TTNET/Fatura

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

aktivasyon ücreti olum o

digitürkte falan alıyolarya kurulum ücreti diye

2 tuşa basmak için o kadar alıyo ipneler

galiba. 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam aradım. Hatunun verdiği cevap şu " Modem alımından yararlanmamışsınız bundan dolayı faturanız indirimli olucak" falan filan öyle birşeyler dedi tam anlamadım. Başvuruyu yaparken ben yanlış hatırlıyorum sanırım.

Bu indirim 2. faturaya mı yansıcak ? Bir indirim falan göremedimde. Neyse iyi geceler :/

kanımca senin kampanya olmamış öbür ay 49ytl gelirse belli olucak olup olmadığı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Hocam görücez bakalım. 3. kez TTNET kazıgı yersek valla temelli çeker giderim TTNET'ten :D Biri'ye başvuru yapmayı planlıyorum ama bakalım takılalım 1-2 ay.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    aga bu ttnete söveceksin sövmeden bi bok yapmıyo ipneler ayakta sikmeye meraklı piç kuruları.1 hafta net gitti aryom size ulaşıcaz diyo ikide bi sonunda aradım bereket erkek çıktı bide dedim konuşmalar kaydediliyo demi :) ewet dedi sonra yermisin yemezmisin dedim yarım saate açtınız açtınız yoksa gidiyorum savcılığa 10 dakka sonra daşşaklarmı yaya yaya nete bağlandım :)

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    Hocam görücez bakalım. 3. kez TTNET kazıgı yersek valla temelli çeker giderim TTNET'ten :D Biri'ye başvuru yapmayı planlıyorum ama bakalım takılalım 1-2 ay.
    bana hizmet numaranı veya telefon numaranı pm atarsan faturanı inceler ve neden yüksek geldiğini yazabilirim sana..

@CAPTAIN  <<<

dostum milleti burda dolduruşa getirme 4440375deki hiç kimse senin internetini düzeltemez sen düzeltirsin ancak, yok 10dk soonra savcılığa gidermişsin bilmem neymiş git bakalım ne olacak sanki :D sen de telefon numaranı ver seninde kayıtlarını sana dinleteyim bakalım kime kaymışsın ne yapmışsın,atması kolay amk bende helin avşarı yaladım gece :D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 2107 Toplam Mesaj: 16