folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TTNET'ten Alacağınız Olabilir...

TTNET'ten Alacağınız Olabilir...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.ttnet.com.tr/web/228-2707-1-1/tur/ttnet_hakkinda/ttnet_hakkinda/duyurular

TTNET aboneliğini herhangi bir nedenle sona erdiren tüketicilerin fesih sonrası alacaklarına ilişkin iade işlemleri yapılmaktadır. Ödemeler Türk Telekom ofislerinden yapılmakta olup, yanı sıra tüketiciler aşağıda yer alan ekrandan sorgulama yaparak kendilerine yapılması gereken bir iade bulunup bulunmadığını öğrenebilir ve IBAN bilgilerini girerek iade tutarların ödenebilmesi için taleplerini iletebilirler.

benim 25 tl çıktı. deneyin sizde.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

beni geçen ay aradılar iadeniz var dediler götünüze sokun dedim kapadım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

21 tl alacagim cikti

insallah altindan bir bit yenigi cikmaz.

ttnet kolay kolay para iadesi yapmaz :|

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numune
    numune's avatar
    Erkek

1.7 tl bağışlıyorum

Götüyle inatlaşan donuna sıçar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

bu yavşaklardan benim de 80 tl alacağım var.

yalın adsl kullnıyordum taşınma sebebiyle iptal ettim ama 1 ay daha ödüyeceksiniz sonra size iade edilecek dediler.

walla o telaşede hiç uğraşamadım bile tmm dedim neyse işte. şimdi ayın 20sini bekliyoz bakalım sözde arıyacaklarmış alacağınız tahsil edin diye.

bu arada konudan farklı ama bu ş****r tekel oldukları halde en büyük reklam veren yine bunlar.

gazetlere tv lere büyük bütçeli bol bol reklam veriyorlar a** k*** p***i "sus payı" olarak.

"bakın ben haksız yere sabit ücret topluyorum değirmenimi döndürüyorum 

tekel olduğum halde, piyasada başka rakibim olmadığı halde,  insanlar bana mecbur olduğu halde,

reklama ihitiyacım dahi olmadığı halde,  size devasa bütçeli reklamlar  veriyorum, sponsor oluyorum,

aman diyim hükümet ses çıkarmıyor siz de çıkarmayın alehimde yazı program vs yayınlamayın. "

neyse daha çok (*) yıldızlı şey var yazacağım bu a*k*p* lerine ama neyse....

cann tarafından 14/Ağu/12 16:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

14.56 da bana çıktı, almıyorum para filan vardır bunun altında bi bok, neti yavaşlatırlar filan sonra :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BTK nın aldığıkararlar sonrasında geçen ay turkcell bana 49 tl iade etti. Normal arkadaşlar. Alın paranızı. Bu daha önce sizden fazla tahsil ettikleri paradır. Nakit almak istemiyorsanız faturaan düşmelerini söyleyin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

0,97 için uğraşmaya değmez

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

0,97 için uğraşmaya değmez

www.dunyadailkler.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

5 senelik bonus kredi kartımı iptal ettim 200 milyonumu vermiyor tüketici hakem kurulu e daha nisan ayının işlerine gelmedik daha varıyorum sizinki bu hafta belli olacak biz size döneriz sonraki haftada durumunuz hakkında herhangi bir işlem yapılmamış diyorlar.söyleyin bana ben hangi devlet kurumuna güveneyim.Babafingomu soktuğumun tt si iptal ettik efenm aboneliğinizi dedikleri halde benden 8 aylık kullanım parasını aldılar ermeni tüccarları yahudi muhasebecileri öğreniyorlar yavaşça.bir de seneye koloni anayasamız çıksın bakın nasıl feryat edecez.bişi olmaz bize merak etmeyin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Tarafınıza 10.05 TL ücret iadesi yapılacaktır. Ücret iadesi yapılabilmesi için lütfen bilgilerinizi giriniz: 

cokmus haci :D 10 milyar aldi verdigi paraya bak

Toplam Hit: 3376 Toplam Mesaj: 25