TTNET Hızınız Yavaşsa Arayın Düzeltsinler
-
Şimdi bu Net limitsiz paketinde 8'e kadar alabiliyoruz.Ama bu arkadaşlar 1,5 haftadır hızımı 4'e sabitlemişlerdi kafalarına göre.Son zamanlarda video izlerken yavaşlığı fark ettmiştim.Kotayı kontrol ettim adil kullanımı geçmemişim bu ay.Aradım tersledim biraz şimdi hızım 7 mbps alıyorum.Yani hızınız yavaşsa 4'e sabitlemiş olabilirler.Arayın hemen düzeltiyorlar.Aramazsanız hep 4'te kalıyor.Santralinde etkisi var tabi tam 8 almak için yakın olmak lazım.
-
hızı nereden kontrol edebiliyoruz ? bizim için tahsis ettikleri hızı yani. uzun yıllardan sonra bir kaç gün önce tekrar ttnet'e döndümde bilmiyorum o yüzden :):)
-
adil kullanım kotasını doldurduysan ayın 1 ine kadar 4 mb net kullanırsın.araman aramaman fayda etmez 1 inde otomatik 8 mb e donersin :S:S
-
hades_06 bunu yazdı
adil kullanım kotasını doldurduysan ayın 1 ine kadar 4 mb net kullanırsın.araman aramaman fayda etmez 1 inde otomatik 8 mb e donersin :S:S
4 değil 3
-
hades_06 bunu yazdı
4 değil 3 mb.Ayrıca bir hafta geçmeden net hızın gene düşecek bilgin olsun kaç kişinin başına geldi. -
thekurdo bunu yazdı
hızı nereden kontrol edebiliyoruz ? bizim için tahsis ettikleri hızı yani. uzun yıllardan sonra bir kaç gün önce tekrar ttnet'e döndümde bilmiyorum o yüzden :):)
Müşteri hizmetleri : 444 0 375
-
ttnete vücudum girsin diye yazıcam ama utanıyorum yazmaya..
bu yüzden bu ifadeyi kullanan arkadaşlara sonuna kadar katıldığımı söylemek istiyorum sadece..
-
Arayanı s... çok ağır bir kelime edebilme yetim var her aradığımda daha beter oldu hızım dört aydır aramıyorum ttneti allah belalarını versin ....
-
Dün internetin yavaşlığından dolayı arıza kaydı bırakmıştım, bugün aradılar. Hız testinde dün 0.75 mbps idi. 0.95 mbps'ye kadar yükseltti. İnternetiniz 1 mbps dedi ancak ben 8mbps internet aldım diye bağırdım. Bu gerizekalıda santraldan kaynaklanıyor, daha fazlası için bulunduğunuz ilin genel müdürlüğüne gidin falan dedi. Gitsem yararı olurmu beyler?
-
Beyler faturayı ödedim adamlar ödememiş olarak gözüküyor diyo artık nasıl küfür etsem bilemedim yardımlarınızı bekliyorum. :)
-
ReyiZ bunu yazdı
Beyler faturayı ödedim adamlar ödememiş olarak gözüküyor diyo artık nasıl küfür etsem bilemedim yardımlarınızı bekliyorum. :)
Ödediğine dair aldığın makbuzla git ptt nin merkezine durumu açıkla.
coLin tarafından 18/Şub/13 12:53 tarihinde düzenlenmiştir