Ttnet' E Yol Veriyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

ttnetle yollarımızı ayırma kararı aldım. önceden smile ile gayet stabil bi netim vardı taşındım vs. ayrı düştük.

tekrar smile adsl e geçeceğim.

http://www.smileadsl.com.tr/tarifeler.aspx

tarifelere baktığım zaman 8mb AKN li internet 59 TL..  6 ay için 39 tl sonraki 6 ay 59 tl dedi hatun.

kotalı internet tarifelerine baktığımız zaman 8mb 4 gb kotalı paket 29 TL..

ve ;

Kota aşımında faturalandırılacak en yüksek kota aşımı ücretleri:
    8Mb'e kadar 4 GB 60 TL

şimdi kotalı internet alsam bunlardan allahına kadar sömürsem anladığım kadarıyla gelecek fatura 60 tl fix.

kafamdaki soru şu acaba AKN kotalı paketlerde var mıdır? bilgisi olan var mı? ben olmayacağını düşünüyorum.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

biri adsl de 5 ay 5 TL 8MB'e kadar limitsiz. sonra 55 tl oluyor . ayda 1 tl ye modemde veriyor yalnız 24 ay taahhüt istiyor . Ben bundayım gayet iyi 50 gb akn ancak 80 gb da falan düşüyor benim hız . 3 mb'e düşünce yine iyi ama kötü değil .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Tabiki bu bir tercih meselesi ama benim tercihim kullandığım ve memnun olduğum. TTNET Fiber 20 Mbps limitsiz paketi. Saldıracak arkadaşlara hatırlatma herkesin tercihi kendine göre değişir :)

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ben hızına bakmıyorum, 1 ayda ne çekerim ona bakıyorum.

Örneğin taa ilk adsl aldığımda sanırım 128 kbs falandı. ilk aldığım ay 45 GB download yapmıştım.

Bugün 8 mbit internete sahip olup 16 gb kotalı olması benim için hiçbirşey ifade etmiyor. 10 sene oncenin internetiyle bunu aşmışım zaten üstüne de 5 kuruş vermemişim.
    sonuçta ben birkaç saat PC başındayım ama download hep var. önemli olan kac gb çekebildiğiniz bence

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

şeyhim doğru diyosun bende dediklerine paralel hareket ediyorum zaten..

16mb/s ile 4mb/s arasında benim için de fark yok. 4mb/s de pingim iyiyse aktif olduğun saatlerde işimi rahat görürüm.

dl işlerimi uyuduktan sonra yaptırıyorum.. pc 20 gündür kapanmıyor.

4mb/s. aknsiz bulsam direk zıplayacaktım.

smile ı aradım kotalı paketlerde akn var mı dediğimde tam olarak bilgi sahibi değilim dedi bekletti telefonda 3 dk bende kapattım.

ttnetin tarifelerine baktığımda kotalı paketlere de akn koyduklarını gördüm. hazırnette bile var 1mbit internet vermişler 6gb akn koymuşlar aq.

villada oturuyorum fiber teknolojisinden yararlanamıyorum. bikaç km ilerdeki apartman fakirlerinde fiber var. ironik.

64 liraya 16mb/s limitsiz e başvurdum umarım memnun kalırım. aknsiz 110 liraya kıyamadım.

edit: aktif ettiler. göremedik 16 yı :/

Hybris tarafından 08/Eki/12 21:21 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

şeyhim doğru diyosun bende dediklerine paralel hareket ediyorum zaten..

16mb/s ile 4mb/s arasında benim için de fark yok. 4mb/s de pingim iyiyse aktif olduğun saatlerde işimi rahat görürüm.

dl işlerimi uyuduktan sonra yaptırıyorum.. pc 20 gündür kapanmıyor.

4mb/s. aknsiz bulsam direk zıplayacaktım.

smile ı aradım kotalı paketlerde akn var mı dediğimde tam olarak bilgi sahibi değilim dedi bekletti telefonda 3 dk bende kapattım.

ttnetin tarifelerine baktığımda kotalı paketlere de akn koyduklarını gördüm. hazırnette bile var 1mbit internet vermişler 6gb akn koymuşlar aq.

villada oturuyorum fiber teknolojisinden yararlanamıyorum. bikaç km ilerdeki apartman fakirlerinde fiber var. ironik.

64 liraya 16mb/s limitsiz e başvurdum umarım memnun kalırım. aknsiz 110 liraya kıyamadım.

edit: aktif ettiler. göremedik 16 yı :/

sorma mına koyim limitsiz ayağına 115 lira giriyo her ay 8mbit internete.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

şimdi kotalı internet alsam bunlardan allahına kadar sömürsem anladığım kadarıyla gelecek fatura 60 tl fix.

seviyorum lan bu forumu hahajajjahhaj :D güzel mantık ama illaki bi sıkıntı çıkarırlar usta bence pek fazla güvenme derim genede :D

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

her internet haberinde yazdıgım gibi türk vatandaşını sömür sömürebildiğin kadar hesabı.... amk cok sinir oluyorum

macaristanda yeni evimde adsl var 20mbit sınırsız(sınır die bişi yok zaten burda) 40 tl

bi ayaklanma yada bi olay olmadan halkı sömürecekler sömürebildikleri kadar 

http://www.speedtest.net/result/2229238923.png

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

her internet haberinde yazdıgım gibi türk vatandaşını sömür sömürebildiğin kadar hesabı.... amk cok sinir oluyorum

macaristanda yeni evimde adsl var 20mbit sınırsız(sınır die bişi yok zaten burda) 40 tl

bi ayaklanma yada bi olay olmadan halkı sömürecekler sömürebildikleri kadar 

http://www.speedtest.net/result/2229238923.png

o upload bende olsa mahalleye datacenter kurarım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAKMAN
    HAKMAN's avatar
    Erkek

Yukarıda söylediğim kampanyada şuanda aldığım değerler bunlar. Huawie modem var ve bina içi tesisatı CAT6 kablo ile döşendi..

Ben Mevlana değilim.. Adam ol öyle gel..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Genel kural şudur.

Kotalı tarifelerde tahakkuk etirilebilecek maksimum ödeme tutarı, aynı hızın kotasız tarife tutarının %25'inden fazla olamaz."

Cümle ecik düşük oldu. Yani kotasız 8 MBit tarifedesin mesela. Kotayı da oldukça aştın. 8 MBit kotasızın ücreti de 60 lira. İşte, sana tahakkuk ettirebilecekleri en fazla tutar, 60 TL + 60 TL'nin %25'i yani 15 TL = 75 TL

Tabii burada AKN uygulanır/uygulanmaz hiç bi yerde açıklama görmedim.

Edit:

Yok töbe şimdi gördüm :)))

Kotasız tarifelerde AKN 25 GB :)

Yemiyo özetle..

kazasker1 tarafından 08/Eki/12 23:40 tarihinde düzenlenmiştir

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
Toplam Hit: 1875 Toplam Mesaj: 13