Ttneti Anlıyoruz.
-
tttnet in eli bu aralar boş kalmış /:
ondan böyle sorunlar çıkarıyor /: iş birliğiyle bu sorununda üstesinden gelebiliriz /:
-
Geçende ben speedtesti yaptım yemin ediyorum 512 cıktı. Dedim bir yanlışlık vardır. Birşey açık kalmıştır kurcalamadım. Ama bu yazılarıda okuyunca hiç hayırlı şeyler düşünmüyorum..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Geçende ben speedtesti yaptım yemin ediyorum 512 cıktı. Dedim bir yanlışlık vardır. Birşey açık kalmıştır kurcalamadım. Ama bu yazılarıda okuyunca hiç hayırlı şeyler düşünmüyorum..
-----------------------------:|
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 512 tam değil ancak 590 civarıydı. Şaşırdım bir hata vardır falan diye.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Hocam 512 tam değil ancak 590 civarıydı. Şaşırdım bir hata vardır falan diye.
-----------------------------hocam allah inandırsın hiç bi zaman orda netimin 1mbit oldugunu göremedim =)
-
bide aramızda Türk Telekom gelişti diyen arkadaşlar olunca dahada gülüyorum resmen dalga geçiliyor kullanıcılarla :)
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------hocam allah inandırsın hiç bi zaman orda netimin 1mbit oldugunu göremedim =)
-----------------------------Hocam arayıp müşteri hizmetlerine bildirsem yok öyle birşey diceklerinden eminim. :) İnternetim ara sıra kesiliyor 5dklıgına onada ayar olmaya başladım. TTNET'te çalışan bir eleman vardı. Bu konuda bilgilendirirse iyi olur. Modemime res attıktan sonra 5 dk internetim gelmiyor neden acaba ?
-
bir degil binlerce kez sükürler olsun ki,ttnet gibi bir düsüncem yok..
insanin kanser olmamasi elde degil arkadas.
16 mbit internete 25€ veriyorum,icim rahat. :)
internet sektörünün Türkiyede isleyebilecek bir sistemi yapmasi,en az 6-7 sene demektir.
o sistemi bide yürürlüge koymasi var,bi 3-4 senede öyle gecer.
kaba taslak 10-12 sene daha var yani..
bekle bizi Dünya,geriden geriden kovaliyoruz seni.
-
bekle bizi Dünya,geriden geriden kovaliyoruz seni.
:DAynen oyle halimiz.su anda turkiye de interneti en iyi superonline pazarliyor kim ne derse desin kendi altyapisinide kurdu kurmakta 1-2 seneye bu sektor yavas yavas hareketlenecek.sukur bir kere bende TT kazigi yedim tovbe ettim gerek yok herhangi bi seyine.
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------bekle bizi Dünya,geriden geriden kovaliyoruz seni.
:DAynen oyle halimiz.su anda turkiye de interneti en iyi superonline pazarliyor kim ne derse desin kendi altyapisinide kurdu kurmakta 1-2 seneye bu sektor yavas yavas hareketlenecek.sukur bir kere bende TT kazigi yedim tovbe ettim gerek yok herhangi bi seyine.
-----------------------------inş ya inş :W