folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttnet Bu Ay Ki Faturam Hakkında

Ttnet Bu Ay Ki Faturam Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    saolun arkadaşlar ... ah telekom ah...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Bir sorun varsa ararsın 444 0 375 i adam gibi sorarsın. Daha neyin ne olduğunu bilmeden saçma sapan diye bir tabir kullanıyorsun.

Ahhh ahh, her gün senin gibi önyargılı ve bilmeden arayan insanlarla uğraşmak insanı çileden çıkarıyor. Bilinçli insan kalmamış bu ülkede. Yada varda bilinçli olduğu için arama ihtiyacı duymuyor...

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Bir sorun varsa ararsın 444 0 375 i adam gibi sorarsın. Daha neyin ne olduğunu bilmeden saçma sapan diye bir tabir kullanıyorsun.

Ahhh ahh, her gün senin gibi önyargılı ve bilmeden arayan insanlarla uğraşmak insanı çileden çıkarıyor. Bilinçli insan kalmamış bu ülkede. Yada varda bilinçli olduğu için arama ihtiyacı duymuyor...

ttnet çalışanı :d

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    Burası turkıye :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnTiSoZeL
    AnTiSoZeL's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

Kurulum ücretimi değil mi faturaya bakarak anlaşılmıyorki abi, ben ne yapayım buraya sordum öğrendim aramaya gerek duymadım artık, yani çileden çıkan olmadı... 36 sabit ücretten sonra niye 60 a kadar gitmiş, o giden vergi vs. kurlum ücretimiymiş anlayamadğımdan saşma sapan dedim :( bilinçsizim napayım...

Toplam Hit: 3691 Toplam Mesaj: 16