TTNET Sürekli Hat Düşüyor
-
2 haftadır kafayı yedim dakikada bir hat düşüyor yeni ip alıyor
müşteri hizmetlerini aramakta bir çözüm olmadı arıza kaydı bıraktık gelen giden kimse
olmadı . mail e attachment bile ekleyemiyorum aylık 120tl verdiğim internetin bana bunu
yapmaması lazım . analarına sövesim geliyor. modemden yapacağım birkaç kurcalamayla
bunu düzeltmenin bir yolu olamazmı son 2 haftadır böyle sadece :S
-
Aynı sorunu bende yaşıyorum defalarca aradım ve 2 defa arıza kaydı alındı düzelme olmadı nette
-
ttnet ta mk.
ondan usandım, halt ettim dsmart denedim aynı altyapı daha boktan hizmet.
başka altyapı yoksa seve seve ttnet.
-
Cs go oynuyorum ping 500-600 uçuyor. zevk 0
-
bendede 2 gündür vardı aradım hallettiler. ne yaptılar bilmiyorum
-
Bunun bir cok sebebi olabilir ilk önce gelen baglanti ve swich kontrol edin hattınızı swich ayırın direk modeme takın gene kopmalar devam ederse.
Telefon direginden kabloda sorun olabilir modem ip adresi alamiyor olabilir sisteminizde zararli virus olabilir.
Antivirus var ise o internete cikisinizi engelliyor olabilir kurallarina bir göz atın.
Bir ara banada oldu her 5 dkkada bir kopmalar meydana geliyordu hatti direk bagladim gene kopuyordu swich degistirdim gene olmadi kablo degistirdim gene olmadi.
Modem degistirdim gene olmadi dedim şu hattan gelen kabloya bir bakayim ciktim catiya kabloyu kópek ısırmıs hafiften yani acilmisti :-)
-
benzer bir durum bana da olmuştu. Hat değerlerim düşükmüş. Hızımı 8 mbps den 7mbps ye düşürdüler düzelmişti
-
akustikelektrik bunu yazdı
benzer bir durum bana da olmuştu. Hat değerlerim düşükmüş. Hızımı 8 mbps den 7mbps ye düşürdüler düzelmişti
Evet dogru arkadasimda 8 mbs kullaniyordu hep kopmalar oluyordu aradik hizini 3 mbs dusurduler sorun cözuldu.
Sorun hattin o kadar hizi desteklememesi onun icinde hat kopuyordu fiber olmadigi icin.
-
Müşteri hizmetlerini 7-8 defa aradıktan ve ciddi küfürler ettikten sonra 3 olan hızım 11'e sabitlenmiş oldu. Yok efendim hat desteklemiyor filan dediler, servis yolladılar evinin hattı bozuk dediler de dediler herhangi bir bok yoktu sadece şebekemi değiştirdi yada santral mi oluyor o her neyse onu değiştirdiler sorun çözüldü. Evin hattını kontrol etmekle giden zamanıma ve küfürler sarf eden ağzıma yazık oldu yani. Biraz sert çıkışın, hattımda sorun varsa gelin yapın o zaman deyin. Yok yani su dağıtıcısı, ana hatlarımızdaki borular paslı, pis ve evinize gelen su pis diyerekten işin içinden çıkıyor mu? Git o zaman temizle ve bana temiz su ver dersiniz değil mi normalde? Ona da aynını de yaparlar. :)
-
bu aralar genel bir sorun var galiba bende superonline da sorun yaşamıodum 1 haftadır ip sorunu yaşıyorum hızım düşüyor devamlı
-
Bende d-smart kullanıyorum düşme problemi son bir iki haftadır bendede olmaya başladı fakat sorunu çözemedik.
Hızı 4megabite düşürdüler pek fazla olmuyor artık
