Ttelekom Görevlisine Sormak İstediğiniz Sorular?
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Ne istionuz telekom görevli garibanlarından. Soruyu yöneltmek istediğiniz kişiyi doğru seçin. Sorularınızı direk ankaraya gönderirseniz daha yararlı olur bence.
-----------------------------ah hocam ahh ankarada bizi ipleyen varmi acaba sorsana? ha duvara soru sormuşuun ha angaraya.. telefonu bile açmıolar ya.. bu herif soruları cevaplamayacaksa ne yapmaya gelio okula.. ben olsam eylem yapardım cidden
-
Hajılar ben almanya kölnden bunları görünce şok oldum ne kotası falan fistan bu ne ya
burda biz filimleri en fazla 20 dakka da indiriyoruz istediğin filim falan filan birde hdd olarak :)
-
alemin en büyük sorusunu soruyorum :D cevap verebilitesi yüksekdir kesin :D
sor bakem :D
onu benden başkası ..... :D anlayana :D
-
hoca sor bakalım evrende yanlız mıyız :D
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------Hajılar ben almanya kölnden bunları görünce şok oldum ne kotası falan fistan bu ne ya
burda biz filimleri en fazla 20 dakka da indiriyoruz istediğin filim falan filan birde hdd olarak :)
kardeşim bende 30 dkk indiriyorum ne war yani :C 2048 rules (H) -
Zokoro bunu yazdı:
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------Hajılar ben almanya kölnden bunları görünce şok oldum ne kotası falan fistan bu ne ya
kardeşim bende 30 dkk indiriyorum ne war yani :C 2048 rules (H)
bende bole olmak ıstıormsor baqım yuzyıllar sonra bıle olsa birgün bızımde sınırsız ve hızlı Adsl ımız olcakmı??
-
Abi sor bakalım bir şirket nasıl bu kadar xiyar işlerle uğraşır..
Uğraşdıkları bu xiyarlıktada bir sınır bir kota varmı ?
------------------------------------------------------------
Sorki neden bizde yollarda açık telefon yerleri gibi internet yerleri yok
-
Sa kardes bide görevliye bizim kotaların kullandıgımızdan neden cok cok daha fazla yükseldiğini de sor mesela 50 mb indiriyoruz 250 mb kota doluyor neden böle sorarsan sevinirim.Sırf bende değil bütün milletde aynı konuda sikayetci
-
sor ki ona şunu;
başımızda bu ....(ler-lar-ları) olmasaydı da ATATÜRK gibi bi liderimiz halen görevi başın da olsaydı
bu kurum böyle yetersiz saçma-sapan hizmet verebilirmiydi böyle mağdur edebilirmiydi bizi
ya işte söylenecek çok şeyler vardaaaaaaa.
-
v-adsl yada adsl-2 ne zaman gelicekmiş?
kOTA DİYE BİRŞEYİ BİZMİ İCAT ETTİK DİĞER ÜLKELERDEDE VARMI?
N en pahali int. bizde ve en yawa$ ...
E kotayi biz cikarttik, bu kadar az,
D kesintisiz diyip sürekli kesiliyor
E hisselerini sattilar
N herkez sizden $ikayetci
Neden vaat ettikleri hızın 3 te 1 ini kullanabiliyoruz?
onu benden başkası .....
neden kotalarımız kullandıgımız miktardan daha fazlasını faturalıyor? 50 Mb lık dosya için 250 Mb kota gidiyor.
bu sorulardan 1 i hariç sorcam kesin...
--------------------------------------
eylem yapın diyosunuz iyi hoşta, eylem için örgütlenmek lazım, soyunarak protesto etsem anca dikkat çeker :)
bizim okulun kökü sap aq