Ttnet Arada Çoşuyor :)
-
sizin kullandıgınız dslam yani santralle ilgili gecici bir sorundur yada ayarları ile oynamıslardır bakım içim :)
birde bi konu aklıma geldi bizim bir arkadaş vardı babsı telekomdamı ne çalışıyormus hem en hızlı baglantıyı kullanıyor hemde para vermiyorum diyordu . gelde kıl olma
bizimde telekomda tanıdıgmız olsa az bi rusvet yedirsek bizde yapamazmıyız bu dalgayı?
-
Megamo bunu yazdı:
-----------------------------sizin kullandıgınız dslam yani santralle ilgili gecici bir sorundur yada ayarları ile oynamıslardır bakım içim :)
birde bi konu aklıma geldi bizim bir arkadaş vardı babsı telekomdamı ne çalışıyormus hem en hızlı baglantıyı kullanıyor hemde para vermiyorum diyordu . gelde kıl olma
bizimde telekomda tanıdıgmız olsa az bi rusvet yedirsek bizde yapamazmıyız bu dalgayı?
-----------------------------telekom çalışanlarına internet bedav ve hızında kendileri istediği gibi aayarlıyor bildiğim.
-
yurt dışında 88 mbları görüyorlar. sizin bu coşuyor dediğinizde hızmı ki?
oysaki ben şuan 60kb/sn ile indiriyorum :p
-
ben jdownloader la 10mbit gördüm :D bu aralarda 1.80 oluyo sonra geri 800 e düşüyo :D
-
su an için avrupada bağlantı şampiyonu hollanda 16mbit baglantı veriyor aylık ödemesi ise 12.5 € biz burda bu baglantılara çoşmuş, uçuyor, kudurmuş, deliriyor, manyadı, olm net gücü değil iman gücü ile cekiyor falan diyoruz :}
-
Sunucu bulunamadı
* Adres yanlış yazılmış olabilir.
* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.
* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.
login.facebook.comwww.hotmail.com v.s .v.s .v.s bağlantım 8 mb :( wireless le bağlanıyorum 3 çekiyor :)
ramazanın ilk haftasından beri boyle -
tahribat üyeleri sennde mi baglantını caldılar :} şikayetci ol muridlerim baglantımı caldı de :}