Ttnet Wifi Nasıl Kullanılıyor
-
ttnet wifi hediyem var bunu nasıl kullanabilirim tam olarak anlamış değilim nasıl kullanılıyor bu wifi
-
ttnet wifi olan biyere gidiyosun ağa bağlanıyosun. sonra ttnet kullanıcı adını şifreni soruyo giriyosun bağlanıyosun. bilgilendirme ekranında kaç dakikan olduğunu da görebiliyosun.
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet wifi olan biyere gidiyosun ağa bağlanıyosun. sonra ttnet kullanıcı adını şifreni soruyo giriyosun bağlanıyosun. bilgilendirme ekranında kaç dakikan olduğunu da görebiliyosun.
-----------------------------şöyle diyelim gittim ttnet wifi yın olduğu bi yere açtım leptopu ordan girdim chrome şimdi napıcam şifre yi falan nereye giricem
-
asiminnesli bunu yazdı:
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------şöyle diyelim gittim ttnet wifi yın olduğu bi yere açtım leptopu ordan girdim chrome şimdi napıcam şifre yi falan nereye giricem
-----------------------------tarayıcını açtığında zaten ekrana kullanıcı adı ve şifreni yazacağın ekran geliyor.
-
Ağa bağlanacaksın sonra herhangi bir tarayıcıyı açacaksın önüne TTNET bağlantı sayfası çıkacak. 2 tane textbox var alt alta, onlara bilgilerini girme. Üst kısmında "TTNET üyesi iseniz tıklayınız" gibi bir şey olması lazım, ona tıkla ve kullanıcı adı ile şifreni girdikten sonra bağlan.
-
ekstra bir ücreti var mıydı? yani demek istediğim wi fi bağlandığımda ne kadar kota yaparsam benim kotayamı giriyor ?
-
o6u2 bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------tarayıcını açtığında zaten ekrana kullanıcı adı ve şifreni yazacağın ekran geliyor.
-----------------------------şifremi nerden öğrenebilirm peki
-
hocam sen boş ver bırak wifi mifi bağlanma
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------niçin hocam zaten komşular sordu ben pc den ayrılmıyorum ki omnların soruları bunlar
-
Avea modemde girebilmek için ayarlardan 3g/edge yerine wifi i secmen gerekiyor.Bendede 10 saatlik hediye var ama kota sınırı yok dedi aldığım yerdeki adam 10 saat boyunca ıstersem bıseyler ındırebılırmışim ama baglantı yavastır o yuzden nette gezmek için idealdir.
-
asiminnesli bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------niçin hocam zaten komşular sordu ben pc den ayrılmıyorum ki omnların soruları bunlar
-----------------------------yok öyle sorular sormuşsun ki :)) neyse
Kablosuz ağ bağlantısına girersin TTnet Wi-Fİ yi yada adı herneyse onu seçersin, mevcut ADSL kullanıcı adını ve parolanı yazarsın. bu kadar basit