Ttnet Fiber Aboneligi Altyapi Olmayan Adrese Tasima Ve İptal
-
aynı hızı verebiliyorlarsa değiştirmiyorlar, aynısını yaşadım fiber 50 vardı taşındıgım yerde alt yapı uygun olsa da daireye cıkan kablolar yeterli olmadıgı ıcın fiber olarak karşılanamıyor fakat aynı hızı bıdı bıdı aracılıgıyla alabılıyorsunuz dediler ve iptal ettirmediler, bilgin olsun hocam.
-
Clostridium bunu yazdı
aynı hızı verebiliyorlarsa değiştirmiyorlar, aynısını yaşadım fiber 50 vardı taşındıgım yerde alt yapı uygun olsa da daireye cıkan kablolar yeterli olmadıgı ıcın fiber olarak karşılanamıyor fakat aynı hızı bıdı bıdı aracılıgıyla alabılıyorsunuz dediler ve iptal ettirmediler, bilgin olsun hocam.
Sadece bilmediğim için soracağım. Aynı para ile aynı hızı fiber ile değil de çanak anteni ile verse ne fark ediyor hocam sizler için ? Fiberi yeni bağlattım eve döne döne TurkNet fiber altyapıda neredeyse hiç arıza olmaz dedi. Tek olay bu mu
-
Mutubilir bunu yazdıClostridium bunu yazdı
Sadece bilmediğim için soracağım. Aynı para ile aynı hızı fiber ile değil de çanak anteni ile verse ne fark ediyor hocam sizler için ? Fiberi yeni bağlattım eve döne döne TurkNet fiber altyapıda neredeyse hiç arıza olmaz dedi. Tek olay bu mu
Ayni performansi almiyosun hocam 24mbit fiberden aldigin akicilik 24mbit vdsl ile olmuyor ne yazik ki. Ayrica ayni fiyata turknet 100mbit sunarken ttnet 24 sunuyor vdsl vs vs. Bunu oturup tek tek aciklamaya gerek yok gogil en buyuk dostumuz.
-
turkz bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
Selamlar. Kisaca hemen olaya gireyim.
Su an bulundugumuz evde ttnet fiber kullaniyoruz. Tasinma durumumuz var ama yeni evde fiber altyapi yok. Aradik musteri hizmetlerini altyapi fiber yok o yuzden abonelik iptal etmek istiyoruz dedik ama dsl'e ceviriyoruz diye karsilik verdiler. Benim bildigim altyapi yoksa iptal edebiliyoduk bunu cunku benzerini superonline ile yasadim sorunsuz iptal ettiler 3 yil once.
Benzer bi durum yasayan oldu mu nasil bi yol izlemem gerekiyo iptal edebilmek icin acaba 2 3 gun icinde halledip tasinmam gerekiyor. Madem fiber yok turknet kullanirim diye dusunuyodum kafam rahat ederdi.
Edevletten iptal edebilirsin taşındığım yerde aynı hizmet verilemiyor diye bir seçenek var.
simdi elektrik aboneligini kapattim e devletten. Ama bilemedim abi secenegi secip iptal desek 6 ay sonra avukatlara duseriz diye korkuyorum ttnetten her sey beklenir.
-
2 sene önce benzer durum yaşadım turk telekom adsl verebiliyordu taşındığım yere ama superonline fiber veriyordu iki kez telekom müdürlüğüne gittim biraz mevzuattan konuştum iptal etme hakkından faydalanıp iptal edip superonline fiber e geçtim.