folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'

Ttnet Fiber Geçiş Yapanlar '8Mbps'den 20Mbps'ye'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetfibernet/Sayfalar/Mevcut-Musterilerimize-Ozel-TTNET-Fibernet.aspx

burayı incelerseniz görürsünüz beyler. şimdi fiyat filan değişmeyecek diyor. 20mbps'ye geçiriyor paketi.

aslında şimdi müşteri hizmetlerini arayacam ama bu saatte cevap veren adamdan hayır gelmez diyorum. tam olarak  işlemler nasıl oluyori

geçişi yapan var mı acaba ?

gelip kablo filan mı değişcekler evde ne yapacaklar ? fevri davranıp sonra ttnet ile uğraşmak istemiyorum.

yapan arkadaşlar süreci olayları filan anlatırsa sevinirim.

geçiriyor kısmına katılıyorum. teorik olarak daha hızlı kablo zart zurt diyecekler, geçeceksin sonra da yok bölgeniz 20 mbiti kaldırmıyor yok sizin hatta sorun var diye bi daha geçirecekler. bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl geç superonlinea.

Süperonline vardı da bizmi geçmiyoruz arkadaş? Hayır, süper bölgemde olsa 2 dakika durmam geçerimde, her önüne gelen bu tür konularda süperonline geç diyor. Bilmedikleri nokta ise her bölgede olmadıklarıdır.

Verdiğinde cevapta eksik olan kelime şu aslında; "bence hiç aksiyon arama hocam. ver 65 70 tl bölgende varsa geç superonlinea."

hocam superonline ile aynı hizmeti veriyor artık ttnet. fiber dediği superonline da cat6 kablo ile getiriyor ttnet te :) aslında vdsl getirdikleri.

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı
    SpyBreaK bunu yazdı

kullanıyorum hocam normal kablo ile kullanabiliyorsun. ancak fiber dedikleri aslında vdsl2 modem ile verdikleri internet hizmeti. dağıtıcı kutu yakınındaysa mükemmel internet kullanabilirsin. bu arada fibernet akk kotası 75 gb oldu bilginize :)

kutu ile ev arası 100 metre yok :F

kotaya baktım 75gb doğrudur. o zaman geçişi yapayım bende. 

bu arada illa tahattut ver demiyorlar demi ? ben şu an tahattütlü kullanmıyorum çünkü

vdsl modemin varsa taahhüt vermeden alabiliyorsun. ancak modemin yoksa 1 yıllık taahhüt verip modemi de 1 yıl boyunca ücretsiz kullanabiliyorsun.

hobaa. işte o sıkıntı oldu. modem yok illa bunlara bağımlı kalacaz yani. o zaman geçiş işi yatar sanırım. veya modemi dışarıdan cebimden alırım.

@colin

dediğin gibi superonline uydunet filan bölgede yok olsa zaten direk geçişi yapacamda

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu arada superonline sitesine şimdi baktım ama onda da akk var mk :/

ne için geç diyorsunuz anlamadım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

20mb hız ve 75gb akk ne anladımki bu işten ben.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Maksat ttnet kazanmasin herhalde :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gannicus
    Gannicus's avatar
    Erkek
    Para istemeden böyle bir şeyi neden yapıyorlar ki?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

beyler . kotayı geçince 1 mb 0,011719 tl imiş .

böyleyse 1 gb ne kadar ediyor . 1 gb 11 lira mı ediyor? ben mi yanlış hesapladım.

my4 tarafından 04/May/13 12:02 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

önceki oturduğum evde kendiliğinden geçirdiler hızım 4-5 mbitken 20 mbit oldu hatta hemen aramıştım ttneti lan hızım arttı noluyor bi yanlış olmasın kesin bi ibnelik var diye. bir sorun yok fibere geçmişiniz fiyatta değişiklik olmayacak dediler. bu sene merkez turk telekoma daha yakın bir yere taşındım çarşının göbeğindeyim fiber desteklemyor diyorlar amk :S

YalnızAdam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdsn
    ahmetdsn's avatar
    Erkek

anlamadığım konu şimdi aynı parayı verecem ve 20 mps hızmı alcam kutu ile aram kafamla yastığım arasındaki mesafe kadar geçmek mantıklımı girmesin bişey sakata gelmiyelim 

Elbet bir bildiği var bu çocukların, kolay değil yoksa bu yaşta ölmek...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ekim ayında 1 yıl taahhütlü 8 mbps almıştım ben de geçebiliyor muyum acaba 20 mbps ye?

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 5533 Toplam Mesaj: 32