folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ttnet Rehberin Databasesine 200 Ytl Nakit Ödicem

Ttnet Rehberin Databasesine 200 Ytl Nakit Ödicem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bir zamanlar ttnet rehberin bu yeni arama stilinden önce databasesini indirenler olmuş heralde bende araştırma şirketinde çalışıyorum ve bu database işime çok yarayacaktır. ve bulup kellesini getirene güncel halinin 200 ytl cash sayıcam şüphesi olanla elden alışveriş yaparız
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek

indiren var milw0rm de bi videoda adamın masaüstünde duruyo gerrçi inanmadım .mdb uzantılı bi dosyaysı ama :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    ahh ah o kişiyi bi bulursam naapcamı biliyorum 200 ytl vericem :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    ama dediğin kolay bişey diil gibime gelio kaç milyon kullanıcının bilgisi var orda yani 10 larca belki 100 lerce gb edebilicek bi dosya belki bi kısmını çalmışlardır öyle fazla umut kurma derim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    yok yahu türkiyede zaten 80 milyon insan var bunun hepsinde telefon yok diyelim 3 te birine telefon kayıtlı olsunki bu imkansız bir rakam neyse olsun 30 milyon telefon ve adres kaydı bu db taş çatlasın 300-500 mb tutacaktır text sonuçda birde bunu zipledinmi 100 mb kadar düşer kanımca zaten dediğin gibi bi database olsa ttnet arama yapamaz o databasede arama yapacak bilgisayar 1000 işlemcili süper pc felan olması gerekir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

30milyon kayıt için sandığınız gibi 1000 işlemcili bilgisayarlara gerek yok.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Alınca rapidsharer de koyda menfaat saglayalim

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla rapiye falan atarsanız kral olur herkes faydalanır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------

30milyon kayıt için sandığınız gibi 1000 işlemcili bilgisayarlara gerek yok.

bende arkadaşa onu anlatmaya çalıştım 30 milyon kayıtlık bi database 100-200 gb lık bir dosya olsa ancak oyle bi pc çalıştırır dedim sortlar arama yapar öbür şekilde ben zaten bu databasenin bu kadar büyük olduğuna inanmıyorum holyone dediği gibi zaten bulabilsem şüphesiz yayınlarım benim işimi gördükten sonra gerisi hiç önemli değil  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Ona gerek yok sen istediğin numarayı söle ben sana adsli warsa kapı numarasna kadar veriyim :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

XmV bunu yazdı:
    yok yahu türkiyede zaten 80 milyon insan var bunun hepsinde telefon yok diyelim 3 te birine telefon kayıtlı olsunki bu imkansız bir rakam neyse olsun 30 milyon telefon ve adres kaydı bu db taş çatlasın 300-500 mb tutacaktır text sonuçda birde bunu zipledinmi 100 mb kadar düşer kanımca zaten dediğin gibi bi database olsa ttnet arama yapamaz o databasede arama yapacak bilgisayar 1000 işlemcili süper pc felan olması gerekir

1 tek makinada, oracleda indexler sağlam ise 5 saniye sürmez o arama...

50 milyon kayıt neyki..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 2186 Toplam Mesaj: 17