TTNET/Fatura
-
aktivasyon ücreti olum o
digitürkte falan alıyolarya kurulum ücreti diye
2 tuşa basmak için o kadar alıyo ipneler
galiba.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam aradım. Hatunun verdiği cevap şu " Modem alımından yararlanmamışsınız bundan dolayı faturanız indirimli olucak" falan filan öyle birşeyler dedi tam anlamadım. Başvuruyu yaparken ben yanlış hatırlıyorum sanırım.
Bu indirim 2. faturaya mı yansıcak ? Bir indirim falan göremedimde. Neyse iyi geceler :/
-----------------------------kanımca senin kampanya olmamış öbür ay 49ytl gelirse belli olucak olup olmadığı
-
Hocam görücez bakalım. 3. kez TTNET kazıgı yersek valla temelli çeker giderim TTNET'ten :D Biri'ye başvuru yapmayı planlıyorum ama bakalım takılalım 1-2 ay.
-
aga bu ttnete söveceksin sövmeden bi bok yapmıyo ipneler ayakta sikmeye meraklı piç kuruları.1 hafta net gitti aryom size ulaşıcaz diyo ikide bi sonunda aradım bereket erkek çıktı bide dedim konuşmalar kaydediliyo demi :) ewet dedi sonra yermisin yemezmisin dedim yarım saate açtınız açtınız yoksa gidiyorum savcılığa 10 dakka sonra daşşaklarmı yaya yaya nete bağlandım :)
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam görücez bakalım. 3. kez TTNET kazıgı yersek valla temelli çeker giderim TTNET'ten :D Biri'ye başvuru yapmayı planlıyorum ama bakalım takılalım 1-2 ay.
-----------------------------
bana hizmet numaranı veya telefon numaranı pm atarsan faturanı inceler ve neden yüksek geldiğini yazabilirim sana..@CAPTAIN <<<
dostum milleti burda dolduruşa getirme 4440375deki hiç kimse senin internetini düzeltemez sen düzeltirsin ancak, yok 10dk soonra savcılığa gidermişsin bilmem neymiş git bakalım ne olacak sanki :D sen de telefon numaranı ver seninde kayıtlarını sana dinleteyim bakalım kime kaymışsın ne yapmışsın,atması kolay amk bende helin avşarı yaladım gece :D