Ttnet Kampanyası
-
16 mbite kadar ttnet limitsiz kullanıyorum. hiç şikayetim yok tertemiz gayet memnunum..
-
ajan1111 bunu yazdı
yaptığımız muhabbete bak yaa :D
az girsin çok girsin (:
hoca söz konusu ttnet ise kesinlikle kullanma. smile doping superonline filan bişey kullan ama ttnet kullanma. neden diye sorma herkes en az 1 şikayetini yazsa neler çıkar burda neler
olaya yanlış bakıyorsun :)
şimdi ttnet in kullanıcı sayısı 10 milyon olsun. superonline ın kullanıcı sayısı 100 bin olsun.
şimdi senin mantığına göre 100 bin kişi ttnet den şikayetçiyse ve superonline dan 1000 kişi şikayetçiyse superonline daha iyidir demeye getiriyorsun :) burada oran yapacaksın. kullanıcı sayısını böleceksin.
ikinci kısma gelirsek, bildiğim kadarıyla tüm ISP ler (kablo tv hariç olabilir ve gsm ler) turk telekomun alt yapısını kullanıyorlar. telekomda genel bir arıza
olursa diğerleride etkilenir çünkü çıkış onların üzerinden gerçekleşiyor. Tam emin olmamakla birlikte durum bu şekilde.
Kampanyaya gelince 50 tl ye sınırsız veriliyordu bildiğim kadarıyla (değişmediyse) bu adamlar da göz boyamak için 50 tl nin masrafına gelecek şekilde bölmüşerdir. hesap edelim
50 tl *24 ay = 1200 tl
kampanyada ise
39.90 tl * 2 ay + 59 tl * 20 ay = 1259 tl ediyor
modem falan yanında veriyorlars bire bir aynısını yapmışlar eskisinin.. vermiyorlarsa 59 tl geçiriyorlardır :)
unbalanced tarafından 17/Ağu/12 14:32 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
50 tl *24 ay = 1200 tl
kampanyada ise
modem falan yanında veriyorlars bire bir aynısını yapmışlar eskisinin.. vermiyorlarsa 59 tl geçiriyorlardır :)
hesabın yanlış :D ilk 2 ay ücretsiz sonraki 10 ay 39,90 sonraki 12 ay 59 o da
39,90 * 10 ay + 59 tl * 12 ay = 399+618 tl eder baya indirimli yani diğeğrine göre
-
Bence en temizi evde telefon kullananlar için SuperOnline 300 dakika hediyeli kampanya.. Ben il dışına çıkacağım kardeşlerime kotalı yeter ama telefonla 60 TL olan paket ideal gibi Babam da olabilir dedi..
-
evdeki neti kapadım kurtuldum. vınn alacam
-
unbalanced bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
yaptığımız muhabbete bak yaa :D
az girsin çok girsin (:
hoca söz konusu ttnet ise kesinlikle kullanma. smile doping superonline filan bişey kullan ama ttnet kullanma. neden diye sorma herkes en az 1 şikayetini yazsa neler çıkar burda neler
olaya yanlış bakıyorsun :)
şimdi ttnet in kullanıcı sayısı 10 milyon olsun. superonline ın kullanıcı sayısı 100 bin olsun.
şimdi senin mantığına göre 100 bin kişi ttnet den şikayetçiyse ve superonline dan 1000 kişi şikayetçiyse superonline daha iyidir demeye getiriyorsun :) burada oran yapacaksın. kullanıcı sayısını böleceksin.
ikinci kısma gelirsek, bildiğim kadarıyla tüm ISP ler (kablo tv hariç olabilir ve gsm ler) turk telekomun alt yapısını kullanıyorlar. telekomda genel bir arıza
olursa diğerleride etkilenir çünkü çıkış onların üzerinden gerçekleşiyor. Tam emin olmamakla birlikte durum bu şekilde.
Kampanyaya gelince 50 tl ye sınırsız veriliyordu bildiğim kadarıyla (değişmediyse) bu adamlar da göz boyamak için 50 tl nin masrafına gelecek şekilde bölmüşerdir. hesap edelim
50 tl *24 ay = 1200 tl
kampanyada ise
superonline daha iyidir demiyorum hocam. ttnet içlerinde en kötüsü. sen 256 kb internet alabilmek için port açılmasını bekledin mi? bu 256 kb için 49 tl ödedin mi? böyle aptallık saçma sapan sistem mi olur. 2 mb bağlantıyı kullanamazken dopingte 6 mb kullandım. alt yapıyı değiştirdiler 16 kullanıyorum şuanda ve 59 tl.
kullanıcı sayısına bölersek bizi yanıltır. çünkü şuanda net kullanıcıların çoğu oran vermek gerekirse %60-70 gibi büyük kesimi sadece face msn film izleme olarak görüyo. ve sistemler yenilendiği için eskisi kadar arıza çıkmıyo. ttnet in ne mal olduğunu bilenler zaten kullanmıyordur.
-
@
ajan1111,ttnet kötünün iyisidir. sen memnunsan problem yok :) birazdan bir konu açacağım o konuda fikirlerini beklerim :) -
şu 59 tl olanda akk yoksa ben geçiyorum, 10megabit superonline kullanıcısıyım, sözleşmede olmayan maddeleri götüme sokmalarından bıktım.
10X40 = 400 (ilk 12 ay verdiğin ücret)
12x60 =720 (son 12 ay verdiğin ücret)
Topla ne yapar =D = 1120TL /24 =45 TL / Ay
Gayet uygun ama akk yoksa
glaurung tarafından 17/Ağu/12 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
haha :) ben iki ay 39.90 olarak düşünmüş 20 ayı da 59 diye saymışım.. bu şekilde daha hesaplı