Ttnet Roket ( ?! )
-
şu servisi yarın bir açtırıyım yarın ttnete geçirme sırası bende yaşasın! sonunda anasını satayım! download etmediğim saniye olmayacak! bunlar anam, babam ve TBT müridleri için heyooo
BerkayCit tarafından 07/Eyl/13 02:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Süperonline Turbo Buton 4.90 aynı kampanya
TTnet yakında 10 liraya satar millet çakmadan sömürebildiğiniz
kadar sömürün.
-
ya arkadaş daha bir iki sene öncesine kadar bana 8 mb'lik bağlantı veremiyodu şimdi hızımı 100 mb mi yapıcakmış :) hahahaha
-
yunusdogan bunu yazdıkoray bunu yazdı
roket ha sonra kablolar yanmasın :D
bende normal hat var roketi anca crossfireda görürüm :D asddasdas
doğru düzgün giremiyorum bile hl ye roket gibi net durduramıyorum cıkıyor :D
-
Sserkan bunu yazdı
Süperonline Turbo Buton 4.90 aynı kampanya
TTnet yakında 10 liraya satar millet çakmadan sömürebildiğiniz
kadar sömürün.
önce süper online çıkardı aynı şeyi ve 5 TL fiyat çekti tekti.
şimdi ttnet rakip oldu tanıtım için ayda 1 defa ücretsiz. 2.si 5 tl yaparveya 2.si 4 TL yapar.
Milllet alışınca bluray film çekmeye abi bi daha yapalım 5 tlcik nolcak diycek
normal faturaya ayda 10tl daha çakacaklar. Tabi hiç olmamasından iyidir güzel hizmet hemde beleş.
-
Online işlemden nasıl yapılıyo ya bi yardım edin
-
güzel olmaya güzelde aradık adamları fiber internet işte ttnet döşedi.. dediler biz sizin bağlantınızı test edecez kaldırıp kaldırmadığını sonra size döneriz..
-
bu kampanya baya eskiden beri var ilk başta "Şimdi Fiber İnternet müşterilerimiz" bu yazmıyordu normal müşterilerede veriyoz yazıyodu online işlemlerden yapmaya çalıştım hiçbir şekilde online dan yapamiyorsunuz boşuna ugraşmayın aradım fibernet müşterilerine yapıyoz dediler dedim nie öyle yazmadınız o zaman özür dileyip düzelttiler yazıyı herhangi bi ttnet bayinin önünden geçerken sövüyorum
-
GUS bunu yazdı
bu kampanya baya eskiden beri var ilk başta "Şimdi Fiber İnternet müşterilerimiz" bu yazmıyordu normal müşterilerede veriyoz yazıyodu online işlemlerden yapmaya çalıştım hiçbir şekilde online dan yapamiyorsunuz boşuna ugraşmayın aradım fibernet müşterilerine yapıyoz dediler dedim nie öyle yazmadınız o zaman özür dileyip düzelttiler yazıyı herhangi bi ttnet bayinin önünden geçerken sövüyorum
Olmayacağını biliyo ama insan umutlanıyor işte :( yine yıkıldı umutlarım :(
-
sırf fiber nete geçsin herkes diye kasıyor ibneler.
ilk tvbu da çıktığında önce deneyin dediler sonra 2-4 tl arası dediler. en son 10tl'ye sabitlediler.
sırf tahattüt vermemek için (versem vermesem s*ke s*ke kullanıyorum ttneti orası ayrı) fiber çektirmiyorum eve.
3 günde bir yeni kampanya kağıdı bina girişine asılıyor. bilmem hamdullah arıyor kampanya sorumlummuş :V