Ttnet.Yandex.Com.Tr Reklam Sitesi Nedir?
-
Nedeni orospu çocukluğudur, benim için orospu çocukluğunun sözlük tanımıdır.
Dünyanın en pahalı ve kalitesiz internetini kakaladıkları biz koyunlara, üstüne bir de parasıyla reklam dayatmakta beis görmeyen orospu çocuğu zihniyetin ürünüdür.
-
Her bilgisayarı açıp tahribata girdiğimde bu bildirim çıkıyor
-
müşteri hizmetlerine iyi sövdüm bidaha görünmüyo bende =)
-
Yandex ve TTNET iş birliği ile hazırlanan bu sayfa, internetinin geri geldiğini gösteriyor. Yandex'le sanal dünyayı keşfetmeye başlayabilir veya kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu yazıyı okuyarak daha fazla zaman kaybetmemen için kısa tutuyoruz. :)
arkadas demiş müşterine arayıp sövmek çözüm olabilir.
-
Ben yandexe uzunca bir yazı döşedim gelen mail bile şaka gibi..
Düşüncelerinizi bizimle paylaştığımız için teşekkürler.
Ttnet.yandex.com.tr sayfası, TTNET ve Yandex işbirliğinde, kullanıcıların internet deneyimlerini iyileştirmek üzere Yandex’in arama ve internet tarayıcısı teknolojilerini öneren bir yönlendirme sayfasıdır. Kullanıcıların internet bağlantılarında yaşadıkları kesintiler sonrasında tekrar internete bağlandıklarında gösterilmektedir. Bu sayfayı ziyaret etmeniz sonucunda bilgisayarınıza herhangi bir şekilde, onayınız olmadan hiçbir yazılım yüklenmez. Sayfayı, normal bir tarayıcı sekmesini kapatır gibi kapatabilirsiniz. -
dns değiştirmek çözüm olur mu ?
-
Hannibal_King bunu yazdı
dns değiştirmek çözüm olur mu ?
Yönlendirme dns ile yapılmadığından etkilememesi lazım ama denemekten zarar gelmez.
-
trampfd bunu yazdı
Nedeni orospu çocukluğudur, benim için orospu çocukluğunun sözlük tanımıdır.
Dünyanın en pahalı ve kalitesiz internetini kakaladıkları biz koyunlara, üstüne bir de parasıyla reklam dayatmakta beis görmeyen orospu çocuğu zihniyetin ürünüdür.
Adamlar bu işi planlarken haftada bir interneti kopan normal kullanıcıları düşünmüş. Senin internetin sürekli kopuyorsa ttnet'in ne suçu var :D
-
pesimistzombie bunu yazdı
Ben yandexe uzunca bir yazı döşedim gelen mail bile şaka gibi..
Düşüncelerinizi bizimle paylaştığımız için teşekkürler.
Ttnet.yandex.com.tr sayfası, TTNET ve Yandex işbirliğinde, kullanıcıların internet deneyimlerini iyileştirmek üzere Yandex’in arama ve internet tarayıcısı teknolojilerini öneren bir yönlendirme sayfasıdır. Kullanıcıların internet bağlantılarında yaşadıkları kesintiler sonrasında tekrar internete bağlandıklarında gösterilmektedir. Bu sayfayı ziyaret etmeniz sonucunda bilgisayarınıza herhangi bir şekilde, onayınız olmadan hiçbir yazılım yüklenmez. Sayfayı, normal bir tarayıcı sekmesini kapatır gibi kapatabilirsiniz.aynı mail bana da gelmiş ben de atmıştım mail.
-