Ttnet İle İlgili.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    su 8mbps e kadar olan tarifeye geçmek istiyorum. Ama telefon hattı komsunun üzerine. 4 kişi kullanıyoruz sikindirik 1 mbps baglantıyı haliyle ne download yapabiliyorum ne de rahat rahat nette gezinebiliyorum. Komşuya bir kaç kez söyledim siklemedi bunak. Benim onun adında tarifeyi değiştirmem lazım. Şimdi müşteri hizmetlerini arasam hizmet numarası falan isteyecek onlarda bende yok. Sadece adsl kullanıcı adı ve şifresini biliyorum. var mıdır bir çözümü?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hocam en azından adsl numarasını bulmalısın. yada adslnin bağlı olduğu telefonu biliyorsan oradanda adsl numarası çıkar. yardımcı olayım dicemde, kimin üzerineyse onun imzalı dilekçesi olmadığı sürece tarifeyi değiştireceklerini sanmıyorum.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Degiştiremessin , istersen ttnette tanıdıgın olsun o bile hat sahibinin imzası olmadan hiç birşey yapamaz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam en azından adsl numarasını bulmalısın. yada adslnin bağlı olduğu telefonu biliyorsan oradanda adsl numarası çıkar. yardımcı olayım dicemde, kimin üzerineyse onun imzalı dilekçesi olmadığı sürece tarifeyi değiştireceklerini sanmıyorum.

telefon numarasını biliyorum hocam. imza da kolay taklit ederiz (:

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sana hat sahibinin hakkında sorular soracak annesinin kızlık soy adını sor :)

bana birkere sormaya kalkdı dedim faturayı babam değil ben yatırıyorum sizin muhatabınız benim ya dediğimi yaparsınız yada yarın kapattırırım başka firmaya geçerim (tahütsüz olunca böyle rahat oluyo :)

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do?method=uyeGirisi

linki dene

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hangi ildesin hocam sen?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    hayaletkurt bunu yazdı:

hangi ildesin hocam sen?

adana

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cegstyle
    Cegstyle's avatar
    Erkek

2 gündür hızım 512 ye düşmüş durumda 15gb ı geçtiğim için.Şubat ayında geçmiştim 2 güne kadar düşme gibi bişi yoktu ama şimdi 512 rezalet..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek

NET 8 e geçme hoca hele santrale uzaksan hiç geçme dağılarak geliyo bi işine yaramıyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Cegstyle bunu yazdı:

2 gündür hızım 512 ye düşmüş durumda 15gb ı geçtiğim için.Şubat ayında geçmiştim 2 güne kadar düşme gibi bişi yoktu ama şimdi 512 rezalet..

1 yıla yakındır kullanıyorum 1 kere düştü onun dışında 100-150 gb download :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

dostum ben ttnet müşteri hizmetlerinde çalışıyorum tarife değişikliği işlemlerini çağrı merkezinden yapıyoruz ancak hat sahibinin olması gerekiyo güvenlik için bi kaç soru soruyoruz yalnız ttnet in sayfasından online işlemler menüsünden kullanıcı adı ve şifre ile kayıt olup giriş yap orda tarife değişikliği yapabilirsin 

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
Toplam Hit: 2608 Toplam Mesaj: 14