Ttnet Nakil
-
11 ekimde nakil başvurusu yaptım. ekiplerin sadece bayramın ilk günü tatil yaptığını diğer günler çalıştığı belirtildi. hafta içerisinde nakil işleminin tamamlanıcağı söylendi. ttnetin sitesinde maksimum 7 gün içerisinde gerçekleşir yazıyor. ttnet müşteri hizmetlerini arıyorum 9 gün olmuş nakil olması gerekiyordu diyolar. sonra bi daha arıyorum 7 iş günü diyolar bazısı normal gün olarak geçerli diyor. en son az önce aradım en geç ayın 30 unda bağlanır diyolar. napsam bilemedim. bu durumla karşılaşanınız oldumu daha önce? normalde iş günü oldumu özellikle 7 iş günü diye yazıyorlar. şuan sadece 7 gün yazıyor
-
Donanımhaber ttnet özel sayfasına yazdın mı ?
-
Hocam ek bir bilgilendirme olarak sunayım. Bu nakil esnasında kullanmadığın günün bedelini de faturana yansıtabiliyorlar. Eğer öyle bir durumla karşılaşırsan önce türk telekom çözüm masasına derdini anlat. Çözüm bulamazlarsa btk ya şikayet et. İnterneti kullanamadığın günlerin parasını sana iade ediyorlar. Daha doğrusu bir sonraki fatura döneminden düşüyorlar.
-
şikayetvara ve donanımhaberdeki bölüme yazdım ama ses seda yok hiç biyerden
-
Ayazz bunu yazdı
Hocam ek bir bilgilendirme olarak sunayım. Bu nakil esnasında kullanmadığın günün bedelini de faturana yansıtabiliyorlar. Eğer öyle bir durumla karşılaşırsan önce türk telekom çözüm masasına derdini anlat. Çözüm bulamazlarsa btk ya şikayet et. İnterneti kullanamadığın günlerin parasını sana iade ediyorlar. Daha doğrusu bir sonraki fatura döneminden düşüyorlar.
bende ona sinir oluyorum zaten. şimdi dedikleri tarihte bağlanırsa ay başında. 20 gün kullanamamış olucam faturayıda geçiricekler. btk ya ederim şikayet bi bağlasalar önce
-
O boku yemeyecektin hocam..
Ben 2 kere nakil ettirmek zorunda kaldım en kısası 16 en uzunu 23 gün sürdü..
-
müşteri hizmetlerini arayıp takım liderini isteyebilirsin, ama çok ısrarcı olman gerekecektir ve taviz vermemen lazım, en azından biraz ilerleme kaydedebilirsin diye düşünüyorum
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
O boku yemeyecektin hocam..
Ben 2 kere nakil ettirmek zorunda kaldım en kısası 16 en uzunu 23 gün sürdü..
yani evi taşıdık. tahahhüt var 12 ay mayıs civarı biticek. tahahhüt olmasa kapatır yeni bağlattırırdımda işte elim mecbur yaptım
-
İşte bunu yapmayacaktın..
-
baskı yapıp bugün gelip hattı bağlattırdım ama bakalım ne zaman açıcaklar. saat 1 e kadar müddet veriyorum sonra baskıya devam :)
-
bana bi kere bir ay taktilar onuda bizim bolgeye bakan teknik servisle hallettiydim
musteri hizmetleri tirt tamamen formalite