Ttnet Nakil Hızlandırabilme Şansımız Var Mı?
-
-
Sittin sene hizlandiramsazsin müdürlüğe gidicen aga benim neti bagla diyeceksin onlarda sana he diyecek beklicen ...
-
serseri_1453 bunu yazdı
Sittin sene hizlandiramsazsin müdürlüğe gidicen aga benim neti bagla diyeceksin onlarda sana he diyecek beklicen ...
Çok acıklayıcı ve gerçekçi olmus hocam :D:D
-
Allah sabır versin hocam.
-
Yeni taşındığın eve bakan telekom müdürlüğünün numarasını bul. telefon manyağı et. yapıyorlar o zaman.
zor bir iş değil zaten 10 dakikalık işi var standart olarak. o yüzden güzel laflarla kandırabilirsin, yok kanmazlarsa farklı laflarla işi yapmaya tahrik edebilirsin hocam :)
birşey yapmazsan da onlar bir ara müsait olduklarında iş yapmak istediklerinde gelir yaparlar. ;)
-
cankol bunu yazdı
Yeni taşındığın eve bakan telekom müdürlüğünün numarasını bul. telefon manyağı et. yapıyorlar o zaman.
zor bir iş değil zaten 10 dakikalık işi var standart olarak. o yüzden güzel laflarla kandırabilirsin, yok kanmazlarsa farklı laflarla işi yapmaya tahrik edebilirsin hocam :)
birşey yapmazsan da onlar bir ara müsait olduklarında iş yapmak istediklerinde gelir yaparlar. ;)
bu mantıklı hocam bu tavsiyeleri ugulayacağım bugün :D
-
Bu seferde müdürlük numaranı görünce büyük ihtimalle 2inci defadan sonra açmayacak telini ama dene şansını yine sen :)
-
Duzenli olarak mudurluge gidip musteri hizmetlerine acitasyon yapicaksin. Sabah oglen aksam. Birde 7 gunu gecince 8. Gun 444 ttneti arayip bir guzel sovup bagrip cagiracaksin 8. Gunun safeginda doguya bak orada ak gandafi sey mavi ttnet arabasini goreceksin. Gazan mubarek olsun.
-
İçerideki çalışanlardan tanıdığın varsa hızlandırırsın. aynı gün başvurup aynı gün bağlatanlar biliyorum.
-
Hacılar çok umutsuzluğa ittiniz beni valla ya :)
-
2 hafta önce Antalya'dan Isparta'ya nakil işlemi yaptım. Perşembe günü saat 4 gibi yapmıştım işlemi. Cuma günü saat 12 gibi gelip hattı hazırladılar aynı gün akşam 8'de de internetim gelmişti.