Ttnet İle İlgili.
-
su 8mbps e kadar olan tarifeye geçmek istiyorum. Ama telefon hattı komsunun üzerine. 4 kişi kullanıyoruz sikindirik 1 mbps baglantıyı haliyle ne download yapabiliyorum ne de rahat rahat nette gezinebiliyorum. Komşuya bir kaç kez söyledim siklemedi bunak. Benim onun adında tarifeyi değiştirmem lazım. Şimdi müşteri hizmetlerini arasam hizmet numarası falan isteyecek onlarda bende yok. Sadece adsl kullanıcı adı ve şifresini biliyorum. var mıdır bir çözümü?
-
hocam en azından adsl numarasını bulmalısın. yada adslnin bağlı olduğu telefonu biliyorsan oradanda adsl numarası çıkar. yardımcı olayım dicemde, kimin üzerineyse onun imzalı dilekçesi olmadığı sürece tarifeyi değiştireceklerini sanmıyorum.
-
Degiştiremessin , istersen ttnette tanıdıgın olsun o bile hat sahibinin imzası olmadan hiç birşey yapamaz.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------hocam en azından adsl numarasını bulmalısın. yada adslnin bağlı olduğu telefonu biliyorsan oradanda adsl numarası çıkar. yardımcı olayım dicemde, kimin üzerineyse onun imzalı dilekçesi olmadığı sürece tarifeyi değiştireceklerini sanmıyorum.
-----------------------------
telefon numarasını biliyorum hocam. imza da kolay taklit ederiz (: -
sana hat sahibinin hakkında sorular soracak annesinin kızlık soy adını sor :)
bana birkere sormaya kalkdı dedim faturayı babam değil ben yatırıyorum sizin muhatabınız benim ya dediğimi yaparsınız yada yarın kapattırırım başka firmaya geçerim (tahütsüz olunca böyle rahat oluyo :)
https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do?method=uyeGirisi
linki dene
-
hangi ildesin hocam sen?
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------hangi ildesin hocam sen?
adana -
2 gündür hızım 512 ye düşmüş durumda 15gb ı geçtiğim için.Şubat ayında geçmiştim 2 güne kadar düşme gibi bişi yoktu ama şimdi 512 rezalet..
-
NET 8 e geçme hoca hele santrale uzaksan hiç geçme dağılarak geliyo bi işine yaramıyo
-
Cegstyle bunu yazdı:
2 gündür hızım 512 ye düşmüş durumda 15gb ı geçtiğim için.Şubat ayında geçmiştim 2 güne kadar düşme gibi bişi yoktu ama şimdi 512 rezalet..
-----------------------------1 yıla yakındır kullanıyorum 1 kere düştü onun dışında 100-150 gb download :D
-
dostum ben ttnet müşteri hizmetlerinde çalışıyorum tarife değişikliği işlemlerini çağrı merkezinden yapıyoruz ancak hat sahibinin olması gerekiyo güvenlik için bi kaç soru soruyoruz yalnız ttnet in sayfasından online işlemler menüsünden kullanıcı adı ve şifre ile kayıt olup giriş yap orda tarife değişikliği yapabilirsin