folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Fiber Aboneligi Altyapi Olmayan Adrese Tasima Ve İptal

Ttnet Fiber Aboneligi Altyapi Olmayan Adrese Tasima Ve İptal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

aynı hızı verebiliyorlarsa değiştirmiyorlar, aynısını yaşadım fiber 50 vardı taşındıgım yerde alt yapı uygun olsa da daireye cıkan kablolar yeterli olmadıgı ıcın fiber olarak karşılanamıyor fakat aynı hızı bıdı bıdı aracılıgıyla alabılıyorsunuz dediler ve iptal ettirmediler, bilgin olsun hocam.

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    Clostridium bunu yazdı

aynı hızı verebiliyorlarsa değiştirmiyorlar, aynısını yaşadım fiber 50 vardı taşındıgım yerde alt yapı uygun olsa da daireye cıkan kablolar yeterli olmadıgı ıcın fiber olarak karşılanamıyor fakat aynı hızı bıdı bıdı aracılıgıyla alabılıyorsunuz dediler ve iptal ettirmediler, bilgin olsun hocam.

Sadece bilmediğim için soracağım. Aynı para ile aynı hızı fiber ile değil de çanak anteni ile verse ne fark ediyor hocam sizler için ? Fiberi yeni bağlattım eve döne döne TurkNet fiber altyapıda neredeyse hiç arıza olmaz dedi. Tek olay bu mu 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    Clostridium bunu yazdı

Sadece bilmediğim için soracağım. Aynı para ile aynı hızı fiber ile değil de çanak anteni ile verse ne fark ediyor hocam sizler için ? Fiberi yeni bağlattım eve döne döne TurkNet fiber altyapıda neredeyse hiç arıza olmaz dedi. Tek olay bu mu 

Ayni performansi almiyosun hocam 24mbit fiberden aldigin akicilik 24mbit vdsl ile olmuyor ne yazik ki. Ayrica ayni fiyata turknet 100mbit sunarken ttnet 24 sunuyor vdsl vs vs. Bunu oturup tek tek aciklamaya gerek yok gogil en buyuk dostumuz.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    turkz bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Selamlar. Kisaca hemen olaya gireyim.

Su an bulundugumuz evde ttnet fiber kullaniyoruz. Tasinma durumumuz var ama yeni evde fiber altyapi yok. Aradik musteri hizmetlerini altyapi fiber yok o yuzden abonelik iptal etmek istiyoruz dedik ama dsl'e ceviriyoruz diye karsilik verdiler. Benim bildigim altyapi yoksa iptal edebiliyoduk bunu cunku benzerini superonline ile yasadim sorunsuz iptal ettiler 3 yil once. 

Benzer bi durum yasayan oldu mu nasil bi yol izlemem gerekiyo iptal edebilmek icin acaba 2 3 gun icinde halledip tasinmam gerekiyor. Madem fiber yok turknet kullanirim diye dusunuyodum kafam rahat ederdi.

Edevletten iptal edebilirsin taşındığım yerde aynı hizmet verilemiyor diye bir seçenek var.

simdi elektrik aboneligini kapattim e devletten. Ama bilemedim abi secenegi secip iptal desek 6 ay sonra avukatlara duseriz diye korkuyorum ttnetten her sey beklenir.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

2 sene önce benzer durum yaşadım turk telekom adsl verebiliyordu taşındığım yere ama superonline fiber veriyordu iki kez telekom müdürlüğüne gittim biraz mevzuattan konuştum iptal etme hakkından faydalanıp iptal edip superonline fiber e geçtim. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 2099 Toplam Mesaj: 16
ttnet fiber abonelik iptali