Ttnet Artık 3 Saat De 1 İp Mi Değiştiriyor ?
-
SSH bunu yazdı
TTNET ile bir alakası yok local IP adresinin :)
Ben local den bahsetmiyorum ki , internetface den bahsediyorum. Normalde kira başlangıcı 22 gösteriyorsa kira bitişi 23 gösterir.
-
ersn bunu yazdıSSH bunu yazdı
Ben local den bahsetmiyorum ki , internetface den bahsediyorum. Normalde kira başlangıcı 22 gösteriyorsa kira bitişi 23 gösterir.
Local den bahsetmiyorum diyorsun ama local ile bağlantı olmayan birşeyi ilişkilendirmiş onu soruyorsun :)
bahsettiğin olay ve sorunun senin modeminin TT IP Pool üzerinden aldığı WAN IP adresi ile bir alakası yok -
SSH bunu yazdıersn bunu yazdıSSH bunu yazdı
Local den bahsetmiyorum diyorsun ama local ile bağlantı olmayan birşeyi ilişkilendirmiş onu soruyorsun :)
bahsettiğin olay ve sorunun senin modeminin TT IP Pool üzerinden aldığı WAN IP adresi ile bir alakası yokBen yıllardır orda çıkan kiranın interface ip adresine ait olduğunu biliyorum.Hala da aynı fikirdeyim.Ordaki süre 24 saatlik bir süre olması lazım değil mi ?Sorunu zaten çözdük test ettim kira saatleri değişti ama ip değişmedi fakat bu aq arayüzü niye böyle gösteriyor o benim kafamı karıştırıyor.Google görsellerden screen aldım .

ipconfig /all yapıp şuraya screen atarmısın , zaman aralığına bakalım.