Ttnet Bu Ay Ki Faturam Hakkında
-
saolun arkadaşlar ... ah telekom ah...
-
Bir sorun varsa ararsın 444 0 375 i adam gibi sorarsın. Daha neyin ne olduğunu bilmeden saçma sapan diye bir tabir kullanıyorsun.
Ahhh ahh, her gün senin gibi önyargılı ve bilmeden arayan insanlarla uğraşmak insanı çileden çıkarıyor. Bilinçli insan kalmamış bu ülkede. Yada varda bilinçli olduğu için arama ihtiyacı duymuyor...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bir sorun varsa ararsın 444 0 375 i adam gibi sorarsın. Daha neyin ne olduğunu bilmeden saçma sapan diye bir tabir kullanıyorsun.
Ahhh ahh, her gün senin gibi önyargılı ve bilmeden arayan insanlarla uğraşmak insanı çileden çıkarıyor. Bilinçli insan kalmamış bu ülkede. Yada varda bilinçli olduğu için arama ihtiyacı duymuyor...
-----------------------------
ttnet çalışanı :d -
Burası turkıye :D
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Bir sorun varsa ararsın 444 0 375 i adam gibi sorarsın. Daha neyin ne olduğunu bilmeden saçma sapan diye bir tabir kullanıyorsun.
-----------------------------Kurulum ücretimi değil mi faturaya bakarak anlaşılmıyorki abi, ben ne yapayım buraya sordum öğrendim aramaya gerek duymadım artık, yani çileden çıkan olmadı... 36 sabit ücretten sonra niye 60 a kadar gitmiş, o giden vergi vs. kurlum ücretimiymiş anlayamadğımdan saşma sapan dedim :( bilinçsizim napayım...