Ttnet Tarife Değişikliği (8->16)
-
Telefanda karşına çıkan mala bağlı..
Modem ayarları için aramıştım...
Modemi bizden mi aldınız dedi ben yok dedim
o halde size yardım edeyiz dedi kapattı mal...
-
bu ne peki?
16 Mbps'ye kadar ADSL2+ paketlerinden yararlanabilmek için hattın desteklemesi gerekmektedir.16 Mbps'ye kadar ADSL2+ paketlerinde adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı, 50 GB'yi aştıktan sonra ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacak olup, limitli pakette maksimum ücret 89 TL'dir. 16 Mbps'ye kadar ADSL2+ paketlerinin upload (yükleme) hızı 800 Kbps'ye kadardır.
-
bu ttnet in fiber interneti her yerde var mı peki? superonline vrmiyo bize, öpe öpe ttnetten alırım eğer veriyolarsa her yere
-
ADSL 2 için modemin değişmesi gerekmiyor mu ?
birde iki tane tarife var
biri
16 Mbps'ye kadar / Limitsiz ADSL2+ Internet Diğeri ise 16 Mbps'ye kadar / Limitsiz Profosyonel Online işlem merkezinde fiyatlarıda yazmıyor geçirmesinler :) -
adamların sayfa acılmıyorki bu ttnet in ben aq.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
biri
16 Mbps'ye kadar / Limitsiz ADSL2+ Internet Diğeri ise 16 Mbps'ye kadar / Limitsiz Profosyonel Online işlem merkezinde fiyatlarıda yazmıyor geçirmesinler :)
-----------------------------harbi biriniz söylesinde ona göre geçeyim sonra fatura 90 gelince peder siter beni :D
-
hocam biz 8mbitlik netlimitsiz paketteyiz bize 75 lira fatura geliyor biride bana bunu açıklıya bilirmi
-
dead_march bunu yazdı:
hocam biz 8mbitlik netlimitsiz paketteyiz bize 75 lira fatura geliyor biride bana bunu açıklıya bilirmi
-----------------------------bu ttnet denen illet sanırım her ayın 1 inde sistem yeniden giriş oluyor. kotalıyken sınısıza geçince ayın 1 ine kadar girdiğin zamankileri eklemiş olabilir.ben öyle biliyorum
-
kaygusuz bunu yazdı:
dead_march bunu yazdı:
-----------------------------bu ttnet denen illet sanırım her ayın 1 inde sistem yeniden giriş oluyor. kotalıyken sınısıza geçince ayın 1 ine kadar girdiğin zamankileri eklemiş olabilir.ben öyle biliyorum
-----------------------------saol hocam ama biz biryıldır netlimitsiz kullanıyoruz
-
HoneyBadger bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
biri
16 Mbps'ye kadar / Limitsiz ADSL2+ Internet Diğeri ise 16 Mbps'ye kadar / Limitsiz Profosyonel Online işlem merkezinde fiyatlarıda yazmıyor geçirmesinler :)
-----------------------------harbi biriniz söylesinde ona göre geçeyim sonra fatura 90 gelince peder siter beni :D
-----------------------------e hadi ama yokmu bilen