TTNET'ten Alacağınız Olabilir...
-
http://www.ttnet.com.tr/web/228-2707-1-1/tur/ttnet_hakkinda/ttnet_hakkinda/duyurular
TTNET aboneliğini herhangi bir nedenle sona erdiren tüketicilerin fesih sonrası alacaklarına ilişkin iade işlemleri yapılmaktadır. Ödemeler Türk Telekom ofislerinden yapılmakta olup, yanı sıra tüketiciler aşağıda yer alan ekrandan sorgulama yaparak kendilerine yapılması gereken bir iade bulunup bulunmadığını öğrenebilir ve IBAN bilgilerini girerek iade tutarların ödenebilmesi için taleplerini iletebilirler.
benim 25 tl çıktı. deneyin sizde.
-
beni geçen ay aradılar iadeniz var dediler götünüze sokun dedim kapadım
-
21 tl alacagim cikti
insallah altindan bir bit yenigi cikmaz.
ttnet kolay kolay para iadesi yapmaz :|
-
1.7 tl bağışlıyorum
-
bu yavşaklardan benim de 80 tl alacağım var.
yalın adsl kullnıyordum taşınma sebebiyle iptal ettim ama 1 ay daha ödüyeceksiniz sonra size iade edilecek dediler.
walla o telaşede hiç uğraşamadım bile tmm dedim neyse işte. şimdi ayın 20sini bekliyoz bakalım sözde arıyacaklarmış alacağınız tahsil edin diye.
bu arada konudan farklı ama bu ş****r tekel oldukları halde en büyük reklam veren yine bunlar.
gazetlere tv lere büyük bütçeli bol bol reklam veriyorlar a** k*** p***i "sus payı" olarak.
"bakın ben haksız yere sabit ücret topluyorum değirmenimi döndürüyorum
tekel olduğum halde, piyasada başka rakibim olmadığı halde, insanlar bana mecbur olduğu halde,
reklama ihitiyacım dahi olmadığı halde, size devasa bütçeli reklamlar veriyorum, sponsor oluyorum,
aman diyim hükümet ses çıkarmıyor siz de çıkarmayın alehimde yazı program vs yayınlamayın. "
neyse daha çok (*) yıldızlı şey var yazacağım bu a*k*p* lerine ama neyse....
cann tarafından 14/Ağu/12 16:53 tarihinde düzenlenmiştir -
14.56 da bana çıktı, almıyorum para filan vardır bunun altında bi bok, neti yavaşlatırlar filan sonra :D
-
BTK nın aldığıkararlar sonrasında geçen ay turkcell bana 49 tl iade etti. Normal arkadaşlar. Alın paranızı. Bu daha önce sizden fazla tahsil ettikleri paradır. Nakit almak istemiyorsanız faturaan düşmelerini söyleyin.
-
0,97 için uğraşmaya değmez
-
Daft bunu yazdı
0,97 için uğraşmaya değmez
-
5 senelik bonus kredi kartımı iptal ettim 200 milyonumu vermiyor tüketici hakem kurulu e daha nisan ayının işlerine gelmedik daha varıyorum sizinki bu hafta belli olacak biz size döneriz sonraki haftada durumunuz hakkında herhangi bir işlem yapılmamış diyorlar.söyleyin bana ben hangi devlet kurumuna güveneyim.Babafingomu soktuğumun tt si iptal ettik efenm aboneliğinizi dedikleri halde benden 8 aylık kullanım parasını aldılar ermeni tüccarları yahudi muhasebecileri öğreniyorlar yavaşça.bir de seneye koloni anayasamız çıksın bakın nasıl feryat edecez.bişi olmaz bize merak etmeyin.
-
Tarafınıza 10.05 TL ücret iadesi yapılacaktır. Ücret iadesi yapılabilmesi için lütfen bilgilerinizi giriniz:
cokmus haci :D 10 milyar aldi verdigi paraya bak