Ttnet Santrale Uzaklık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdiburak
    erdiburak's avatar
    Erkek

Usta işin özunde arayıp telefonla birebir konuş ve size tahattut edilen miktarı saglamak zorundalar.

Evimdeki internetimi işyerime taşıdım  2mbitti hala 2 mbit olarak kullandım. eve yeni internet baglattım 8 mbt olarak kullanmaya başlayınca hatta kısıtlama getirdklerini dusunerekten aradım ve  evde onceki hattımı 2 mb kullanırken santrale uzak dediniz evdekini tasıdım yeni baglattım 8mb oldu peki bir onceki hat uzaktı da bu yeni hattım nasıl 8 oldu diye sorunca Hönk!! diye kaldı arıza kaydı doldurdu ertesi gun işyerine gittigimde 8  mb olarak kullanmaya başladım.

Biraz sert cıkar ve 8mbt'e kadar olarak sundugunuz interneti kullanamadıgını soyle benim olayımı anlat o anlar :D olmadı 542 343 34 24 ara daha detaylı anlatıyım.Santralle falan alakası yok ses cıkarmadıgın ıcın adamlar ıteliyo :S

Kolay gelsin dısarıya cıkıyorum.

| GTP | TBT | Desinatör | icrypex.net | https://biyogra.fi/erdiburak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam kanun çıktı söylediklerini sağlamalılar, ayrıca santral uzaklığı bahane bağır çağır söyle 2 hafta full hız kullandım akk asşamışım de.

zaten başlığı gördüm küfür ettim 3 yıldır kullanıyorum 1 haftalığına hızım düşmüştü de böyle demişlerdi, alayı şerefsiz.

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlos
    catlos's avatar
    Erkek

kardeş bilgilerini özelden gönder yarın kontrol ediyim istersen eğer 

severim serçeleri, narin olur pençeleri...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

santral mantral hikaye

fakir bi bağlantı zaten tel üzerinden gelen bi sinyal

çözülmezse mahallendeki telefon kutusunu parçala gelir yenisini takarlar

hatta daha ileri git türk telekom ofisine, repartitör odasına gir parçala bütün kabloları ben öyle yaptım hıncımı aldım

başka çözümü yok

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

ttnettir bu hocam normal karşılamak lazım gecen persembe aksamı internetim kesildi bu sabah geldi düşün artık.

adam gönderdiler telefon hattındandır dediler telefon kablosunu taa apartmanın içinden çektik tam bir müsriflikti zaten telefon bozuk değil çalışıyor

splitteri falan söktü birşeyler falan yaptı internet hızın çok hızlı ondan kesiliyo dedi ne alaka şimdi aradan 1-2 gün geçti aradım müş.hizmetlerini dedim

adam geldi hattı değiştirin dedi değiştirdik düzelmedi boşu boşuna masraf yaptık şimdi kim verecek paramı ertesi gün sabah bidaha aradım yine birşey yapmadılar

sonra bidaha aradım bu sefer çok sinirli adamlarla sert sert konuşuyorum bide bana posta koymaya çalışıyor bilmesek inandıracak bizi

en sonunda bu sabah açtılar interneti

kontrat bitsin ttnet kullanan kim değiştirecem yok böyle bişey :s

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

www.sikayetvar.com a gir üye ol buraya yaz sadece ttnet için değil bi çok firma ile olan sorunlarına çözüm bulursun.

kolay gelsin

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Sesini çıkarmayana iteliyorlar. Ama ben fazla sesimi çıkardım bana fena ıteledıler aradakı ınce cızgıyı gecme.

Bugune kadar hıc akk'den dusurmemıslerdı hızımı bı gun 8mbıt kullanamıyorum dıye aradım ama nasıl sınırlıyım elım ayagım tıtrıyo kurmusum kendımı. Konustum konustum karsıdakı adam en sonunda beyfendı zaten akk asmıssınız hızınızın dusmesı lazım dedı. O zaman yıne hata sızde nıye dusurmuyosunuz yapacagınız ısı s*kım fılan bı ton laf ettım o gun bugundur dusuruyolar kotamı.

Telefonda anlamıyomus gıbı konusunca ıtelemeye calısırlar konusmaya bılgısayar muhendısıyım dıye basla :)

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samet_54
    samet_54's avatar
    Erkek

hocam BİMER e yaz çok etkili olur 

Toplam Hit: 2825 Toplam Mesaj: 19