Ttnet Güzel Bir Tarife
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Netlimitsiz ile her ay 250-300GB ortalama iniyor ve hızda şimdiye kadar düşmedi.max 820 gibi geliyor.2mbit sınırsızdan geçtim bende,keşke daha önce geçseymişim.2mbit sınırısz daha pahalıydı birde :S
-----------------------------peki senin modemin sürekli açık mı aynı ip mi
-----------------------------3 kişi aynı evde kalıos,dolayısıyla modem her zaman açık.Hatta modem birkaç ayda bir kapanıyor,o da elektrik faturasından ötürü elektriği kestiklerinde :) yılbaşından beri netlimitsizdeyim.Birde ip modem hiç kapanmasa bile değişiyor.Torrent kullanıyorum oradan anlıyorum,performans düştüğünde cmd/ipconfig e bakıyorum değişen ip'e göre modem'in portundaki ip'i de değiştiriyorum..Bu demek oluyor ki ben modemi kapatmasam bile haftada bir gibi tahmini ip değişiyor.
-
ttnetin uydunet diye bi tarifesi var ona bi geçiverin farkı görün :D
uydunet
5 mbit sınırsız (adil madil kullanım yok, istersen 30 gün hiç kapatma pcyi ) ---> 69 lira cCc
tabi şöle bişi de var ben modemi kendim aldım + kablolu aboneliği şart ama o beleşe geldi kampanya ile (2 yıl taahhüt)
modem kaç para? usb + ethernet girişli modem 74 lira hepsiburada dan aldım
-
birçok arkadaşım var, daha hızı düşeni hiç duymadım, güzel tarife. 850 kb yi görüyorum ben torrentle.
-
geçen ay 380gb down yaptım açılışa özel :D upload da 100 gb gibiydi. torrent seeder olmak farklı :D
-
Benide aramıştı bu elemanlar. 15 dicektim 25 oldu dediler. Ben de oda yetmez dedim kapattım. :)
Bide "Orası ev ne kadar indireceksiniz ki? Orası işyeri değil sonuçta." Gibi gerzek yorumları yokmu... Sanane y...m parasını veriyom istediğim gibi kullanırım diyesi geliyor insanın. Ama beyefendiliği bırakamıyorsun o an gelince. İsterseniz aylık tüketimime bakınız diyorsun. Rakamlar konuşurken zaten mavi ekran verdikleri için size çok yazdı kapatayım ben diyorsun..
-
ben kaç yıldan beri kullanıyorum halen hız düşme olayı olmadı bende
-
Bu, TTnet'in değil, BTK'nın (Bilişim Teknolojileri Kurumu) kararı sonucu uygulanmaktadır. TTnet'in böyle iyi niyetli bir karar almasını beklemiyordunuz herhalde ?
ayrıntılar : http://dl.dropbox.com/u/20726257/TTnet-BTK.txt
-