Ttnet Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

16 mbite kadar ttnet limitsiz kullanıyorum. hiç şikayetim yok tertemiz gayet memnunum..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

yaptığımız muhabbete bak yaa :D

az girsin çok girsin (:

hoca söz konusu ttnet ise kesinlikle kullanma. smile doping superonline filan bişey kullan ama ttnet kullanma. neden diye sorma herkes en az 1 şikayetini yazsa neler çıkar burda neler

olaya yanlış bakıyorsun :)

şimdi ttnet in kullanıcı sayısı 10 milyon olsun. superonline ın kullanıcı sayısı 100 bin olsun. 

şimdi senin mantığına göre 100 bin kişi ttnet den şikayetçiyse ve superonline dan 1000 kişi şikayetçiyse superonline daha iyidir demeye getiriyorsun :) burada oran yapacaksın. kullanıcı sayısını böleceksin. 

ikinci kısma gelirsek, bildiğim kadarıyla tüm ISP ler (kablo tv hariç olabilir ve gsm ler) turk telekomun alt yapısını kullanıyorlar. telekomda genel bir arıza

olursa diğerleride etkilenir çünkü çıkış onların üzerinden gerçekleşiyor. Tam emin olmamakla birlikte durum bu şekilde.

Kampanyaya gelince 50 tl ye sınırsız veriliyordu bildiğim kadarıyla (değişmediyse) bu adamlar da göz boyamak için 50 tl nin masrafına gelecek şekilde bölmüşerdir. hesap edelim

50 tl *24 ay = 1200 tl 

kampanyada ise 

39.90 tl * 2 ay  + 59 tl * 20 ay = 1259 tl ediyor

modem falan yanında veriyorlars bire bir aynısını yapmışlar eskisinin.. vermiyorlarsa 59 tl geçiriyorlardır :)

unbalanced tarafından 17/Ağu/12 14:32 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

50 tl *24 ay = 1200 tl 

kampanyada ise 

modem falan yanında veriyorlars bire bir aynısını yapmışlar eskisinin.. vermiyorlarsa 59 tl geçiriyorlardır :)

hesabın yanlış :D ilk 2 ay ücretsiz sonraki 10 ay 39,90 sonraki 12 ay 59 o da

39,90 * 10 ay + 59 tl * 12 ay = 399+618 tl eder baya indirimli yani diğeğrine göre

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Bence en temizi evde telefon kullananlar için SuperOnline 300 dakika hediyeli kampanya.. Ben il dışına çıkacağım kardeşlerime kotalı yeter ama telefonla 60 TL olan paket ideal gibi Babam da olabilir dedi..

Kendine İyi Bak ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tughan
    tughan's avatar
    Erkek

evdeki neti kapadım kurtuldum. vınn alacam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

yaptığımız muhabbete bak yaa :D

az girsin çok girsin (:

hoca söz konusu ttnet ise kesinlikle kullanma. smile doping superonline filan bişey kullan ama ttnet kullanma. neden diye sorma herkes en az 1 şikayetini yazsa neler çıkar burda neler

olaya yanlış bakıyorsun :)

şimdi ttnet in kullanıcı sayısı 10 milyon olsun. superonline ın kullanıcı sayısı 100 bin olsun. 

şimdi senin mantığına göre 100 bin kişi ttnet den şikayetçiyse ve superonline dan 1000 kişi şikayetçiyse superonline daha iyidir demeye getiriyorsun :) burada oran yapacaksın. kullanıcı sayısını böleceksin. 

ikinci kısma gelirsek, bildiğim kadarıyla tüm ISP ler (kablo tv hariç olabilir ve gsm ler) turk telekomun alt yapısını kullanıyorlar. telekomda genel bir arıza

olursa diğerleride etkilenir çünkü çıkış onların üzerinden gerçekleşiyor. Tam emin olmamakla birlikte durum bu şekilde.

Kampanyaya gelince 50 tl ye sınırsız veriliyordu bildiğim kadarıyla (değişmediyse) bu adamlar da göz boyamak için 50 tl nin masrafına gelecek şekilde bölmüşerdir. hesap edelim

50 tl *24 ay = 1200 tl 

kampanyada ise 

superonline daha iyidir demiyorum hocam. ttnet içlerinde en kötüsü. sen 256 kb internet alabilmek için port açılmasını bekledin mi? bu 256 kb için 49 tl ödedin mi?  böyle aptallık saçma sapan sistem mi olur. 2 mb bağlantıyı kullanamazken dopingte 6 mb kullandım. alt yapıyı değiştirdiler 16 kullanıyorum şuanda ve 59 tl.

kullanıcı sayısına bölersek bizi yanıltır. çünkü şuanda net kullanıcıların çoğu oran vermek gerekirse %60-70 gibi büyük kesimi sadece face msn film izleme olarak görüyo. ve sistemler yenilendiği için eskisi kadar arıza çıkmıyo. ttnet in ne mal olduğunu bilenler zaten kullanmıyordur.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@ajan1111,ttnet kötünün iyisidir. sen memnunsan problem yok :) birazdan bir konu açacağım o konuda fikirlerini beklerim :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

şu 59 tl olanda akk yoksa ben geçiyorum, 10megabit superonline kullanıcısıyım, sözleşmede olmayan maddeleri götüme sokmalarından bıktım.

10X40 = 400 (ilk 12 ay verdiğin ücret) 

12x60 =720 (son 12 ay verdiğin ücret)

Topla ne yapar =D = 1120TL /24 =45 TL / Ay 

Gayet uygun ama akk yoksa 

glaurung tarafından 17/Ağu/12 16:15 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

haha :) ben iki ay 39.90 olarak düşünmüş 20 ayı da 59 diye saymışım.. bu şekilde daha hesaplı

Toplam Hit: 2230 Toplam Mesaj: 20