folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ttneten Kaçış Önerilerinizi Alıyım

Ttneten Kaçış Önerilerinizi Alıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Hacılar  Aşağda verdiğim linkten bakarmısınız

http://www.smile.adsl.com.tr/index.php?adsl=9&cid=149

Smile adls                                                                                    Kampanyasız                 Kampanyalı

8 Mb'e kadar (AKN: 50 GB )

AKN *Limitsiz

59 TL

29 TL

Oldukça cazip geldi sizin fikrinizi almak istedim .

Birde superonline var :

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=46&d=dunya-999a-parmaginin-ucunda&t=2

Şurda :

LİMİTSİZ
    8 Mbps'ye kadar 16 Mbps'ye kadar 8 Mbps
    59 TL 64 TL 115 TL
    4 AY x 9,99 TL

4 Ay 9.99 Dan alır faydalanırız sonrasında ise  59 lira tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Smile adsl araştırdım baya bi şikayet konusu var fakat fiyatlar oldukça cazip geldi kullanan varmıdır?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Doping al hocam.

Ben 4-5 aydır dopingteyim, her hangi bir kesinti,kopma, hız problemi yaşamadım.
    1 kez bile müşteri hizmetlerini aramadım o derece.
    Sadece verdikleri modem boktan, wireless kalitesi düşük o kadar.

65 tl 8 gb'a kadar 50 gb kullanım kotası var.

7.5'un altına indiğimi görmedim hiç.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Melik bunu yazdı

Doping al hocam.

Baktım pahalı hocam smile super online daha uygun geldı :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuwelAsK
    HuwelAsK's avatar
    Erkek

Uydunet, teledünya, kablonet - tv izlemediğimden birbirinden farkı nedir onu da bilmem gerçeği - bunların internet sağlayıcılığı nasıl.Uygun fiyat söylentisi duydum

Wordpressten tiksiniyorum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı
    Melik bunu yazdı

Doping al hocam.

Baktım pahalı hocam smile super online daha uygun geldı :)

hacı hiç düşünme süperonline al. yanlız paran varsa 8mbit al 115e. 

arkadaşlaırın vardı 8e kadar olan. 1 hafta sonra akkyi geçince sürünüyolardı 0,30  0,40 a kadar düşüyodu.

smiledan uzak dur derim aktive etmeleri için yaklaşık 13 ay beklemişliğim vardır. belki hiç sorun olmayan da vardır ama param olsa direkt süperonlinea geçerdim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

smile kullanıyorum arada kopmalar oluyor ama çok nadir onun dışında bi sorununu görmedim

Si vis pacem para bellum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

Uydunet, teledünya, kablonet - tv izlemediğimden birbirinden farkı nedir onu da bilmem gerçeği - bunların internet sağlayıcılığı nasıl.Uygun fiyat söylentisi duydum

UyduNet kullanıyorum.

UyduNet, TurkSat hizmetidir. Bağlatabilmeniz için evinizde Kablolu Tv aboneliği olması gerekiyor. İnternet bağlantısını Kablolu Tv servisini aldığınız anten kablosu üzerinden alıyorsunuz. Apartman kapınıza kadar fiber döşeniyor, içeri TV kablosu ile taşınıyor. Teledünya hizmeti, Kablolu TV'nin üst sınıf paketi gibi düşünülebilir. Digiturk, D-Smart gibi bir alıcı kullanarak çok daha fazla sayıda kanal ve kanal paketi aboneliği alarak izleyebileceğiniz bir sistem.

UyduNet internet servisinde teorik olarak ne kadar hız almanız gerekiyorsa o kadar hız alırsınız. Müşteri hizmetleri için 126'yı arayarak arıza kaydı veya her ne sebeple aradıysanız o sebebi sunabiliyorsunuz. Geri dönüşleri hızlı. Ben gece 2:30'da internetim gittiği için servisin geldiğini bilirim. Evimde internet bağlantısı esnasında olan sorunlardan dolayı sayısız kez çağırdığımı bilirim, ne bir ücret ne bir gecikme, hiçbiri başıma gelmedi.

Bence en önemlisi de, UyduNet'in kotasız tarifelerinin hiçbirinde adil kullanım kotası yoktur. Herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız.

Fiyat olarak da uygun denebilir. Aşağıda sınırsız tarife ücretlerini yazdım, dilerseniz sitesine girip kotalı tarifelere de bakabilirsiniz.

1 Mbps'e kadar   :   29 TL / AY
    3 Mbps'e kadar   :   49 TL / AY
    5 Mbps'e kadar   :   69 TL / AY
    10 Mbps'e kadar   :   99 TL / AY

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

biri net kullanıyorum uzun zamandır bağlantım hiç kopmadı iki kere aradım müşteri hizmetlerini o da 49 tl yerine 7 tl fatura kesmişler yanlışlık olmuş düzeltin demek için

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Taahhütlü hiç bi kampanyaya elimi bile sürmem. Adam gibi hizmet vermemeleri durumunda sırtlarını da imzaladığım sözleşmeye dayayacaklar, ben de kahır üstüne kahır çekeceğim..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    HuwelAsK bunu yazdı

UyduNet kullanıyorum.

UyduNet, TurkSat hizmetidir. Bağlatabilmeniz için evinizde Kablolu Tv aboneliği olması gerekiyor. İnternet bağlantısını Kablolu Tv servisini aldığınız anten kablosu üzerinden alıyorsunuz. Apartman kapınıza kadar fiber döşeniyor, içeri TV kablosu ile taşınıyor. Teledünya hizmeti, Kablolu TV'nin üst sınıf paketi gibi düşünülebilir. Digiturk, D-Smart gibi bir alıcı kullanarak çok daha fazla sayıda kanal ve kanal paketi aboneliği alarak izleyebileceğiniz bir sistem.

UyduNet internet servisinde teorik olarak ne kadar hız almanız gerekiyorsa o kadar hız alırsınız. Müşteri hizmetleri için 126'yı arayarak arıza kaydı veya her ne sebeple aradıysanız o sebebi sunabiliyorsunuz. Geri dönüşleri hızlı. Ben gece 2:30'da internetim gittiği için servisin geldiğini bilirim. Evimde internet bağlantısı esnasında olan sorunlardan dolayı sayısız kez çağırdığımı bilirim, ne bir ücret ne bir gecikme, hiçbiri başıma gelmedi.

Bence en önemlisi de, UyduNet'in kotasız tarifelerinin hiçbirinde adil kullanım kotası yoktur. Herhangi bir hız düşmesi yaşamazsınız.

Fiyat olarak da uygun denebilir. Aşağıda sınırsız tarife ücretlerini yazdım, dilerseniz sitesine girip kotalı tarifelere de bakabilirsiniz.

1 Mbps'e kadar   :   29 TL / AY
    3 Mbps'e kadar   :   49 TL / AY
    5 Mbps'e kadar   :   69 TL / AY
    10 Mbps'e kadar   :   99 TL / AY

Burada yokmuş Şanlıurfada Bakmıltım

Toplam Hit: 1459 Toplam Mesaj: 12