TTNET'i Tüketici Haklarına Vermeyi Düşünüyorum
-
ttneti tüketici haklarına vermeyi düşünüyorum
fatura kesim tarihi ayın 1i
ben şubat ayının 1 inde tarife değiştirdim bana ay sonunda eski tarife + yeni tarife ücreti olan bir fatura çıkardılar bende bunu telefon açtım söledim kadın dedi eski tarifinizin kullandıgınız kadarı faturaya yansıtıltı die bende dedim hiç kullanmadımki bu fark nie falan ilk ay neyse sindirdim
3. ve 4. aylar toplamda 150 TL ye yakın fatura cıkardılar en sonunda aradım bugun dedim bune boyle die dediler efendim tarife değiştirmişsiniz o ay kullandıgınız kadarı faturada diye
bende dedim her ay eski tarife + yeni tarife alıosunuz dedim artık kimden nekadar koparırsak kardır mantıgıyla hareket ediyosunuz dedim
peki dedim son olarak yapabilceginiz bişimi varmı düzelticek durumu dedim
kadın düzeltcek bir durum söz konusu deil kullanıcı taraflı bi hata falan dedi hep başımız agelio vs dedi
bende iyi dedim benim yapcak bişeyim var tüketici haklarına vercem dedim kapattım
cidden sinirlendim artık ve yarın bi dilekçeyle tüketici haklarına başvurmayı planlıyorum :|
-
işallah kayda deger bişi yaparlar ama tüketici haklarını satın almışlardır bu ttnet karamsarım bu durumu ama denemekte fayda var
-
hocam bende gecen yaz limitliden limtisize geçmiştim o ayın faturası 70 ytl civarı gelmişti.senin değişim ayını 2 kere uygulamışlar sanırım bi hata olmalı hakkını ara sonuna kadar.. ttnetin sitesine balmıştım maksımum 70 kusur yazıyodu.
-
Sınırlıdan sınırsıza geçiş döneminde banada çok feci geçmişti.. Öyle böyle değil 85.. Kaç sene önce hemde!
-
v1nyax bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende gecen yaz limitliden limtisize geçmiştim o ayın faturası 70 ytl civarı gelmişti.senin değişim ayını 2 kere uygulamışlar sanırım bi hata olmalı hakkını ara sonuna kadar.. ttnetin sitesine balmıştım maksımum 70 kusur yazıyodu.
-----------------------------hayır bide şöyle bişide var istersem ayın 15 indede geçsem kotayı aşmadıgım sürece ve kendi paketimden daha üst pakete hiç bir ücret ödemeden geçebilmeliyim kotayı geçmişsemde sadece kotayı geçtigim miktar eklenir
mantıkende dogrusu budur
bende ay başı ay sonu ay ortası kovalamak zorunda deilim
-
Arkandayım kardeş gereken neyse yapalım hep birlikte. Benimde kotamı şişiriyolar bugün ayın 21'i daha bilgisayarıma adam gibi şarkı bile indirmedim kotam 6 gb olmuş, resmen dolandırılıyoruz.
-
Tüketici Hakalrı nın sana yardımcı olabileceğini düşünmüyorum.... oların bağlantısı vardır muhtemelen. ayrıca bu başındna geçen olay hemn hemen hepimizin başına geldi. dediğin gibi ne koparsak kardır mantığıyla hareket ediorlar. bunlar iflah olmaz. ama sessizde kalmamak gerek. bence elindne geleni yap.
-
The_FCN bunu yazdı:
v1nyax bunu yazdı:
-----------------------------hayır bide şöyle bişide var istersem ayın 15 indede geçsem kotayı aşmadıgım sürece ve kendi paketimden daha üst pakete hiç bir ücret ödemeden geçebilmeliyim kotayı geçmişsemde sadece kotayı geçtigim miktar eklenir
mantıkende dogrusu budur
bende ay başı ay sonu ay ortası kovalamak zorunda deilim
-----------------------------öylede hocam bunlar adamı sömürmenin yollarını iyi biliyolar musterı hızmetlerıyle konusmustum aynı durumu tarife değiştrdiğin ay ki faturana eski tarifen ve yeni tarife fiyatı artı kotalıysan kota aştıysan onun ucretınıde eklıyolar yetmiyomuş gibi bide tarife değişim parası alıyolar 15 liramı neydi oda.
-
bu telekoma bişi olmazzzz
adamlar bu yılın ilk çeyreğinde 500milyon$ kar etmiş.Düşün
-
olacak şeyi söyleyim dilekçeyi verdiğinden itibaren karşı taraf seni mahkemeye çağıracak ondan sonra sana imzalattırdıkları o dalga dümeni getirecekler kafanı birton şeylerle uğraştırcaklar şikayetini dewam ettirsen sittin yılda bir para alabilirsin ama devam ettirmessen devlet dairesini boşa uğraştırmaktan içeri tıkarlar veya para cezası keserler ne bilim onları suclamandan dolayıda birşeyler cıkartabiliriler başına bu düzen böyle yürüyor boşver gitsin ha bu arada bende geçtim sınırlıdan sınırsıza ama benim böyle durumlar olmadı şükürler olsunki..
-
Spyware__007 bunu yazdı:
olacak şeyi söyleyim dilekçeyi verdiğinden itibaren karşı taraf seni mahkemeye çağıracak ondan sonra sana imzalattırdıkları o dalga dümeni getirecekler kafanı birton şeylerle uğraştırcaklar şikayetini dewam ettirsen sittin yılda bir para alabilirsin ama devam ettirmessen devlet dairesini boşa uğraştırmaktan içeri tıkarlar veya para cezası keserler ne bilim onları suclamandan dolayıda birşeyler cıkartabiliriler başına bu düzen böyle yürüyor boşver gitsin ha bu arada bende geçtim sınırlıdan sınırsıza ama benim böyle durumlar olmadı şükürler olsunki..
-----------------------------Herkes senin mantığınla düşündüğü için böyle oluyo zaten. Avrupada şirketler bunları yapabiliyomu merak ediyorum.