folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder TSK'ya Endonezya Modeli Müdahale...

TSK'ya Endonezya Modeli Müdahale...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ordumuzun itibarı sıfırlanacak, Doğu'da ilerde meydana gelecek olan bir isyana müdahale edemeyecek ve bölge "Kürdistan" adıyla Türkiye'den ayrılacak.

şu üstteki cümle SEVR anlaşması 62.64 maddeleridir.Sınırdanda Askerlerimizin çekilip polisleri yerleştirme durumu gerçekleştiriyorlar dedirtiyor.

2007 Yılının En İyi BELGESELİ

Üstteki linkteki videoyu izlerseniz ne dediğimi anlarsınız

93 yılındada aynısını yapacaktı amerikan maşaları bir olmuş doğuda ayrı bir devlet kurmaya kalkışmıştı. ama Asker yok size devlet mevlet deyip amerikanında barzanin babasınada hepsine Türk Ordusu na karşı gücümüz yetmez deyip bu fikirlerinden vazgeçirmişti. Bugün yaşadığımız durum yine aynısı.Ama bu sefer Millet gücünü gösterirse bundan tokat yiyecek amerika ırak ve pkkya destek veren herkestir

Ama yinede şunuda söyleyim.Milletimizin sessiz durması boşuna değildir. sabır taşı aştımı neleri yapacağını iyi bilir milletimiz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Bu yazıdan ve verilen bilgilerden DARBE safsatasını nereden çıkartıyorsa bazı arkadaşlar anlamış değilim...

Bu ülkede olan darbeleri ne TSK nede halk istemiştir, darbeyi yaptıranlar ve maşaları atlantik güdümlü oldugunu benim 16 yaşındaki küçük oglum bile biliyor...

Darbe söylentilerinin ve masallarının arkasında TSK yı yıpratmanın daniskası dönmektedir farkında degilmisiniz?

Köpek sürüsü Pkaka ve temsilcisi A.K.P elele verip psikolojik saldırıyı her alanda sürdürmektedir bunun sonucunda da cahil halk artık şanlı ordumuz hakkında atıp tutabilmektedir ne yazık ki...

Yazıyı paylaşma konusunda bir behis yok rahatlıkla paylaşabilirsiniz sonuç olarak Türkiyemizin son 10-15 yıllık sürecinin toplamı özetlenmiştir

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Darbeler tam zamanında yapılmıştır...Darbelerin olmadığını düşününce binlerce katilin aramızda herkesi öldürmek için dolaştığını düşünebilriz.

O öten arkadaşların nerdeyse hepsi, bu gün dışarıda yanından geçen biri sataşsa nerde bu devlet, nerde bu millet der.FAkat sırf şucu değilsind iye dayak dahası öldürülme riskinin olduğu, özgürlüğün bittiği bir ortamda ne hale geldiklerini düşünemeycek kadar aciz insanlar.

Türkiye de Atatürk'e, ilkelerine ve cumhuriyete en fazla bağlı olan kurum TSK'dır.Onlarda darbe yapmayı istemz.Eğer amaçları yönetim olsaydı 3 darbe olmaz, tek darbe olurdu ve sivil hayata yönetim falan bırakılmazdı.Bu adamlarda işleyişi engellemek istemiyor.

Fakat insanlar gerizekalı olup sol-sağ, Türk-kürt , laik-müslüman diyerek birbirini vurmaya başlayınca (dahası kardeşleri) darbede gelir.Bunu anlamayacak kadar aptalsanız bundane TSK'nın nede başkasının suçu var.Bu tür adamların hepside zaten amerikanın köpeği olmuştur.

80 ve önceki darbelrde solcu-sağcı zihniyette (sözde hepsi ülke yararına çalışıyordu), dış güçlerin oyuncağı haline gelmiş kuklalar olmuştu.Bu kadar basit.Sen kukla olursan asker seni düzeldir..Bu kadar basit..

----

Gelelim TSK'ya yapılanlara...Baktılar kuklaları düzeltecek bir ordu var, şimdi amerikanın kuklası bizim orduyuda abd den aldığı emir ile değiştirmey çalışyor.Çünkü önümüzde olacak olan yeni sol-sağ olaylarında (bu seferki adı Türk-kürt) inlerce bilinçsiz ve farkında olmadan dış güçlerin oyuncağı olmuş kuklalar iç karışıklık çıkartacak.Bu sefer ordu müdahile edemzse işler karışacak.

