Ttnet Müşteri Hizmetleri Ücretli Mi ?
-
Arkadaşlar sık sık 444 0 375 i arıyorum ücretsiz diyorlar sizce ücretli mi ? sitede ücretsiz yazıyo ttnette çalışan bi arkadaşım ise ücretli diyo bişey anlamadım bi de sizin görüşlerinize başvurayım dedim
-
ttnet bedavaya günahını vermez a.q :S
-
sabit bir ücret alıyorlar istersen 1 dk konus istersen 8 saat konus. fiyatı neydi hatırlamıyorum.
-
Ev NumaraLarından ücret aLmıyorLar ama cepten kontür gidiyo 5 dk 1 kntr oLması Lazım
444 0 375
-
sık sık neden arıyorsunuz?
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
sık sık neden arıyorsunuz?
-----------------------------ya geçen gün faturam yüksek meblağ geldi itiraz için aradım bugün de hatta sorun vardı onun için aradım illa ki bi sorun çıkıyo bende arıyorum ama ücretsiz die biliyorum sabit hattan yani ev numarasından ama emin değilim
-
Ben işten ayrılana kadar ücretliydi.
Ücrette senin telefon tarife paketine göre değişiyor. Bunun içinde bilgi almak için 444 1 444 ile irtibata geç. Buradaki kimse sana tam bilgiyi vermez, tarife bilgini bilmedikleri için telefonda.
-
aradım sordum cevap vermekten kaçınıyorlar nası iş anlamadım bilgi veremeyiz diyorlar öğrenmek benim en tabii hakkım değilmi hakikaten telekoma heryerim girsin ....:(
-
paralımı bilmiyorum ama bazen ordakilerle sohbet ediyorum onlarda insan sonuçta ://
-
yaklaşık 1 saat konuşmuştuk.beklemeler aktarmalar vs..
100 kontör civarı gitmişti..:|
-
444 lü numaralarda hizmet bedeli alınmıyor ; ama oldukça pahalı ve ekstraları var ; bizi arayanlar genelde hep hayıflanıyorlar hergün sizi aramaktan faturam yüz küsür geldi 200 lira geldi bütün kontörlerimi siz bitirdiniz diye ; bende mudi'lerin yalancısıyım : )
Toplam Hit: 15081 Toplam Mesaj: 14