TTNET"İ Sevmiyoruz Beta!
-
hmm sen yapmışsın bunu hoca(şimdi açtım progu) tebrik ederim (:
ama, açılışta ... herhangi bir sorum Gzx sorumlu tutulamaz... demişsin (:
ayrıca kabul etme penceresi her açalışta cıkıyor. sadece ilk açılışta cıkması(TCPView gibi) daha mantıklı değilmi ?
ve 2 boşluk var. ttnet sadece youtube mu egelliyo?. aslında ttnetin engellediği sitelerin listesini db den çekse, ouww manyak olur öyle, program cok pis tutar (:
-
:D anlamiyorum vb den :D öle uğrasiorm paso
orda ip ve siteismini istedigin gibi deistirebilirsin ip adresini bulmak icinde orda ip Bul war war
-
işe yarar!
-
Gzx bunu yazdı:
-----------------------------:D anlamiyorum vb den :D öle uğrasiorm paso
orda ip ve siteismini istedigin gibi deistirebilirsin ip adresini bulmak icinde orda ip Bul war war
-----------------------------engelli sitelerin listesini indirse prog. biz hiç yazmakla bulmakla uğaşmasak. sen yaz/bul db hazırla :D
-
önceki mesajindan yola koyuldum iide yol katettim ama listeyi cikartmak uzun zaman alcak yardımcı olabilirsin :P
-
gzx dinleme sen bu SyspioniC'i genç yaşta saçlarına ak düşer :P
-
DarkF4Te bunu yazdı:
-----------------------------
gzx dinleme sen bu SyspioniC'i genç yaşta saçlarına ak düşer :P
-----------------------------aynen uurcuuma katılıyorum :D haklı :D
-
:D cok zor bisi istemedi yaf :D
-
kardeş host dosyasını değiştiriyor bu çok güzel akıl etmişsin. bir şey soracam ben okulda mebin bağlantısı yüzünden çoğu siteye erişemiyorum u 89 diye bir proxy programı var onunla zar zor sitelere giriyordum. senin bu programın mebin sunucuda yaptığı filtrelemeyi aşarmı sınırsız internet var amk bi halt indiremiyorum. p2p ler içinde çözüm istiyorum :D
-
bilmem denemek lazim herşeyin bi çözümü wardir :D