TTNET İn Yeni Hizmeti Netdisk
-
Yapraklar neonell'in dediğini nerenizden kavradınız bilmiyorum ama adamın dediği bu veriler gene bi elektronik alette saklanıyor. Ha flash bellekte saklamışım verilerimi ha ttnet'in diskinde saklamışım. Birde çok geç kalınmış bir uygulama ubuntu'nun oneubuntu uygulaması ondan daha iyi ttnet bunu bize bedava sağlamaz ileride bunların hepsini devlet vergiye yansıtır ttnet'de faturaya yansıtır.
-
ubuntu one var bunlara para vereceğime seksi ve kıllı resimlerimi gavurlara emanet ederim :D
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------
Yapraklar neonell'in dediğini nerenizden kavradınız bilmiyorum ama adamın dediği bu veriler gene bi elektronik alette saklanıyor. Ha flash bellekte saklamışım verilerimi ha ttnet'in diskinde saklamışım. Birde çok geç kalınmış bir uygulama ubuntu'nun oneubuntu uygulaması ondan daha iyi ttnet bunu bize bedava sağlamaz ileride bunların hepsini devlet vergiye yansıtır ttnet'de faturaya yansıtır.
evet kanka tam olarak bunu demek istemiştim, bu aralar göremiyoruz seni hiçbir konuda tribin kime gardaş ? :D -
sınırsız kapasiteymiş, kıçımla güldüm. 10-20gb'dan sonra incelerler senin hesabı, warez bulurlar ve kapatırlar.
-
önce simetrik bağlantı versin ibneler
1024/256 vererek netdiski yavaşlatıyor ve artık kendi kendilerini linitliyorlar :D
-
Buremba bunu yazdı:
sınırsız kapasiteymiş, kıçımla güldüm. 10-20gb'dan sonra incelerler senin hesabı, warez bulurlar ve kapatırlar.
hocam zaten orda yazıyo, 150gb den sonrası için 500mb ye düşüyorlarmıs sınırsız yükleme paketinde :D sınırsız diye bişi yok yani -
güzel bi hizmet.
adamlar para kazanmak için yeni ne hizmet veririm diye sürekli araştırıyor.
tivibu sonrada netdisk bakalım sırada ne var.
-
Ttnet bir hizmeti ücretsiz veriyorsa iki kere düşünmek gerek. Ancak benzer hizmeti veren başka Türk site var mı sorusuda akla gelmiyor değil.
Ben bilmiyorum şahsen...
-
Gmail var
-
maykrasoft yirmibeş cigabayt varken ne yapalım teteneti