Ttnet Güzel Bir Tarife

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

rebellisch bunu yazdı:
    -----------------------------

ZyreX bunu yazdı:

Netlimitsiz ile her ay 250-300GB ortalama iniyor ve hızda şimdiye kadar düşmedi.max 820 gibi geliyor.2mbit sınırsızdan geçtim bende,keşke daha önce geçseymişim.2mbit sınırısz daha pahalıydı birde :S

peki senin modemin sürekli açık mı aynı ip mi

3 kişi aynı evde kalıos,dolayısıyla modem her zaman açık.Hatta modem birkaç ayda bir kapanıyor,o da elektrik faturasından ötürü elektriği kestiklerinde :) yılbaşından beri netlimitsizdeyim.Birde ip modem hiç kapanmasa bile değişiyor.Torrent kullanıyorum oradan anlıyorum,performans düştüğünde cmd/ipconfig e bakıyorum değişen ip'e göre modem'in portundaki ip'i de değiştiriyorum..Bu demek oluyor ki ben modemi kapatmasam bile haftada bir gibi tahmini ip değişiyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ttnetin uydunet diye bi tarifesi var ona bi geçiverin farkı görün :D

uydunet

5 mbit sınırsız (adil madil kullanım yok, istersen 30 gün hiç kapatma pcyi ) ---> 69 lira cCc

tabi şöle bişi de var ben modemi kendim aldım + kablolu aboneliği şart ama o beleşe geldi kampanya ile (2 yıl taahhüt)

modem kaç para? usb + ethernet girişli modem 74 lira hepsiburada dan aldım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

birçok arkadaşım var, daha hızı düşeni hiç duymadım, güzel tarife. 850 kb yi görüyorum ben torrentle.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

geçen ay 380gb down yaptım açılışa özel :D upload da 100 gb gibiydi. torrent seeder olmak farklı :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bidon
    bidon's avatar
    Erkek

Benide aramıştı bu elemanlar. 15 dicektim 25 oldu dediler. Ben de oda yetmez dedim kapattım. :)

Bide "Orası ev ne kadar indireceksiniz ki? Orası işyeri değil sonuçta." Gibi gerzek yorumları yokmu... Sanane y...m parasını veriyom istediğim gibi kullanırım diyesi geliyor insanın. Ama beyefendiliği bırakamıyorsun o an gelince. İsterseniz aylık tüketimime bakınız diyorsun. Rakamlar konuşurken zaten mavi ekran verdikleri için size çok yazdı kapatayım ben diyorsun..

Because none of us are as cruel as all of us.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

ben kaç yıldan beri kullanıyorum halen hız düşme olayı olmadı bende

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Bu, TTnet'in değil, BTK'nın (Bilişim Teknolojileri Kurumu) kararı sonucu uygulanmaktadır. TTnet'in böyle iyi niyetli bir karar almasını beklemiyordunuz herhalde ?

ayrıntılar : http://dl.dropbox.com/u/20726257/TTnet-BTK.txt

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 5449 Toplam Mesaj: 39