folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ttnet.Yandex.Com.Tr Reklam Sitesi Nedir?

Ttnet.Yandex.Com.Tr Reklam Sitesi Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Nedeni orospu çocukluğudur, benim için orospu çocukluğunun sözlük tanımıdır.

Dünyanın en pahalı ve kalitesiz internetini kakaladıkları biz koyunlara, üstüne bir de parasıyla reklam dayatmakta beis görmeyen orospu çocuğu zihniyetin ürünüdür.

Ehl-i Byte
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plusmira
    plusmira's avatar
    Erkek

Her bilgisayarı açıp tahribata girdiğimde bu bildirim çıkıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

müşteri hizmetlerine iyi sövdüm bidaha görünmüyo bende =)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

Yandex ve TTNET iş birliği ile hazırlanan bu sayfa, internetinin geri geldiğini gösteriyor. Yandex'le sanal dünyayı keşfetmeye başlayabilir veya kaldığın yerden devam edebilirsin. Bu yazıyı okuyarak daha fazla zaman kaybetmemen için kısa tutuyoruz. :)

arkadas demiş müşterine arayıp sövmek çözüm olabilir.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Ben yandexe uzunca bir yazı döşedim gelen mail bile şaka gibi..

Düşüncelerinizi bizimle paylaştığımız için teşekkürler.

Ttnet.yandex.com.tr sayfası, TTNET ve Yandex işbirliğinde, kullanıcıların internet deneyimlerini iyileştirmek üzere Yandex’in arama ve internet tarayıcısı teknolojilerini öneren bir yönlendirme sayfasıdır. Kullanıcıların internet bağlantılarında yaşadıkları kesintiler sonrasında tekrar internete bağlandıklarında gösterilmektedir. Bu sayfayı ziyaret etmeniz sonucunda bilgisayarınıza herhangi bir şekilde, onayınız olmadan hiçbir yazılım yüklenmez. Sayfayı, normal bir tarayıcı sekmesini kapatır gibi kapatabilirsiniz.

:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

dns değiştirmek çözüm olur mu ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

dns değiştirmek çözüm olur mu ?

Yönlendirme dns ile yapılmadığından etkilememesi lazım ama denemekten zarar gelmez.

arbeit macht frei
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    trampfd bunu yazdı

Nedeni orospu çocukluğudur, benim için orospu çocukluğunun sözlük tanımıdır.

Dünyanın en pahalı ve kalitesiz internetini kakaladıkları biz koyunlara, üstüne bir de parasıyla reklam dayatmakta beis görmeyen orospu çocuğu zihniyetin ürünüdür.

Adamlar bu işi planlarken haftada bir interneti kopan normal kullanıcıları düşünmüş. Senin internetin sürekli kopuyorsa ttnet'in ne suçu var :D

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı

Ben yandexe uzunca bir yazı döşedim gelen mail bile şaka gibi..

Düşüncelerinizi bizimle paylaştığımız için teşekkürler.

Ttnet.yandex.com.tr sayfası, TTNET ve Yandex işbirliğinde, kullanıcıların internet deneyimlerini iyileştirmek üzere Yandex’in arama ve internet tarayıcısı teknolojilerini öneren bir yönlendirme sayfasıdır. Kullanıcıların internet bağlantılarında yaşadıkları kesintiler sonrasında tekrar internete bağlandıklarında gösterilmektedir. Bu sayfayı ziyaret etmeniz sonucunda bilgisayarınıza herhangi bir şekilde, onayınız olmadan hiçbir yazılım yüklenmez. Sayfayı, normal bir tarayıcı sekmesini kapatır gibi kapatabilirsiniz.

aynı mail bana da gelmiş ben de atmıştım mail.

İmza...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://generalmobileforum.com/Konu-TTnet-Yandex-İnternete-Tekrar-Hoşgeldin-Reklamından-Kurtulma.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 2520 Toplam Mesaj: 21