Tugrulbaba Bunu Yaparmıydı Demeyin. Yaptım.
-
Evet başlıktanda anlayacağınız üzere bana hiç yakıştıramayacağınız bir iş yaptım.
Hala kendimde şok içerisindeyim. Böyle bir boşluk hissiyatı içersindeyim bu durumdan ötürü.
Yıllar yılı "asla olmaz" veya "mümkün değil delimisiniz" yada " dünyada bunu yapacak son kişi benim" gibi büyük laflarla etrafa kendimi o şekilde kabul ettirmiştim. Şimdi kalkmış, o "asla" lar "hayır"lar bir anda silinmiş resmen unutulmuş tam zıt bir şekil almışım.
Evet beni tanıyanlar bunu öğrendiğinde şok olmuşlar hadi canım imkanı yok triplerine salmışlardır bünyelerini.
Ama gerçek bu ve ben burada tüm TBT cemiyetinin önünde söylüyorum. Sigarayı bıraktım.
:)
-
asla olamaz.mümkun değil:P
hayırlı olsun gozum o yuzdenmı ortalikta gorunmuyodun?
-
abi nettin idolümdün sen benim ben sana bakarak başladım sigaraya şimdi nası bırakırım :P :)
-
hayırlı ugurlu olsun tugrul babam inşallah başlamazsın bidaa
-
büyüksün hoca...sıkı bir sigara düşmanı olarak senı tebrik ediorum...hem sana iyiligi var hemde ailene büyük yararı var...pasif icicilikte aktiflik kadar kötü bir şey bilinildigi üzere...umarım tahribattaki elemanlarda sana özenir ve bırakırlar...tekrar tebrikler...
-
Şimdiye kadar bırakanları duydum ama hiç görmedim =D bn sigarayı asla bırakamam!!!Çünkü içmiyorum öyle bi derdim yok =D =P
-
Öyle bi yazmışınki tuğrulbaba birine tejavüz ettin sandım :S
-
o0o0o0o0 tebrikler hocam
-
tebrikler... darısı bana :|
-
Senmi onu bıraktın o mu seni ? :)
-
HeLaL oLsun Hojam! Darısı Benim Gibi TiryakiLerin Başına.
Toplam Hit: 6126 Toplam Mesaj: 54