Tüketici Dalgası (Pislick)
-
Pislickten Pantolon Aldım 34 Beden sipariş ettim evime geldi fakat beden etiketi yanlış basılmış pantolon orjinalde 36 Ama üstünde 34 yazıyo geri götürdüm 34 beden gösterdiler fakat kumaşı aynı değil hatta gösterdikleri kumaş bile değil Dandikten bişi Şimdi Elimizde Pantolon Ve Fatura var eğer aynı kumaştan vermezlerse neler yapabilirim model değiştirmek istemiyorum :/
-
müdür sana istediğin ürün gelmemiş(beden farklıymış)
git iade et paranı geri al :)
illa o modeli istiyosan pislik in başka şubesi varsa oraya bak.
-
pislick miş,
oh olsun sana pis tikky:)))
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hacım Şimdi şöyle oluyo online sipariş verdim ürünü istiyorum başka şube dedim yok diyorlar modeli isteseler bulabilirler yaptırım uygulayabilecemiz bişey var mı yani buna dayanarak aynı ürünü bulmanızı istiyorum diyebileceğim :/
-
hocam o zaman paranı geri al daha güzelini bulursun :p
-
SyspioniC bunu yazdı:
hocam o zaman paranı geri al daha güzelini bulursun :p
-----------------------------Ürünle puan kazandım puanlada alışveriş yaptım ürünü iade edersem puanla aldıklarımıda isterler
-
Help Me :/
-
Etiketin yanlış basıldığına emin misin ? Pislick'in pantolonları ile normal pantolonlar arasında beden farkı vardır, bu şekilde bir karşılaştırma yaptıysan eğer yanılabilirsin.
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------pislick miş,
oh olsun sana pis tikky:)))
-----------------------------Pislick'in tikkylikle ne alakası var çözemedim?..
Pantolona gelince, ya iade ediceksin alırlarsa ya değiştirip başka bişey alıcaksın,olmuyomu götür bi terziye onlar daraltır belini ;)
-
Swool bunu yazdı:
Etiketin yanlış basıldığına emin misin ? Pislick'in pantolonları ile normal pantolonlar arasında beden farkı vardır, bu şekilde bir karşılaştırma yaptıysan eğer yanılabilirsin.
-----------------------------hocam beli sitede 92 yazıyo ben öltüm bel 97 yani 36 bedeninkiyle aynı
-
giy işte bol bol rahat olur