye sormamış sadece tsk nın elinde neler var demiş gizli bi bilgi istememiş zaten herkesin ulaşabileceği askeri makamların açıkladığı bilgileri istemiş vatan haini  ilan edecek bişi bulamadım aceba vatan haini ilan edeceğimize bir birimizi geröek vatan hainlerine hadlerini bildirmeye alışsak daha iyi olmazmı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    avast bunu yazdı:

mayrip bunu yazdı:

sahsım adına bu tip sorular soran yok bomba tarifi nasıl yapılır bilgisi veren insanlara devletin gücünü merak edip göz önüne seren sermeye çalışan insanlara VATAN HAİNİ sıfatını yakıştırmak istiyorum..

YAA öylemi demek ben bir vatan hainiyim !!!!!!

kanıtın nedir ? nasıl bu düşünceye ulaştın ? seni tanımıyorum ? sen kimsin ?

bomba ile ilgili konu açmadım hiç ? sukut diyorum başka söz etmeyeceğim sana.... şu an sen bana iftira attın bunu iyi bil....

BİR söz de ben edeceğim sana !!! öyle bir küfür ederdim ki etmiyeceğim..... kendi içimdeki bir meraktı bu başlığın açılması... googls vs eski bilgilerlere dayanıyor tamam mı.. eğer bilmiyorsan konuşma ertanın imzasını oku ondan sonra yorum yaz....

SEN İNSAN MISIN ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    braveheart bunu yazdı:

Hocam o leoparların sahibi nin ortaklarından en çok paya sahip olan Türk bir abimiz diye biliyorum

Türk kısmı dısında cumle yanlıs olmus :) Leopard tankının motorunu tasarlayan kişi türktür. ortaklık ile alakası yok. o kişide erbakandır.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    avast
    avast's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    avast bunu yazdı:

mayrip bunu yazdı:

sahsım adına bu tip sorular soran yok bomba tarifi nasıl yapılır bilgisi veren insanlara devletin gücünü merak edip göz önüne seren sermeye çalışan insanlara VATAN HAİNİ sıfatını yakıştırmak istiyorum..

YAA öylemi demek ben bir vatan hainiyim !!!!!!

kanıtın nedir ? nasıl bu düşünceye ulaştın ? seni tanımıyorum ? sen kimsin ?

bomba ile ilgili konu açmadım hiç ? sukut diyorum başka söz etmeyeceğim sana.... şu an sen bana iftira attın bunu iyi bil....

BİR söz de ben edeceğim sana !!! öyle bir küfür ederdim ki etmiyeceğim..... kendi içimdeki bir meraktı bu başlığın açılması... googls vs eski bilgilerlere dayanıyor tamam mı.. eğer bilmiyorsan konuşma ertanın imzasını oku ondan sonra yorum yaz....

SEN İNSAN MISIN ?

inşallah dediklerimi iyice anlamışşsındır..

!.ne oldu zorunamı gitti.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

tsk.mil.tr <<< az biraz araştır  derim .

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Sokaktan geçerlerken görürsün bi ara
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Böyle bir kavram olabilir mi?

Tsk'nın gücü? Turbo dizel motormu bu arkadaşım adam tutup stratejik sistemlerini yapısını filosunu açıklasın.

Bunu yapmak için önce mal sonra yine mal olmak gerekir.

Bildiklerin buzdağının üst tarafı olur genelde.

Alt tarafını da biz halk olarak bilemeyiz, bilmemeliyiz.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:

Böyle bir kavram olabilir mi?

Tsk'nın gücü? Turbo dizel motormu bu arkadaşım adam tutup stratejik sistemlerini yapısını filosunu açıklasın.

Bunu yapmak için önce mal sonra yine mal olmak gerekir.

Bildiklerin buzdağının üst tarafı olur genelde.

Alt tarafını da biz halk olarak bilemeyiz, bilmemeliyiz.

en saf en duru en akıllıca cvp bu kardeşim   fazla söze gerek yok ;)

..
Toplam Hit: 8474 Toplam Mesaj: 20