Ttnet Milli Takım Anneler Reklamı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Avrupa 2008 Futbol Şampiyonası için geri sayım yapan A Milli Futbol Takımımız başarı için kenetlendi. Hazırlık maçlarında göz dolduran milli takımımız, 70 milyonun ve gurbetçilerimizin desteği ile 2002′de Dünya Futbol Şampiyonası’nda kazanılan 3. derecesinden daha büyük bir başarı yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyor.

SPONSORDAN REKLAM DESTEĞİ
    A Milli Futbol Takımımızın resmi sponsorlarından TT Net, şampiyona öncesi çektiği reklam filmi ile hem milli takımdaki futbolcularımıza moral, hem de tüm Türkiye’ye birlik ve beraberlik mesajı verdi. TT Net reklamı, bir ilki gerçekleştirerek A Milli yıldızlarımızın annelerini bir reklam filmi için kamera karşısına geçirdi.

ANA’LARIN TATLI REKABETİ
    Reklam filminde rol alan futbolcu anneleri, milli formayı taşıyan çocuklarıyla duydukları gururu dile getirirken, bu konudaki tatlı rekabeti de mizahi bir dille yansıtıyorlar. Volkan Demirel, Ayhan Akman, Arda Turan, Servet Çetin, Mehmet Aurelio, Tolga Zengin, Kazım Kazım, Emre Aşık, Gökdeniz Karadeniz, Uğur Boral, İbrahim Kaş, Semih Şentürk ve Gökhan Zan’ın annelerinin rol aldığı reklam filminde futbolcuların anneleri çocuklarına ne kadar güvendiklerini de vurguluyorlar.

İBRAHİM KAŞ YOK, ANNESİ VAR
    Reklam filminde milli futbolcumuz İrahim Kaş’ın annesi Yasemin Kaş da rol alıyor. Fatih Terim’in açıkladığı 26 kişilik kadroda yer alan İbrahim Kaş, son anda kural gereği 23 kişiye indirilen kadrodan çıkartılmıştı. Ancak reklam filminin çekimi kadro tam olarak şekillenmeden yapıldığı için İbrahim Kaş’ın annesi de reklam filminde yer aldı.

‘TEK YÜREK’ MESAJI
    Reklam filminde göze çarpan bir ayrıntı ise, bazı futbolcuların annelerinin türbanlı olması. Son dönemde yaşanan türban gerginliğinin aksine, reklam filminde ‘Başörtülüsü, başı açığı ile 70 milyon bizbir aileyiz’ mesajı veriliyor. Gündemdeki gerginliklerden yorulan ve milli takımımızdan başarılı bir sonuç bekleyen Türk toplumu, televizyonlarda yayınlanmaya başlayan bu reklamla şimdiden şampiyonanın havasına girdi.

http://www.ztunnel.com/index.php/1010110A/5d27f5fc65651cd69dca20b84c4d9a3f9a45a71f45fa051458f939cf2d232e368612c3588b5929da15456

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek
    ben o reklamı izledim çok güzel bi reklam olmuş baya komikti :D:D

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    cok guzel olmus baya bi guldurmuslerdi b eni :D:D tv de izledigimde
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    harika olmus hocam be. orjinal bi fikir.

İki Mavide Bir Hayat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    İlk kez böyle bir reklam gördüm. Değişik geldi

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    süper reklam ya çok güldüm:):)  bu arada maç saatleri falan belli oldumu çalışıyorz sabah 8 akşam 5, maça engel olmasa bari.

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

hope_siz bunu yazdı:
    -----------------------------
    süper reklam ya çok güldüm:):) bu arada maç saatleri falan belli oldumu çalışıyorz sabah 8 akşam 5, maça engel olmasa bari.
    -----------------------------

18:00 ve 20:45 te başlıyo maçlar,reklamda güzel olmuş ayrıca...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bende ilk izlediğimde güldüm. Özellikle volkanın annesi çok güldürdü.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    volkanın anası bi acayip :D

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    güzel reklam olmuş :D

selam gençlik!
Toplam Hit: 1810 Toplam Mesaj: 10