folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Ttnet Taahhüt Bitti Yeni Kampanya

Ttnet Taahhüt Bitti Yeni Kampanya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    ferriere bunu yazdı

hocalar bende yeni konu açmadan burdan sorayım ttnet kullanıyorum 8 mb e kadar 25 gb adil kota 44 tl ev tel 17 = 61 tl

turkcell superonline 50 mb internet 50 gb adil kota sonrası 3mb samsung galaxy tab 3 tablet modem ve ev telefonu dahil 59 lira önerdi sizce

geçeyim mi memnun musunuz sizler

Hocam nereden basvurdun. kanpanya ii mis. Arti bide aylil baglanti ucreti varmi. Yoksa net bumu

edit: birde 12 ay başka 12 sonra başka fiyat oluyor onada dikkat etmek gerek.

NuLL29 tarafından 14/Kas/13 09:21 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı

hocalar bende yeni konu açmadan burdan sorayım ttnet kullanıyorum 8 mb e kadar 25 gb adil kota 44 tl ev tel 17 = 61 tl

turkcell superonline 50 mb internet 50 gb adil kota sonrası 3mb samsung galaxy tab 3 tablet modem ve ev telefonu dahil 59 lira önerdi sizce

Hocam nereden basvurdun. kanpanya ii mis. Arti bide aylil baglanti ucreti varmi. Yoksa net bumu

herşeyini sorun hepsini demiyorlar benim aylık faturam net nekadar gelecek deyin arkadaşlar.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı
    NuLL29 bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı

herşeyini sorun hepsini demiyorlar benim aylık faturam net nekadar gelecek deyin arkadaşlar.

az önce bağlandı hocam internet canavar fatura 59 + ev telofonunda ne kadar konuştuysan(kullanmıyoruz)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Bende 49 tllik kampana varmş ona geçtm sadece int ama 3 defa aradm ilk konuştuğum kıza 2 kere üstüne basa basa tane tane sordum benden telefon vrrgisini alacakmsnz almayackmsnz dedim yok dedi içim rahat etmedi bi pislik var amk dedim ev telefonu kullanmıoruz dedim son konuştuğm adam bana ne dese beğenirsin onu fatura size gelince anlayabiliriz beyefendi dedi  yok böyle bir olay! Ulan o kasar ince eledm düzgün konuştm sonuca bak.

HeYeT tarafından 14/Kas/13 14:06 tarihinde düzenlenmiştir

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek
    ferriere bunu yazdı

az önce bağlandı hocam internet canavar fatura 59 + ev telofonunda ne kadar konuştuysan(kullanmıyoruz)

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=72&d=samsung-galaxy-tablet-kampanyasi&t=0

hocam senin kanpanya bu sitedeki ise 12 ay sonra başka fiyat yazıyor iyi konuştunmu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı
    ferriere bunu yazdı

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=72&d=samsung-galaxy-tablet-kampanyasi&t=0

hocam senin kanpanya bu sitedeki ise 12 ay sonra başka fiyat yazıyor iyi konuştunmu.

aynen bu kampanya 69 olcak 12 ay sonra 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

El mahkum g*t gardiyan ° ͜ʖ ͡°

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferriere
    ferriere's avatar
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

El mahkum g*t gardiyan ° ͜ʖ ͡°

aynen öyle :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

Ttnet limitsiz 49 tl 20 mgbit 75gb aknkota vdsl modem hediye. Bide tivibu baglattim:) baglanti ucretini taksit yaptilar. Arti tivibu hepsi 55 oldu

Toplam Hit: 4469 Toplam Mesaj: 30