Ttnet"İn Saçmalığı
-
müritler belki sizinde başınıza gelmiştir ama ben duruma şaşırdım.1 hafta önce interneti bocundan dolayı kapattılar herhangi bir şekilde borçda ödenmiş değil.lig tv yayınları yapan siterde verilen kb lık bir program var ligtvdevu diye.borcundan dolayı kapalı olan interneti bu bu programı açtıktan sonra çatır çatır kullanmaya devam edebiliyorsunuz 1 haftadır boş yere eziyet çekiomuşum :)) bu konuda ben mi geri kaldım yoksa daha önceden bu olayı bilen varmı????
-
hocam ilk kez senden duydm vallahi. madem öyle bi link verde ne olur ne olmaz indirelm kenarda dursun (=
-
İlk defa okuyorum şuan ama bu gerçekten mümkünmü? Yani yanlışın olabilir eğer bu kadar kolay olsaydı 1 senedir sitede çoktan konusu geçerdi?
-
ilk defa senden duydum desem :S
benm bildiğim kadarıyla interneti kapatırken hattın dsl bağlantısını kesiyorlar. hani modemin bağlantıya cevap vereceği bir ağ yokki bağlanasın..
ya ben yanlış biliyorum yada biri seni harbi yemiş :D
-
ben bi forumda görmüştüm indirdim ama denemedim.
-
uhp bunu yazdı:
-----------------------------
ilk defa senden duydum desem :S
benm bildiğim kadarıyla interneti kapatırken hattın dsl bağlantısını kesiyorlar. hani modemin bağlantıya cevap vereceği bir ağ yokki bağlanasın..
ya ben yanlış biliyorum yada biri seni harbi yemiş :D
-----------------------------Sanırım hıc baglantın kesılmemıs:)Net kesıldıgı zaman yonlendırmeden acılan sayfadan borcunu kredı kartıyla odeyıp netını actırabılıyosun.Demek ki eve kadar gelıyo bu ag ama sonrası yok.Bu program sanırım bıldıgımız UltraSurf ama boyle bısey oldugunu duymamıstım hıc
-
önceden borcundan dolayı kapatılınca internet erişimi tamamen kesiliyordu. şimdi ttnetin sayfasına yönlendiriyor. dns bazlı bi yönlendirme yapıyorsa bu tür programlar aşabilir diye tahmin ediyorum ama hiç deneme fırsatım olmadı. o kadar salak olacaklarını sanmıyordum ama çalışıyorsa ne güzel :)
-
borçtan dolayı kapalı durumda ipden siteleri açabiliyordunuz bir dönem hala varmı o dalga fikrim yok zira o program çalışıyorsa mantık budur ip den halen açılıyor demektir.
-
şuan 1 saate yakın oldu bunu deneyeli ve hiç bir sıkıntı yok yanlız msn bi sorun verio onu daha anlayamadım ....programda ligtvdevu diye yazarsanız bulabilirsiniz..
-
falca bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------
Sanırım hıc baglantın kesılmemıs:)Net kesıldıgı zaman yonlendırmeden acılan sayfadan borcunu kredı kartıyla odeyıp netını actırabılıyosun.Demek ki eve kadar gelıyo bu ag ama sonrası yok.Bu program sanırım bıldıgımız UltraSurf ama boyle bısey oldugunu duymamıstım hıc
-----------------------------aksine fatura yatırmayı unutmak gibi bi özrüm var. sık sık kesilirdi. gerçi benm bildiğim sistem 1-2 yıl onceydi. sistem değişmiş olabilir. oluyosada pek şaşırmamak lazım çünkü zaten ttelekom borcunu odemediğin sürede bile aboneliğini devam ettiriyodu en son.-buda 1.2 sene önceydi :D
-
ttntin tahribatı takip ettiğini unutmayın gençler :D