Ttnet Fiber İnternet Altyapı Çalışmaları
-
Soğanlıkta telefon hattı bile yok amk nerde fiber
-
Ben bu ttnet i anlamis degilim herseyi pahalli. Uydunet 20 mbit 50 akn 59 taahutsuz, kampanya fiyati nerdeyse 10 tl dusuk bu adamlar hala 69 mil demisler fiber 20mbit icin...
-
antalyanın bir çok apartmanına fiber giriyor zaten.
turkcell yapıyor bu işi. apartmana sw koyuyorlar oradan ethernet ile katlara çıkartıyorlar interneti 50mps diyorsa 50mps veriyor.
ttnet gibi way efendim internet düştü way efendim hızım yavaş. diye bir olay yok. neyse o :D
-
Bizim de binanın girişinde ttnet afişi yapıştırmışlar bu binada fiber altyapısı vardır die. Ama sokakta hiç öyle bir çalışma filan görmedim bugune kadar. Mevcut kabloları değiştirmeden nasıl fiber hale çevirdiler kablolaları merak içerisindeyim.
-
RaAmLis bunu yazdı
Bizim de binanın girişinde ttnet afişi yapıştırmışlar bu binada fiber altyapısı vardır die. Ama sokakta hiç öyle bir çalışma filan görmedim bugune kadar. Mevcut kabloları değiştirmeden nasıl fiber hale çevirdiler kablolaları merak içerisindeyim.
kablolar iyiyse fiber dönüştürücü takmışlardır halletmişlerdir.
-
Çanakkale merkezde cevatpaşa mahallesinde hala bakır kablo döşüyorlar. Valilik, kordon, hastane,stad,bayındırlık... ne ararsan hemen herşey burda. Cevartpaşa merkezinde merkezi ama ttnet fiber çekmiyor. Esenler gibi yeni yerleşim alanlarının birkısmına fiber çektiler o kadar. Superonline zaten hiç tenezzül etmedi. Uydu net varmı bilmiyorum.
Siz hala fiberin hızından bahsediyorsunuz. -
Allah bin belasını versin fiber çalışma nedeniyle 10 gndür telefon hattında sorun var dün aksam 4. kez arıza kaydı bıraktım son 3 gelmelerinde arızanız giderilmiştir diyhe mesaj atıyolar kontrol ediyoruz kablolarda hat yok. ne s2m iştir anlamadım
-
biz burda (küçükçekmece - ikitelli) 110kb/s ile download yaparken adamlar bi gün geldi bişiler döşediler.
benim hattım 8mbit olduğu için, 1mbit ile download yapıyorum. yani, bi sike yaramıyor demeyin cidden farkı görürsünüz.
110kb/s'den 989kb/s'e :)
-
Superonline fiber aşağı sokağa kadar geldi bizim sokağa 100 mt kala durdu :(
TTnet Fiber döşeneli 1-2 sene oluyor,lakin TTNet'in tarifeleri o kadar kötü ki insan Fibere geçmeye korkuyor...
Superonline gelseydi geçecektim...
Apartmana kadar fiber,apartmanın içi Bakır...
benim tlfon hatları bosuk olduğundan,TTnet tlfon hattından direkten bizim daireye (apartmanın içinden) direkt kablo çekti...buna rağmen ping yüksek,hız 1 megabitten az düşük...
tarifem 1 megabit sınırsız
mevki izmir karabağlar
Janitschar tarafından 31/Ağu/13 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Superonline iyi güzelde uploadı bile adil kullanım kotasından düşüyor adamlar.