Ttnetden Aradılar Ve Bir Sene %50 İndirim Kazandığımızı Söylediler
-
arkadaşlar ttnetten aradılar 5 dakika önce 08002199000 böyle bir numara verdiler aktivasyon numarasıymış 2 senedir ttnet kullananlara 1 sene boyunca %50 indirim falan zırvaladılar nedir neyin nesidir bu? bilginiz varmı
-
Hacı aman kanma haa arayıp kredi kartının son 4 hanesini,anne kızlık soyadını,kütüğünü veya adresini soranlara nahh yap
-
sorsada veremem yok kredikartım :D çükümü ısırsınlar
-
kardeş benide aradılar ve sınırsız kulanıyorum 8mp normali olan 50ytl yerine ben şimdi 25 ytl ödüyorum 7 aydır :))
-
noxious_person bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş benide aradılar ve sınırsız kulanıyorum 8mp normali olan 50ytl yerine ben şimdi 25 ytl ödüyorum 7 aydır :))
-----------------------------hat dedemin üstüne dedem vefaat etti ama aradıklarında benim adıma konustu nasıl oluyor bu?
-
5 senedir ttnet kullanıyorum 1 kere arayıp bişey kazandınız demediler bu nasıl adalettir ...
-

-
c0der bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
noxious_person bunu yazdı:
-----------------------------hat dedemin üstüne dedem vefaat etti ama aradıklarında benim adıma konustu nasıl oluyor bu?
dedenle adın ve soyadın aynıysa ondandır
-----------------------------Adım aynı değilki Çetin beylemi görüşüyorum dedi direk :S
-

-
ben yinede bir arıycam dikkatli dinlerim şüphe duyarsam kapatırım olayı zaten
-
Hocam aradığın numara SMILE adsl'in numarası.
SMILE arayıp seni abone yapmaya çalışmış. TTNET ile alakası yok.