Ttnet'den Gelen Telefon ?
-
evden aradılar oto sekreter netlimitsiz paketim dahilinde artık faturamın 59 lira geleceği 15 gb 'dan sonra 1 mb değil 25 gb dan sonra 1 mb kullanabileceğimi falan söyledi
zaten kullanmadığım ( iç/dış aramalara kapalı) telefonum için 19 lira her ay iteliyorlar . 50 lira gelen fatura 60 a çıkacak ..
varmı başına gelen ne yapmalıyım bir müridimiz yeni telekom tarifelerini açıklamıştı hangisine geçmeliyim fikri olan ?
TTNET 'le Herşey Mümkün !
-
taahütle 19 liraya netlimitsize geçtim benimkide aynı olacakmış
-
Banada mesaj olarak geldi.
Ben aldırmıyorum artık alıştım..
-
dün bizede geldi,bahsedilen aynı mesaj sanırım
"adil kullanım" adı altında bişey.sınırsız adsl kullananlar aylık 25 gb dan fazla kullanım yaparlarsa hızı düşüyomuş 8 den 1 e,bide zam gelmiş.amk böle işin bu ay geçtik sınırsıza kursağımızda kaldı.
-
bana da sms gelmiş geçen ama bi yönden iyi oldu en azından 512 kb olmayız
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kanka sana en azından 8 mb veriyorlar bana gelen 2 mb 25 den sonra 1 mb e düşecek
ee ne anladık bu sikişten ?
-
WebJas bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------kanka sana en azından 8 mb veriyorlar bana gelen 2 mb 25 den sonra 1 mb e düşecek
ee ne anladık bu sikişten ?
-----------------------------orda haklısın hacı ttnet e kafam girsin zaten superonline a geçmeyi düşünüyorum ben
-
Bende Süperonlıneye Girmeyi Düşünüyom ama Amq Tahadut Mu Ne Var 4 Ay Geçti Allah Kısmet Derse 2 Seneyi Doldurup Deiştiricem Ttneti Amq Çocukları :D
-
BlacKShelD bunu yazdı:
Bende Süperonlıneye Girmeyi Düşünüyom ama Amq Tahadut Mu Ne Var 4 Ay Geçti Allah Kısmet Derse 2 Seneyi Doldurup Deiştiricem Ttneti Amq Çocukları :D
-----------------------------Beyler taahhüte takılmayın bukadar. İndirimli ödediğiniz faturaların normal fiyatının farkını ödeyip kurtulabilirsiniz. Diyelim 30 tl yerine 10 tl ödedin 3.ayda kapattırmak istedin. 20 20 40 daha verip kurtulursun. belki 60 da olabilir 3.ayıda isteyebilirler. Yani extra giren bişey olmuycak.
-
Babamada mesaj gelmıs arastır baska sırket ordan alalım dıyo hangısını onerırsınız.1 mb sınırsız 49 dan ucuz olsun :D
-
Baracuda bunu yazdı:
Babamada mesaj gelmıs arastır baska sırket ordan alalım dıyo hangısını onerırsınız.1 mb sınırsız 49 dan ucuz olsun :D
-----------------------------uydunet. şuanda kampanyaları var modem beleşe geliyor 30 tl 1 mbit sınırsız.