folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ttnet Vurgunu Hakkında...

Ttnet Vurgunu Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cxan
    cxan's avatar
    Erkek

eselcuker bunu yazdı:
    -----------------------------
    alicem bunu yazdı:

West bunu yazdı:
    29 tl lik kotalı adsl kullanıyordum bi aralar. Her ay geliyodu 100-120 lira. İndirdiğimde bişey de yoktu. Adamın teki adsl yi telefon hattı olmadan kullanmak için dava açmış ve kazanmış. Sonuç: halen adsl parası üzerinede heray telefon faturası ödüyoruz. Benzinin 3 küsür lira olduğu elektriğin kat kat pahalı verildiği aldığımız nefese bile vergi almaya çalışan bu devletten ne beklenebilirki. Çok güzel demişsin buna dur demek lazım ama nasıl bende bilmiyorum.

hocam sallamayın bari be.sözleşmeyi okursan fatura 55 tl'yi(o civarda) geçemiyor.mesaj yazıcam diye uydurmayın lütfen

hocam dediğin sözleşmeye göre doğru ama şöyle bir durum warki ben bir çok kez 150 200 TL lik fatura gördüm yani sözleşmeye uymuyorlar resmen bunu hepiniz duymuşsunuzdur arkadaşın salladığını düşünmüyorum

Fatura sinirli 29 tl için 61.25 tl yi aşamaz sözleşmede de vardır. 61.25 ten fazla fatura gelirse 61.25 odenir hatta bi arkadasa 200 tl geldi itiraz etti 61.25 odedi 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

Peki Windows ibnesinin Benim bandımı harcamasını kasmasını nasıl ortadan kaldırabilirim. Bunun bir yolu yokmu. Net bandımın bir kısmına işletim sistemim el koyuyorsa buna bir son vermenin bir yolu olmalı değilmi.??

Arkadaşım, bunun windows servislerinin sağlıklı çalışmasını sağlamak adına önermiyorum. Ama ille de yükseltecem diyorsan sana kayıt defteri ayarlarını vereyim.

Başlat -> Çalıştır... -> gpedit.msc -> Bilgisayar Yapılandırıcısı -> Yönetim Şablonları -> Ağ -> QoS Paket Zamanlayıcı -> Ayrılabilir Bant Genişliği

Bu ayarı "Etkin" yaptıktan sonra "0" değeri verdiğinizde rezerve bant genişliği kapanmış olacak. Eğer "Devre Dışı" yaparsanız, rezerve bant genişliği serbest olacak, yani Windows istediği kadar bağlantı hızını kullanabilecek.

Kolay gelsin...

Hocam Teşekkür ederim, Oldukça Bant Genişliğinde Rahatlama hissettim. İşe yaradı. Hürmetler

_______________________________________________________________________________

Hocam bende bunu denedim ama Yönetim şablonları'nın içinde Ağ diye birşey yok.Benim windows orjinal değil ondanmıdır acaba.

Toplam Hit: 5994 Toplam Mesaj: 33