Yazıuk sizlere yazık..Darbe kötüymüş.Sen iyi ol, adam ol sonra darbeyi tartışırız...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Milletin sırf kafasını karıştırmak için sadece AKP hükümetinin aleyhine yazılmış bir yazı ve anlamsız karşılaştırmadır.

Akıllı olan Türk vatandaşı ortaya çıkan ses kaydı, imzalar, belgeler vs. o kadar delile karşılık hâlâ ordunun yıpranmış olmasını Amerika'ya bağlıyorsa yazıktır, ki diyelim Amerika bu işin içinde ise eğer Amerika'nın planları tutmamış Türk Milleti kazanmıştır.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

arkadaşlar tekrar ediyorum!!!

yazıyı ve yorumları dikkatli okuyun bu yazıda ve yorumlarımda darbe iyidir veya kötüdür diye bir fikir belirtmesi yok

gerektiği yerde gereğini yapacak bir ordumuz var şükür ve bu şanlı ordumuza laf edecek adamın yada adamların karşısına dikilmek her Türk evladının asli görevidir...

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herturlumu
    herturlumu's avatar
    Erkek

1933 Şubat ayı Bursa Nutku

"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır.Yine düşünecek; “Demek adliyeyi ıslah etmek, rejime göre düzenlemek lazım.” Diyecek.

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

M.Kemal Atatürk

...AİLE ÇOCUĞU...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Türkiye aydınlanıyor ama ampül ithal...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitaLika
    MitaLika's avatar
    Erkek

cuntanın ve cuntacıların hiçbi tarafı savunulamaz..ben darbe görmedim fakat biraz araştırırsanız,askerin sokakta tank dolaştırmasını duymak cazip gelebilir bu nedense hoşumuza gidiyo,ama beraberinde neler neler getiriyo.. bu ülkede darbe yapılması demek, T.C'nin 30-40 yıl geriye gitmesi demektir..avrupa birliği üyeliği felanda kesin olarak ortadan kalkar(zaten üyeliği desteklemiyorum)..milli iradeye yapılan çok çirkin bi saldırıdır.( her ne kadar ülkemiz demokrasisi, meyhane demokrasisi olsada..)

faili meçhul 'Asker' intiharları(intahar değil pekala cinayette olabilir.)

kozmik oda..

balyoz darbe planı..(bunun doğru olduğuna inanıyorum.fakat sorumluları özkök ve büyükanıt [bence..] )

vs. vs gibi devam edip gidiyo..Şimdi baktığınız zaman,olayların gelişme gösterdiği zaman dilimi birbiriyle paralellik gösteriyo..her olay üst üstte geliyo..iktidar yada gladyoyu saran bi darbe korkusu var bu peyda oluyo..öyleki başbakan darbe konusunda ordunun yetkilerini kısıtlamak adına anayasa değişikliğine bile gitmeye hazır..hatta ve hatta referandumu bile göze aldığını söyledi..siz önce Tsk'yı milletten soğutur ve referanduma giderseniz,sonucunu tahmin etmek zor olmıcaktır..nitekim orduya olan güven araştırma sonucundada yüzdelik oranda çok ciddi bi düşüş göstermiştir..unutmayın arkadaşlar.Abd, Türkiyenin kendi politikası dışında hareket etmesini istemiyo.Bunu bütük sivil yada askeri kuruluşlar için genel tutmakta..zamanında Abd'nin Türkiye üzerindeki rejimlerine karşı çıkan ordumuzun, muavenet adlı gemisi (sözde) yanlışlıkla abd gemisi tarafından batırılmıştı, 5 şehit vermiştik 18 askerde yaralanmıştı..yanlışlıkla 2 kere füze atılıyo..bir değil 2 füze! bi defa yanlışlıkla atılır ama iki defa yanlışlıkla füze nasıl ateşlenir taktir size kalmış..eşref bitlis olayından tutun,uğur mumcu cinayetine kadar..bi çoğunda hep emperyalist güçlerin rol aldığını düşünüyorum..şimdilerde de sınırı polisin koruması için yasa taslağı hazırlanıyo..alevi-sünni, türk-kürt, sağ-sol kutuplaşmaları. Topyekün olarak Abd'nin, Büyük OrtaDoğu Projesinin eseri..bitane daha İsrail yaratıcaklar, kürdistan adı altında..abd için kürdistan çok önemli.zaten bunun için maddi,lojistic ve silah yardımında bulunuyo..Tsk üzerinde oynanan bu oyunların hepsini yine Abd'ye bağlıcam..evet her olayın altında onların parmağı var ! gelin görinki, iktisadiyatımızı kemiren bu sırtlanlar,Sol görüşlü öğrenciler tarafından Edirnede protesto edildi..ellerinde Abd defol,bu ülke bizim. Anti-emperyalist afişlerle basın açıklaması yapma çabalarındaydılar..sanki pkk sempatizanı olarak slogan atmışlar gibi,edirne halkı tepki gösterdi..eylemcilere çok çirkin saldırılarda bulundular. Artık bu ülkede amerikayı protesto edenler bile şiddete maruz kalıyo..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitaLika
    MitaLika's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

