TTNET; Fazla Download Yapma Diye Uyardı...
-

Bu uyarı sistemine bu ay geçtiler sanırım :) Daha önce böyle bir uyarı gelmiyordu. İnternete girdiğinizde birkereye mahsus uyarı sayfasını gösteriyor :)
-
bağlattım 3 gün sonra geldi msj amk :D
Aylık Transfer Bilgileri Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2012 Ekim 11.595.165.649
(10,799 GB)75.227.491.772
(70,061 GB)2012 Eylül 0
(0 Byte)0
(0 Byte)2012 Ağustos 0
(0 Byte)0
(0 Byte)
ArmadA tarafından 23/Eki/12 11:25 tarihinde düzenlenmiştir -
ArmadA bunu yazdı
bağlattım 3 gün sonra geldi msj amk :D
Aylık Transfer Bilgileri Yıl Ay Toplam Upload Toplam Download 2012 Ekim 11.595.165.649
(10,799 GB)75.227.491.772
(70,061 GB)2012 Eylül 0
(0 Byte)0
(0 Byte)2012 Ağustos 0
(0 Byte)0
(0 Byte)IDM' de indirme hızına dikkat ediyordum 1 haftadan beri 4' ün üstüne çıkmıyordu. Yine aştık AKK' yı dedim. Google' ı bi açtım çat uyarı sayfası çıktı 1 saat önce :D Gecikmeli net TTNET :D
BaD_BoYs tarafından 23/Eki/12 11:30 tarihinde düzenlenmiştir -
limitsiz yalın adsl şifresi buluyorsunuz, onunla giriyorsunuz ÇAT! 8mbit again
-
Değerli müridler akk yi geçtikten sonra mtu ayarını 392 yapın eski hızına dönüyor bayağ ama sadece torrent indirirken bi işe yarıyor.Bilginiz olsun
-
jawsap67 bunu yazdı
Değerli müridler akk yi geçtikten sonra mtu ayarını 392 yapın eski hızına dönüyor bayağ ama sadece torrent indirirken bi işe yarıyor.Bilginiz olsun
modeme göre değişiklik gösteriyor o. Herkeste yemez 392. Ben 100 yapınca 830 kb/s torrent indiyorum. Zaten film indireceğim zaman bunu yapıyorum. 10 numara 5 yıldız olay. Kapattılar filan demişlerdi bu olayı. Yok öyle birşey, aylardır bu yöntemle 3 mb hıza düşsemde büyük dosya indireceğim zaman mtu 100 yaparak 800 kb/s tekrar ulaşıyorum.
-
Neymiş bu mtu ayarı bize de öğretin bizde yapalım :))
-
o degil, gecende biz geçmişiniz akkyi 3 mbite çektiler, net sürekli kopup duruyor
-
bu 3mbit nasıl bir 3mbit ise anlamadım gitti.
Önceden 1mbit'e indiriyorlardı hiç olmazsa kopmuyordu.
Şimdi dk başı kopuyor, çok yavaşlıyor deli ediyolar insanı
-
arkadaş bizim millet enayi adil kullanım kotası saçmalığı ilk çıktığında zamanla insanlar ttnet aboneliklerini kapattırmaya ve yeni abonelik almamaya başlamışlardıki ttnet insanların ağzına bir parmak bal çalmak adına düşmüş hızı 1den 3 e çıkardı bizimmilletin birkısmı sanki akk kalkmış gibi hareket etmeye başladı aboneliklerini kapatmaktan vazgeçenlermi dersin yeni abonelik alanlarmı dersin hele şu hızı 4mbps olanlar yokmu onlar tam kazma ben aten 4 kullanıyorum hepi topu 1 düşüyor mantığa bakarmısın hayır efendim ben 4 ödüyorsam o 4 olucak 3.75 e bile razı değilim bu adil kıullanım kotası tamamen haksızlık swaçmalık buna gözyumulmaması gerekiyor
-
Max. ayın 5 inde kotayı geçiyorum. Bence tamamen saçmalık bu akk olayı. Eskiden evlerde 1 tane pc olurdu şimdi neredeyse çoğu evde 2-3 pc var ailecek internete girdiğinizde kaçarı yok enf azla 4-5 gün gidiyor kota. Birde size uygun pakete geçin demiyor mu sanki adam gibi paket var aq.