Ttnet Bir Ay Ücretsiz İnternet Kullanmamı Teklif Etti
-
Hacı bana ttnet, beleş para verse cidden evi falan mı haciz etti diye düşünürüm neyin parası hesabı .. Katakulleye getirirler aman daha öncesinden birşeyler imzaladın mı söz verdin mi vs bunlara dikkat et.
TTNET abi bu, 3 gün önce 413 milyon haciz parası ödedim, 130 tl lik borçtan. O kadar söylim yani.
Ayrıca,
Barışım :((( Yağuşmadı sana harbiden ban yani sende güzel durmuyor, adminler yanlış yaptı manasında değil. Hacı harbiden imzana bak yoruma bak çılgınsın :| -
geçen hafta müşteri hizmetleri aradı;
6 ay 10 lira ödiceğimi modem verceklerini belirtti felan böle anlatıp durdu. herneyse dinledim bende bi 3 4 dk boyunca nese konusması bitti. siz ttnetmisiniz dedim evet dedi. iyi madem bu kadar anlatmanıza gerek yoktu sözleşmemizi yenileyebiliriz yani problem yok dedim. işte güldü hatun bayagı bi mutlu oldu.
nese asıl mevzuya gelim bunlar sözleşmeyi ilk kurye ile göndericeklerini sölediler kimlik fotokopisi ve imza için. tamam dedim. kurye 3 4 gün sonra geldi. dur dedim şu sözleşmeyi incelim ne var diye daha incelememe gerek kalmadan kocaman superonline logosunu gördüm. kuryeye diiorum bune amk ?
kurye : ttnet superonline felan zaten aynı şirketler imzala gitsin dio bana :)) beni zaten orda bi sinirle beraber gülme tuttu. dedim dayı hadi kolay gelsin size.
sonra bana ısrar eden kurye diyoki iyikide imzalamadın extradan taşıma parasıda alcaklardı zaten sizden diyo :D kısaca hiç fikri olmayan bi adam olsa direk imzalıcak. hani iice ucmuslar hersey beklenebilir.