TTNET Var Mı Böyle Bir Hakları
-
ben den başka başına gelen varmıdır bilmiyorum ana olmaz böyle şey yaw her ay parasını ödüyorum hiç aksatmadan ondan sonra evimi arıyorlar neden bu kadar fazla kullanıyorsunuz! size ne ya parasıyla değil mi, kafam giesin ttnet e başka başına gelen var mı merak ettin bunu son olarak :S
-
minareyi calan kılıfını hazırlar hocam bu ttnetse yedek kılıf bile hazırlar
-
evet hocam var böyle birşey arıyorlar benim arkadaşlarımın çok başına geldi daha beni aramadılar baya bir indirme yaptım 3 aydır 200gb indiriyorum aramaları yakındır :D
-
minare girsin hocam ne diyeyim böyle şeye :D
-
oha yani bunlar yakında limewire çok kullanıyon maşallah faceten çıkmıyon gibi şeyler için de arar :D:D
-
bağlantın nedir ve kotalı mı?
-
slam44 bunu yazdı:
-----------------------------
minare girsin hocam ne diyeyim böyle şeye :D
-----------------------------aman ttnet e bişeyler sokmaya kalkma.Site bundan dolayı bi ara davalık oldu biliyorsundur umarım
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
bağlantın nedir ve kotalı mı?
-----------------------------sınırsız
-
walla gülme krizine girdim.
hem sınırsız hak sağla hemde interneti niye kasıyosun diye kullanıcıyı ara hesap sor. zuhahaha
beni arasalarda bi dalga gecsem hehe
-
Bi kaç kere de beni aramışlar bulamamışlar demek neden bu kadar çok kullanıyorusnuz diye mi soruyorlarmış ah keşke denk gelseydim ahhh :)
-
geçen ay 100 gb download yaptım ama hiç öyle bir durumla karşılaşmadım, karşılaşsam herhalde direk sizene parası ile değilmi derim yani :D