Ttneten Kaçış Önerilerinizi Alıyım
-
Hacılar Aşağda verdiğim linkten bakarmısınız
http://www.smile.adsl.com.tr/index.php?adsl=9&cid=149
Smile adls Kampanyasız Kampanyalı
8 Mb'e kadar (AKN: 50 GB )
AKN *Limitsiz
59 TL
29 TL
Oldukça cazip geldi sizin fikrinizi almak istedim .
Birde superonline var :
http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=46&d=dunya-999a-parmaginin-ucunda&t=2
Şurda :
LİMİTSİZ 8 Mbps'ye kadar 16 Mbps'ye kadar 8 Mbps 59 TL 64 TL 115 TL 4 AY x 9,99 TL 4 Ay 9.99 Dan alır faydalanırız sonrasında ise 59 lira tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Smile adsl araştırdım baya bi şikayet konusu var fakat fiyatlar oldukça cazip geldi kullanan varmıdır?
-
Doping al hocam.
Ben 4-5 aydır dopingteyim, her hangi bir kesinti,kopma, hız problemi yaşamadım.
1 kez bile müşteri hizmetlerini aramadım o derece.
Sadece verdikleri modem boktan, wireless kalitesi düşük o kadar.
65 tl 8 gb'a kadar 50 gb kullanım kotası var.
7.5'un altına indiğimi görmedim hiç. -
Melik bunu yazdı
Doping al hocam.
7.5'un altına indiğimi görmedim hiç.Baktım pahalı hocam smile super online daha uygun geldı :)
-
Uydunet, teledünya, kablonet - tv izlemediğimden birbirinden farkı nedir onu da bilmem gerçeği - bunların internet sağlayıcılığı nasıl.Uygun fiyat söylentisi duydum
-
LNAU bunu yazdıMelik bunu yazdı
Doping al hocam.
7.5'un altına indiğimi görmedim hiç.Baktım pahalı hocam smile super online daha uygun geldı :)
hacı hiç düşünme süperonline al. yanlız paran varsa 8mbit al 115e.
arkadaşlaırın vardı 8e kadar olan. 1 hafta sonra akkyi geçince sürünüyolardı 0,30 0,40 a kadar düşüyodu.
smiledan uzak dur derim aktive etmeleri için yaklaşık 13 ay beklemişliğim vardır. belki hiç sorun olmayan da vardır ama param olsa direkt süperonlinea geçerdim.
-
smile kullanıyorum arada kopmalar oluyor ama çok nadir onun dışında bi sorununu görmedim
-
HuwelAsK bunu yazdı
Uydunet, teledünya, kablonet - tv izlemediğimden birbirinden farkı nedir onu da bilmem gerçeği - bunların internet sağlayıcılığı nasıl.Uygun fiyat söylentisi duydum
UyduNet kullanıyorum.
UyduNet, TurkSat hizmetidir. Bağlatabilmeniz için evinizde Kablolu Tv aboneliği olması gerekiyor. İnternet bağlantısını Kablolu Tv servisini aldığınız anten kablosu üzerinden alıyorsunuz. Apartman kapınıza kadar fiber döşeniyor, içeri TV kablosu ile taşınıyor. Teledünya hizmeti, Kablolu TV'nin üst sınıf paketi gibi düşünülebilir. Digiturk, D-Smart gibi bir alıcı kullanarak çok daha fazla sayıda kanal ve kanal paketi aboneliği alarak izleyebileceğiniz bir sistem.
UyduNet internet servisinde teorik olarak ne kadar hız almanız gerekiyorsa o kadar hız alırsınız. Müşteri hizmetleri için 126'yı arayarak arıza kaydı veya her ne sebeple aradıysanız o sebebi sunabiliyorsunuz. Geri dönüşleri hızlı. Ben gece 2:30'da internetim gittiği için servisin geldiğini bilirim. Evimde internet bağlantısı esnasında olan sorunlardan dolayı sayısız kez çağırdığımı bilirim, ne bir ücret ne bir gecikme, hiçbiri başıma gelmedi.
Bence en önemlisi de, UyduNet'in kotasız tarifelerinin hiçbirinde adil kullanım kotası yoktur. Herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız.
Fiyat olarak da uygun denebilir. Aşağıda sınırsız tarife ücretlerini yazdım, dilerseniz sitesine girip kotalı tarifelere de bakabilirsiniz.
1 Mbps'e kadar : 29 TL / AY 3 Mbps'e kadar : 49 TL / AY 5 Mbps'e kadar : 69 TL / AY 10 Mbps'e kadar : 99 TL / AY -
biri net kullanıyorum uzun zamandır bağlantım hiç kopmadı iki kere aradım müşteri hizmetlerini o da 49 tl yerine 7 tl fatura kesmişler yanlışlık olmuş düzeltin demek için
-
Taahhütlü hiç bi kampanyaya elimi bile sürmem. Adam gibi hizmet vermemeleri durumunda sırtlarını da imzaladığım sözleşmeye dayayacaklar, ben de kahır üstüne kahır çekeceğim..
-
RaNGeR bunu yazdıHuwelAsK bunu yazdı
UyduNet kullanıyorum.
UyduNet, TurkSat hizmetidir. Bağlatabilmeniz için evinizde Kablolu Tv aboneliği olması gerekiyor. İnternet bağlantısını Kablolu Tv servisini aldığınız anten kablosu üzerinden alıyorsunuz. Apartman kapınıza kadar fiber döşeniyor, içeri TV kablosu ile taşınıyor. Teledünya hizmeti, Kablolu TV'nin üst sınıf paketi gibi düşünülebilir. Digiturk, D-Smart gibi bir alıcı kullanarak çok daha fazla sayıda kanal ve kanal paketi aboneliği alarak izleyebileceğiniz bir sistem.
UyduNet internet servisinde teorik olarak ne kadar hız almanız gerekiyorsa o kadar hız alırsınız. Müşteri hizmetleri için 126'yı arayarak arıza kaydı veya her ne sebeple aradıysanız o sebebi sunabiliyorsunuz. Geri dönüşleri hızlı. Ben gece 2:30'da internetim gittiği için servisin geldiğini bilirim. Evimde internet bağlantısı esnasında olan sorunlardan dolayı sayısız kez çağırdığımı bilirim, ne bir ücret ne bir gecikme, hiçbiri başıma gelmedi.
Bence en önemlisi de, UyduNet'in kotasız tarifelerinin hiçbirinde adil kullanım kotası yoktur. Herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız.
Fiyat olarak da uygun denebilir. Aşağıda sınırsız tarife ücretlerini yazdım, dilerseniz sitesine girip kotalı tarifelere de bakabilirsiniz.
1 Mbps'e kadar : 29 TL / AY 3 Mbps'e kadar : 49 TL / AY 5 Mbps'e kadar : 69 TL / AY 10 Mbps'e kadar : 99 TL / AY Burada yokmuş Şanlıurfada Bakmıltım