folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Arada Çoşuyor :)

Ttnet Arada Çoşuyor :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Megamo
    Megamo's avatar
    Erkek

sizin kullandıgınız dslam yani santralle ilgili gecici bir sorundur yada ayarları ile oynamıslardır bakım içim :)

birde bi konu aklıma geldi bizim bir arkadaş vardı babsı telekomdamı ne çalışıyormus hem en hızlı baglantıyı kullanıyor hemde para vermiyorum diyordu . gelde kıl olma

bizimde telekomda tanıdıgmız olsa az bi rusvet yedirsek bizde yapamazmıyız bu dalgayı?

İşsizlik neden var çünkü nekadar çok işsiz varsa, insanlar okadar düşük maaşa razı edilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Megamo bunu yazdı:
    -----------------------------

sizin kullandıgınız dslam yani santralle ilgili gecici bir sorundur yada ayarları ile oynamıslardır bakım içim :)

birde bi konu aklıma geldi bizim bir arkadaş vardı babsı telekomdamı ne çalışıyormus hem en hızlı baglantıyı kullanıyor hemde para vermiyorum diyordu . gelde kıl olma

bizimde telekomda tanıdıgmız olsa az bi rusvet yedirsek bizde yapamazmıyız bu dalgayı?

-----------------------------

telekom çalışanlarına internet bedav ve hızında kendileri istediği gibi aayarlıyor bildiğim.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yurt dışında 88 mbları görüyorlar. sizin bu coşuyor dediğinizde hızmı ki?

oysaki ben şuan 60kb/sn ile indiriyorum :p

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ben jdownloader la 10mbit gördüm :D bu aralarda 1.80 oluyo sonra geri 800 e düşüyo :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    su an için avrupada bağlantı şampiyonu hollanda 16mbit baglantı veriyor aylık ödemesi ise 12.5 € biz burda bu baglantılara çoşmuş, uçuyor, kudurmuş, deliriyor, manyadı, olm net gücü değil iman gücü ile cekiyor falan diyoruz :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Sunucu bulunamadı

* Adres yanlış yazılmış olabilir.

* Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun.

* Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun.

login.facebook.com

www.hotmail.com v.s .v.s .v.s     bağlantım 8 mb :( wireless le bağlanıyorum  3 çekiyor :)       

ramazanın ilk haftasından beri boyle

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    tahribat üyeleri sennde mi baglantını caldılar :} şikayetci ol muridlerim baglantımı caldı de :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 3358 Toplam Mesaj: 18