Ttnet İnternette Kotayı Kaldırıyor
-
1mbit kotalarıları kotasız 1 mbit kotasızlarıda 2mbit yaparlarsa(ücretler değişmeden) cillop gibi olur
-
normal sartlarda baskasının sıfresıyle baglanabılmen ıcın santralde aynı portta olman lazım yoksa dırek ıp sayfasına atıyor. ama ttnet in test icin kullandıgı bı kullanıcı adı sıfre var onunla baglanıyorum ben ve ıst un her yerınden yıyor benım kotaya yazmıyor :)
-
hocam ttnet bikıyak yaparsa acısını 1000 çıkarır kaldıki kotaların kalkacağını düşün müyorum
-
bacardi bunu yazdı:
-----------------------------
normal sartlarda baskasının sıfresıyle baglanabılmen ıcın santralde aynı portta olman lazım yoksa dırek ıp sayfasına atıyor. ama ttnet in test icin kullandıgı bı kullanıcı adı sıfre var onunla baglanıyorum ben ve ıst un her yerınden yıyor benım kotaya yazmıyor :)
-----------------------------
hocam neymiş o özel kullanıcı adı ve şifre ver birazda biz sömürelim :D ama yakalanırsak fena öperler -
ttnetin en büyük gelir kaynağı kota lı kullanıcılar kotasız 1mbps kullanıcısı 49ytl verirken sabit
1mbps kota lı kullanıcıların %80 i kota yı geçtikleri için her ay 59 60 ytl veriyorlar sonrada battı balık yan gider diyip asılıyorlar ve
karşılarına kota yi geçmeseler bile 3 4 ay 60ytl fatura geliyor
-
hadi bakalım paul amcadan bekliyorum bi atak. yoksa türkselin tellcom piyasaya iyice yayıldımı kendi alt yapısıyla fena düdükler ttneti
-
kendi altyapısını kullanın şirketlerin artmasıyla doğal olarak tırsmaya başladı, fiyatını değiştirmeyip kotasız yapsalar süper olur .
-
2mb belki olabilir ama kotayı kaldırmak içiin onbinde 1 olasılık yok bence
-
ttnet e sordum bakalım ne dicekler :)=
-
1 nisan şakası :)
Toplam Hit: 7161 Toplam Mesaj: 65