Ttnetin Yeni Hizmeti Tv Tube Yayında
-
Seastar bunu yazdı:
-----------------------------
İyi yorumlar yazıp götlerini kaldırmayalım (: Fiyatı 1 yapıcaklarsa 10'a çıkarırlar. Bence çok kötü olmuş hiç beğenmedim , hele o filmler , kanal geçişlerindeki hızı , görüntü ve ses kalitesi, aynı anda birkaç tv izleyebilme özelliği, izlediğiniz tvyi durdurup tekrardan izleyebilme özelliği vs. yine sıçmışlar.
-----------------------------hea zeki müren bile bizi görmüyor
-
ttnetin bize kodugu kazidi elin yahudisi koysa merhamet edip bizi en azından yılda bir tatile yolardı.Bi film exe si yapmıs da nolmiş: )
-
FireX bunu yazdı:
TTnet kendi altyapısıyla sağlıyorsa süper. Diğer dediğiniz hizmetler kanalların kendi verdikleri uyduruk adreslerden çekiyor.
-----------------------------bildiğim kadarıyla kendi altyapısıyla sunuyor hacım. TV ye oranla 10 saniyelık bie gecıkme var yayında.
bugun guncelleme cıkmıs. yukledım ama bi fark goremedım :)
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
TTnet kendi altyapısıyla sağlıyorsa süper. Diğer dediğiniz hizmetler kanalların kendi verdikleri uyduruk adreslerden çekiyor.
-----------------------------bildiğim kadarıyla kendi altyapısıyla sunuyor hacım. TV ye oranla 10 saniyelık bie gecıkme var yayında.
bugun guncelleme cıkmıs. yukledım ama bi fark goremedım :)
-----------------------------Evet şimdi deneme imkanım oldu. Gerçekten harika bir sistem kurmuşlar.
-
bu gun geniş aile dizisini izledim Tivibu TV Player ile arkadaş donma yok ses mükemmel görüntü mükemmel valla helal olsun adamlar kedi olalı bir fare tutmuşlar.
-
maçlarda da açık yayın şifrelenmiyo şu an barcelona maçını izliyorum helal tt...
-
ya arkadas nasil üye olunuyor bir türlü beceremedim.
-
cevik bunu yazdı:
ya arkadas nasil üye olunuyor bir türlü beceremedim.
-----------------------------üye olmana gerek yok Kullanıcı adı: webtv-1 bunu kullan işte
şifre : www-tv
-
evet ama o sifre ve paralo ile bir kac kisi girdiginden izin vermiyor su anda..
-
iki kere üst üste dene olmadı üç açılıyo sonunda mutlaka