Ttnetdeki Süper Hızlı Destek Woww :)
-
1 hafta sonra yazdığım maille cevap geldi gelemez diyordum peki ne geldi :)
Sayın Serkan ***,
444 0 375 TTNET Çağrı Merkezimizi ararsanız gerekli kontroller yapılarak size yardımcı olunacaktır.
TTNET A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.
ulen bu yazacaktınız 1 hafta niye beklettiniz :)
-
bırag ya :G bunlarda sömürgeç :D
-
benimki 9 gün oldu daha bişey gelmedi :)
-
''Bi İnsanı Tanımak 1 Dakika Anlamak 1 Saat S*kmeye Bi Ömür''
Türktelekom'un yeni sloganı Ben Buldum Ben Buldum :D
-
buna da şükür.
-
abi cünkü onlara mail atan tek kişi sensin. onlarda gıcıklıgına 1 hafta beklettiler :)
-
444 0 375 burayı arayınca sanki bir bok oluyo :|
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
abi cünkü onlara mail atan tek kişi sensin. onlarda gıcıklıgına 1 hafta beklettiler :)
kıbrıstayım turkcele mail attım gece 11 de sabah saat 10 maillerimi kontrol ettigimizde sorunumun ayrıntılı cozumu mailkutumdaydı. ben tek mi attım turkcele maili
-
mosquit0 bunu yazdı:
444 0 375 burayı arayınca sanki bir bok oluyo :|
-----------------------------evet oluo enerji kablosunu cıkarıp 5 sn bekleyın olmadımı kabloları kontrol edın oda olmadı 48 saat içinde düzelicektir diyip kapatıolar:D
-
Muamele yapıo bu ttnet millete sırf üçkaat.
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------hoc tr nin en büyük kurumlarından birinden bahsediyoruz normalde bana 1 saat içinde cvpda gelebilir..
başbakanlığa mail attığımda bana 1 hafta içinde yazılı cevap geliyo hemde 3-4 bakanlığı dolaştıkdan sonra
teknik işlerde çok zayoflar