folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TTNET İnsafa Mı? Geldi

TTNET İnsafa Mı? Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

kotalıda 118 tl. gelmesi imkansız. üst sınırı 69 tl.dir. ondan sonrası ttnetten : )

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Memati92 bunu yazdı:
    -----------------------------

kotalıda 118 tl. gelmesi imkansız. üst sınırı 69 tl.dir. ondan sonrası ttnetten : )

Yani her geçtiğin 1mb için  10kuruş ona göre hesapladım 118 TL gelmesi lazımdı.

Neyseki 118 gelmedi'de 43 geldi. Şükür

Ttnet saygılar :D:D:D

TURKCELL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    voltigore
    voltigore's avatar
    Erkek

ttnet in insafa geldiğini hiç sanmıyorum, yine bir yerden sokacaktır kazığını. Ben geçenlerde internet hızımı online işlemlerden sınırsız 8mbit yaptım. 3-4 gün kullandık ama sürekli kopmalar falan oluyordu. Sonra müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı yaptık. Problem düzeltildi dediler. Ertesi gün netten download yaparken hız düşüktü, modemden de kontrol ettiğimde hız 4096 olarak gözüküyordu. Hemen aradım tabi müşteri hizmetlerini, bir daha arıza kaydı bıraktık. 1 saat sonra bizi aradılar, oturduğumuz bölge uzak olduğundan 8mbit verilemiyor, bizde hızınızı düşürdük dediler. Şimdi problem burada başlıyor?

1. Sen neden veremeyeceğin hizmeti satıyorsun?

2. 8mbit den 4mbit e düşürdün ama beni neden haberdar etmedin, takii ben arıza kaydı bırakana kadar

3. Bu şerefsiz dolandırıcılar benden 4gün 8mbit parası alacaklarına, tarifeyi değiştirdiğim için 1 aylık olarak alacaklarmış. Yani veremediği hizmetin parasını nasıl alır?

Ev arkadaşlarımla gerekli evrakları hazırladık, Pazartesi inşallah mahkememiz başlıyor, ayrıca mağdurluğumuzu sanal ortamda da göstereceğiz.

Arkadaşlara tavsiyem böyle bir olayda kesinlikle sessiz kalmayın, tüketici hakları size bu konuda destek olacaktır.

Geyik Candır :]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

voltigore bunu yazdı:

ttnet in insafa geldiğini hiç sanmıyorum, yine bir yerden sokacaktır kazığını. Ben geçenlerde internet hızımı online işlemlerden sınırsız 8mbit yaptım. 3-4 gün kullandık ama sürekli kopmalar falan oluyordu. Sonra müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı yaptık. Problem düzeltildi dediler. Ertesi gün netten download yaparken hız düşüktü, modemden de kontrol ettiğimde hız 4096 olarak gözüküyordu. Hemen aradım tabi müşteri hizmetlerini, bir daha arıza kaydı bıraktık. 1 saat sonra bizi aradılar, oturduğumuz bölge uzak olduğundan 8mbit verilemiyor, bizde hızınızı düşürdük dediler. Şimdi problem burada başlıyor?

1. Sen neden veremeyeceğin hizmeti satıyorsun?

2. 8mbit den 4mbit e düşürdün ama beni neden haberdar etmedin, takii ben arıza kaydı bırakana kadar

3. Bu şerefsiz dolandırıcılar benden 4gün 8mbit parası alacaklarına, tarifeyi değiştirdiğim için 1 aylık olarak alacaklarmış. Yani veremediği hizmetin parasını nasıl alır?

Ev arkadaşlarımla gerekli evrakları hazırladık, Pazartesi inşallah mahkememiz başlıyor, ayrıca mağdurluğumuzu sanal ortamda da göstereceğiz.

Arkadaşlara tavsiyem böyle bir olayda kesinlikle sessiz kalmayın, tüketici hakları size bu konuda destek olacaktır.

sonucu merak ediyorum dogrusu sonuclanınca anlatırsın hocam ne oldugunu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Memati92 bunu yazdı:

Hocam ben kotalı zamanlarımda kotayı 25 gb falan aştığım aylardan bir ay 124lira falan gelmişti.

TTnet'i ödemeye gittiğimde sitede bu şekilde yazıyordu neden bukadar çok ödüyoruz dedim. Öyle birşey yok dediler bana :D

Bende uğraşmadım işim gücüm vardı boşverdim.

Şimdiki kafam olsa ah ah :D 124 lira ya...

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Kotada 7 gb geçtikten sonra istediğini indir.istersen 30 gb olsun gene 56 lira gelir. :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

PCoDeR bunu yazdı:

Kotada 7 gb geçtikten sonra istediğini indir.istersen 30 gb olsun gene 56 lira gelir. :)

Tamam hocam anladım yani 7'den sonra ben ttnete geçirecem :)

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:

PCoDeR bunu yazdı:

Tamam hocam anladım yani 7'den sonra ben ttnete geçirecem :)

aynen öyle hocam :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

eskıden kotayı gecınce gb basına 10 lıra ıstıyolardı  ama artık ne kadar gecersen gec  yap sabıt fıyat gelıo en fazla olan sabıt bı fıyat var o odenıo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

bna 22 geldi 8mbt net limitsiz

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
Toplam Hit: 4032 Toplam Mesaj: 22