Milletin sırf kafasını karıştırmak için sadece AKP hükümetinin aleyhine yazılmış bir yazı ve anlamsız karşılaştırmadır.

Akıllı olan Türk vatandaşı ortaya çıkan ses kaydı, imzalar, belgeler vs. o kadar delile karşılık hâlâ ordunun yıpranmış olmasını Amerika'ya bağlıyorsa yazıktır, ki diyelim Amerika bu işin içinde ise eğer Amerika'nın planları tutmamış Türk Milleti kazanmıştır.

-----------------------------

eğer bu yazıyla hala milletin kafasının karıştırıldığını iddaa ediyosan,pes doğrusu..Yarası olan gocunur.Neresi anlamsızdır söyler misin ? Endonezya ( Türkiye) / Doğu Timör ( Kürdistan) / ABD(Barıştan Yana.Menfaatlerini düşünmeyen tipolojisi) bunlar arasında bi ilişki kuralım istersen beraber ?

Abd.

Endonezyanın yanında olup,gizliden gizliye doğu timorlulara her türlü ekonomik desteği veriyo.

Abd.

Türkiyenin Pkk sorununda haklı olduğumuzu söylüyo,fakat pkk ya her türlü desteğide gizliden gizliye vermekten geri kalmıyo.(sakın bana, abd'nin pkk'ya destek vermediğini söyleme olurmu ! çünkü demogoji yapmış olursun)

Abd'nin pkkya neden destek verdiğinide bi önceki yazımda zaten belirtmiştim..hepsi büyük ortadoğu projesinin eseri..

sonuçları noldu ?

Abd'nin istediği oldu,2000 yılında doğu timor bağımsızlığını ilan etti.

türkiye üzerinde abd'nin istediği henüz olmadıysada,olabilir.kürdistan kurulur.İkinci israil yaratılır.projenin merkez üstü olarak kürdistan,abd tarafından kullanılır.

katatonilerini yıkıp,skolastik düşünmeye biraz son verirsen neler olup bittiğini anlarsın yiğen :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mitaLika@:

sonunda aklı başında bir müridin yazılarını okuyorum.

barzani amerikada.. dişi clintonla federal devletten bahsediyorlar k.ırakta.

ama ben geçen yıllarda bir konu açmıştım Doğuda savaşa hazırmıyız diye.göreceksiniz bu millet artık yetti deyip halk birlik olup misak-i milli sınırları tehlike altına girdiğinde ne polisi ne askeri tanımaz. asker güvenlikle ilgili eğer gerekeni yapmazsa poliste yapmazsa millet toplanıp k.ıraka girer. vatan herşeyden önce gelir. doğuda bir ayaklanmayla kalkışılırsa doğu milletimiz tarafından temizlenir ve artık ne dağda eşkiya kalır nede şehirde eşkiya kalır. yazdıklarım gülünç gelebilir aşaüıdaki maddelerede yalan diyenler olmuştu ama hepsi gerçekleşiyor malesef. amma bu teslimiyetçi hükümet varken amerikanın her istediğini yapıp güvenlikte eli kolu bekleyip susulursa olacak olan ortadadır...zaten dışişleri amerikayla 2003de gizli mütakabat yapmıştır bunların uygulanması için amerikayla sürekli işbirliği içerisindelerdir nasıl yapcaz orduyu nasıl etkisiz bırakcaz gibisinden.

