Ttnet Tahahhüttünü Tek Taraflı Fesih Etmek
-
8 mbite kadar destekli sınırsız paketlerden kullanıyorum tabi ben değil babam böyle bir şeyi kabul etmiş
neyse konuya giriyim benim şuan ki modem de ki hızım 1mbit
kaç kullanıyorum bilmiyorum
ben bu durumdan hiç memnun değilim.
ana santrale olan uzaklıgım ise 3650 metre.
değerler çok düşük hiç bir hızı kabul etmıyor altyapı denen zımbırtı.
tamamen bu alt yapı ile bir internet sağlayıcısını kuıllanmak istemiyorum. bir şekilde bu tahahhütü tek taraflı iptal etme şansım var mı şu durumda ?
-
tabi ki edersin sana sağlanmış olan taahüt boyunca sağlanan farkı cartını curtunun ödemek kaydıyla fesh edebilirsin
SeRDaR tarafından 15/Eyl/13 22:23 tarihinde düzenlenmiştir
adı üstünde alt yapı destekleyen yerlerde 8 mbit demiyor 8 mbit'e kadar diyor sözleşmede o yüzden her türlü ödersin o parayı
baynı tariede bende varım benim kisis 8 mbitte bazen se 7 küsür yani altına düşmüyor çünkü hat değerlerim çok güzel ben memnunum :) -
ben parayı ödemek istemiyorum
ben bana sağlanmış olan hizmetin %3 ünü bile alamıyorum siktiri boktan bir net hızım var yine de tüketici hakları işe yaramaz mı
-
senin memnuniyetin olabilri abi
ben küçük kürdistanda yaşıyorum.
burda ki telefon hatları bile 30 40 yılllık anlatabilmişimdir umarım
-
HeadBanger bunu yazdı
ben bana sağlanmış olan hizmetin %3 ünü bile alamıyorum siktiri boktan bir net hızım var yine de tüketici hakları işe yaramaz mı
yaramaz hocam sana 8 mbit i garantileselerdi dediğin doğruydu ama hat değerleri desteklediği yerde 8 mbit'e kadar diyorlar o yüzdende sözleşmede bu olduğu için başvursanda bir sonuç alamazsın ki eminim senin dururmunda çok kişi vardır
SeRDaR tarafından 15/Eyl/13 22:26 tarihinde düzenlenmiştir
ilk zamanlar benimde çok düşüktü 2-3 gibiydi sonra ttneti aradım bir eşyler yaptım hat değerler desteklediğinden 8 de abitledir sen arar bir sor hat değerlerim kaça kadar destekliyor de
test yapıyorlar oradan onlar -
SeRDaR bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
yaramaz hocam sana 8 mbit i garantileselerdi dediğin doğruydu ama hat değerleri desteklediği yerde 8 mbit'e kadar diyorlar o yüzdende sözleşmede bu olduğu için başvursanda bir sonuç alamazsın ki eminim senin dururmunda çok kişi vardır
ilk zamanlar benimde çok düşüktü 2-3 gibiydi sonra ttneti aradım bir eşyler yaptım hat değerler desteklediğinden 8 de abitledir sen arar bir sor hat değerlerim kaça kadar destekliyor de1 mbite kadar destekliyor.
3650 metrelik bir kablo ile internet bağlantısını getiriyorlar bu civara
-
o zaman yapacak bir şey yok hocam
-
yapılacak bir şey olmalı. bu fiyata bu hız çok kötü burda bir kere bir şekilde dolaylı yoldan veya direkt olarak bir mağduriyet söz konusu yani
-
HeadBanger bunu yazdı
yapılacak bir şey olmalı. bu fiyata bu hız çok kötü burda bir kere bir şekilde dolaylı yoldan veya direkt olarak bir mağduriyet söz konusu yani
adam sözleşmeye 8 hat değerlerinin desteklediği yerde 8 mbit'e kadar destekler demiş sende gidip imzalamışsın kabul ediyorum bu şartlarınızı diye burada maduriyet nerede söyler misin ? ttneti avukatı gibib hissetmi kendimi ama dururm bu yani ben bunun bilincinde olarark izamalmıştım sözleşmeyi mesela bana deseydi 1 mbit yapacak bir eşy yok diyecektim bir umut dedim şansıma destekledi yani
SeRDaR tarafından 15/Eyl/13 23:27 tarihinde düzenlenmiştir
aynı şeyleri tekrarlıyorum kendimi çalıştığım yerde müşterilere laf anlatır gibi hissettim :)
ben anlatamadım hoca sana sen bildiğini yap en iyisi -
Superonline varsa onlar tazminatı üstlenip geçiş yapıyorlar ancak öyle kurtulabilirsin..
-
bir şey yapamzdın. sözleşmede öyle bi sokturanzi yapıyolar ki hiç bir hak iddia edemiyorsun.
anca başka bi ISS ile anlaşıcaksın onlar ödeyecek. lakin bir de şu tarafı var bir yerde ttnet bile yoksa ya da 1mbit ise tahmniinmce başka ISS yoktur :/