Ttnet 8 Mbit Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de var.Bizim modem sorunluydu.Bağlantı gidiyodu .Kardeşim ben yokken firmware güncellemiş.O sorun kalktı .Ben yokken bağlantı zaman zaman gidiyor diyo kardeşim.Yeni geldim bende. Bi hafta sonra yani dün bağlantı gitti.Uzun süre gelmeyince aradım arıza kaydı verdim.Santralden aradılar.Ha bu arada bağlantımı 8mbit e çıkarmıştım.2-3 gün kullandım sorunsuz.Sonra sorun çıkardı.Neyse santraldaki görevliyle konuştuk bir süre.Modem resetledim falan 2-3 sefer sonrasında bağlantı geldi.Baktım 4mbit e çekmişler bağlantıyı.Tekrar aradı kontrol için dedim bağlantı geldi ama 4mbit.Adam dedi 8mbitlik bağlantılarda böyle sorunlar olabiliyor.Eski modemler 8mbit bağlantıda sorun çıkarmaya başladı o yüzden 4mbit e çekiyoruz dedi.Ondan öncede modemi ana hatta bağlanmayı falan denetti.Neyse aradığında 8mbit e çıkartayım isterseniz deniyelim dedi.Çıkardı 8mbit te bağlanmadı modem nedense.4e  düşürünce bağlandı.

Evimiz 6 senelik.FAzla eski değil telefon hattı.Ev içersinde yani.Sorunun modemden olduğunu düşünüyorum.Arkadaş ile modemleri değiştiricem.Bakalım sorun ortadan kalkacak mı.O yeni almıştı interneti şimdi sorunsuz kullanıyor.Sorunu bulursam haber veririm.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 2780 Toplam Mesaj: 12