6 yıldır yalanlanmayan o metin...anlaşmayı dönemin ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ile imzalayan Gül, “Her şeyi açıklayamam!” demişti.
    AnlaşmayI dönemin ABD Dışişleri Bakanı Colin Powell ile imzalayan Gül, “Her şeyi açıklayamam!” demişti.

* Türkiye, 4 yıl içinde uygulanacak planla, üniter devlet yapısını terk edip federasyona geçecek. (Az kaldı!..)
    * Af yasası ile bağlantılı olarak, hapiste veya dağdaki PKK’lılara siyaset hakkı tanınacak. (pkk Açılımla..)
    * Kürt nüfusun yoğun olarak yaşadığı belediyeler özerkleştirilecek. (AB kriteri bahanesiyle yapılıyor!..)
    * Irak’ın kuzeyinde kurulan ‘devlet’ ilan edildikten sonra Türkiye tarafından da resmen tanınacak. (İlk adım atıldı!..)
    * Kıbrıs’ta Rauf Denktaş devre dışı bırakılacak, “Annan Planı” hayata geçirilecek. (kıbrıs açılımla!..)
    * Kıta sahanlığında esnek davranılacak, ’it dalaşı’ sorunu Yunanistan rahatsız edilmeden çözülecek. (Şimdilik beklemede!..)
    * Ermenistan ile ilişkiler iyileştirilecek, sınır ticaretinde Ermeniler lehinde düzenlemeler yapılacak. (ermeni açılımla...)

Deşifre edilen ve günümüzdeki gelişmelerle paralellik gösteren 14 maddelik gizli anlaşmada şu maddeler yer alıyordu:

1. Irak’ın kuzeyinde bulunan bütün Türk birlikleri çekilecek.
    2. Türk ordusu sınır ötesi harekâtlarda bulunmayacak.
    3. PKK/KADEK’e karşı askeri harekâtlar için, ABD askeri makamlarından izin alınacak.
    4. EĞer TSK, ABD’den izinsiz harekât yapacak olursa, ABD ’Kürt halkına karşı soykırım uygulandığı’ uyarısında bulunabilecek
    5. Türkİye, ABD’nin Ortadoğu ülkelerine karşı uygulayacağı askeri harekâtlarda üs ve taşıma kolaylıkları sağlayacak
    6. Türk ordusunun asker sayısı indirilecek
    7. Irak’ın kuzeyindeki ’Kürdistan’ tanınacak.
    8. Abdullah Öcalan ve diğer PKK’lılara af çıkarılacak.
    9. Etnİk grupların yasal siyasete katılmaları önündeki bütün yasal kısıtlamalar ve engeller kaldırılacak.
    10. Türkİye’deki Kürt nüfusun yoğun olarak yaşadığı şehir ve kasabaların belediyelerinin özerkleşmesi süreci kararlı olarak yürütülecek.
    11. Türkİye federasyona dönüşecek.
    12. KKTC’de Rauf Denktaş devre dışı bırakılacak, Annan Planı bazı küçük değişikliklerle hayata geçirilecek.
    13. Ege kıta sahanlığı konusunda Türkiye, Yunan doktrinine daha esnek davranacak.
    14. Türkİye’nin Ermenistan ile ilişkileri normalleştirilecek ve iyileştirilecek, sınır ticaretinde Ermeniler lehinde düzenlemeler yapılacak

kim bilir tarih tekerrür eder. ingiliz kuklası yunanları topraklarımızdan attığımız gibi fransız kuklası ermenileri topraklarımızdan attığımız gibi ülkede karın ağrısı çektiren 25 yıldır terörle ülkeyi uğraştıran dağdaki eşkiyayı savunan kürtleride millet bu  topraklardan atarlar...bu hep böyle olmuştur...

http://tr.sevenload.com/videolar/HBysoOp-Abdullah-Gueluen-Colin-Powell-ile-Gizli-HANET-Anlamas

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4950 Toplam Mesaj: 26