Ttnet Alternatifi Internet Şirketi
-
Eğer sokağınızda Kablolu Tv varsa, Uydunet'i rahatlıkla önerebilirim. Sabah 8-gece 2:00 saatleri arasında servis desteği olan başka internet firması var mı bilmiyorum. TTNET gibi dalgalanma da yok, gayet hızlı. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.
-
Biri adsl guzel bugün arkadaşın evinde nete girdim dedim nedir bu hız biri adsl kullanıyorum dedi.
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------
Turk.net te iyidir biz onu kullanıyoruz başlangıç için modem fln veriyorlar. adresini falan yaziyorsun üyelik sözleşmesini kargoluyorlar adresine.
telefondan aramasıda çok kolay böle ttnetin gibi yarım saat bekleme yok band dan konuşma fln var ne istiyorsan basıyorsun tuşa iyi yani
-----------------------------hocam turk.net mi aman kalsın ttnete razıyım bir tane kullanıcı adı şifre alim dedim müşteri temsilcisine bağlanana kadar yarım saat geçti :S
-
ajan1111 bunu yazdı:
rido59 bunu yazdı:
hocam yanlıssam aydınlatın bildiğim kadarıyla bu sonradan gelen net kurumları ttnet üzerinden kendilerini kullandırtmıyorlarmı yani smile doping fln bunların alt yapısı ttnet değilmi ttnet izin vermese hiçbiri net verebilirmi yani her yol bağdat kısıtlamada hepsinde aynı olucak ttneti savunmuyorum yanlıs algılanmasın eğer bu tib yasayı sundugunda ben kullanamassam netimi kapattırcam modemide alıp hediye edicem onlara.
-----------------------------hacı olay şu. ttnet,smile,doping vb servisler türk telekom'un alt yapısını kullanıyorlar. yani eve gelen kablolar santral türk telekomun. ttnet dopingte bu kablolardan internet hizmeti sağlıyo. ttnet ve türk telekom ortak olduğu için daha çok servisi bayisi var. ve tabi ttnet in bir zamanlar tekel olmasından dolayı çoğunluk ttnet.
ben doping adsl kullanıytorum. ttnet teyken 2 mb zor alıyordum. şuan 4 mb kullanıyorum ve memnunum. sende benim kafadasın ttnet olmasında hangisi olursa olsun. bende dopinge geçtim. bide geçiş yaptığım için kampanyalı olarak ilk 7 ay 45 tl ödeyecem sonra 60 tl. tarifemde 16 mb e kadar sınırsız.
bi ara uğraştım daha hızlı alabilmek için. benim bağlantı portum eskiymiş yakın outdoor yokmuş kablolar filan. sonra türk telekom kabloları yeniledi. bişeyler yaptı daha uğraşmadım. uğraşsam 8 mb hız alırım heralde
-----------------------------haklısın hocam da suan bende 8 alıyorum sorunum yok ama misal şimdi yasa gereği yasak geliyor smile superonline dobing gibi servislerde de yasak gecerli değilmi internetin ne anlamı kaldı şimdi.
-
rido59 bunu yazdı:
hocam yanlıssam aydınlatın bildiğim kadarıyla bu sonradan gelen net kurumları ttnet üzerinden kendilerini kullandırtmıyorlarmı yani smile doping fln bunların alt yapısı ttnet değilmi ttnet izin vermese hiçbiri net verebilirmi yani her yol bağdat kısıtlamada hepsinde aynı olucak ttneti savunmuyorum yanlıs algılanmasın eğer bu tib yasayı sundugunda ben kullanamassam netimi kapattırcam modemide alıp hediye edicem onlara.
-----------------------------bi dakka şimdi o modem benim hediye verme kimseye :D
sonuna kadar haklısın :|
-
Hız Kota Tarife 10Mbps 4GB 29,00 TL 10Mbps Limitsiz 49,00 TL 20Mbps 1GB 20,90 TL 20Mbps 2GB 24,90 TL 20Mbps 4GB 34,00 TL 20Mbps 8GB 39,00 TL 20Mbps Limitsiz 69,00 TL 50Mbps 12GB 59,00 TL 50Mbps Limitsiz 99,00 TL 100Mbps 16GB 89,00 TL 100Mbps Limitsiz 199,00 TL 1000Mbps Limitsiz 999,00 TL Kullandığın Kadar Öde 4,99 TL FİBER İNTERNET PROPAKET*
Hız Limitsiz Ücret 10Mbps Limitsiz 99TL 20Mbps Limitsiz 199TL 50Mbps Limitsiz 399TL 100Mbps Limitsiz 599TL