Ttnet‘E Devam Yada Önerileriniz ?
-
uydunet al
-
ttnete devam et ama tahhadütü yaptırma onlarada söyle neden yptırmadıgını bu en büyük destek olur ttnete karsı çıkanlara
-
Bölgende uydunet veya Metronet varsa onlara geç yoksa adsl'ini SOL veya Türknet gibi firmalara taşıyabilirsin. Taşıyınca pek fazla birşey değişmeyek ama ttnet daha az kazanmış olacak ki bu bile yeterli bi sebep :)
-
ttnet ilk defa internet abonesi olacak olsanız sınırsız hangi tarifeyi alırdınız ( en uygunu hangisi)
-
1mbps çok az ama yaa aynı dururmla bende karşı karşıyayım 63 lira ödüyorum her ay zoruma gidiyor sırf birazcık ucuzlasın diye tivibu üyeliğimi bile iptal ettirdim o derece :) ama bir çözüm gerek uydunet çok düşük bence fıtık olururm onla adil kullanım kotasının aşınca 1 mbps ye iniyor onda bile çıldıracak gibib oluyorum
başka önerileriniz varmı kampanyada olur yeterki ucuz olsun -
dsmart nasıl kullanan varmı
bi tarife önerin net almam gerekiyor limitsiz en ucuz sizce hangisi olmalı
ttnet aradım 63 TL dio e buna 25-30 tl aylık geleni eklersen aylık 85-90 TL fazla mq
-
3 yıldır ttnet kullanıcısıyım 2 yıllık taahut doldu hep 69-70 tl gelıyordu geçen ay tam 84 tl geldi bu neyın nesi aklım almıyo
-
donanımhaberdegördüm 34 tl ye superonline ın kampanyası varmı 24 ay taahhütlü irek 30 tl kar ayda,
-
rebellisch bunu yazdı
donanımhaberdegördüm 34 tl ye superonline ın kampanyası varmı 24 ay taahhütlü irek 30 tl kar ayda,
malesef olduğum yerde fiber hat yok
6-7 mahalle aşağıda :D
-
samaccc bunu yazdırebellisch bunu yazdı
malesef olduğum yerde fiber hat yok
6-7 mahalle aşağıda :D
zaten fiber değil adsl